Blauwe kerstkaarten

Misschien denk je bij blauw meteen aan ‘I'm blue da ba dee da ba daa’ van Eiffel 65. Onze blauwe kerstkaarten hebben wel iets weg van deze jaren 90 hit. Ze blijven namelijk heel lang hangen, maar gelukkig zijn de designs wel wat meer van deze tijd. Kies een van de vele prachtige ontwerpen en maak van jouw kerstkaart een echte hit!

Blauw spreekt voor zich!

Blauw heeft veel toepassingen en geeft elke kaart zijn eigen unieke karakter. Zo zijn er donkerblauwe kerstkaarten met een luxe en warme uitstraling en ijsblauwe kerstkaarten die echt winters aandoen. Maar je kunt nog veel meer moois vinden. Zo is er lichtblauw, babyblauw, delfts blauw, middernachtblauw en koninklijk blauw om uit te kiezen. 

TIP: Zit jouw tint er niet tussen? In onze kaartmaker kun je elke kleur kiezen die je maar kunt bedenken.

Je kunt ons op onze blauwe ogen geloven, met een blauwe kerstkaart loop je zeker geen blauwtje. Combineer onze designs met jouw creativiteit en we weten zeker dat jouw kerstkaart meer dan een blauwe maandag op de schouw blijft staan (see what we did here? ;)).

Waarom is blauw zo populair op een kerstkaart?

Laten we eerlijk zijn, de kaarten zijn gewoon heel erg mooi. Blauw werkt. Het is de kleur van de hemel en de zee. Het wordt geassocieerd met diepte en stabiliteit en staat voor (zelf)vertrouwen, loyaliteit, intelligentie en wijsheid. Daarom wordt deze kleur ook veel gekozen voor (zakelijke) kerstkaarten.

Blauwe kerstkaarten maken

Met een blauwe kerstkaart zit je gegarandeerd goed. Het is dan misschien geen traditionele kerstkleur, maar de kleur blauw is ontzettend hip en trendy. Maak dus vandaag nog een blauwe kerstkaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan

Hoe maak je zo’n geweldige kerstkaart? 

  • Kies een kaart uit de selectie en bewerk deze in de kaartmaker. 
  • Voeg leuke foto’s, figuren en een persoonlijke tekst toe.
  • Bestel er eventueel sluitzegels, gekleurde enveloppen en een mooie papiersoort bij.
  • Kies een verzenddatum en laat de kerstkaarten thuisbezorgen of rechtstreeks naar de ontvanger versturen.

Wie ga jij dit jaar blij maken met een kerstkaart?

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.360 beoordelingen