Ga naar de inhoudGa naar het filter

25 jaar getrouwd kaarten

Een 25 jarig jubileum is reden voor een feestje. Al meer dan 25 jaar delen jullie lief en leed met elkaar. Zo’n zilveren huwelijk vier je natuurlijk het liefst met vrienden en familie. Ga voor een bescheiden feestje of trek alles uit de kast voor een spectaculaire viering. Wat je voorkeur ook heeft, wij hebben de perfecte uitnodiging voor een ‘25 jaar getrouwd feest’. 

Kijk ook eens tussen onze andere jubileumkaarten. Je favoriet gevonden? Pas dan zelf het jaartal aan in de kaartmaker.

Uitnodiging 25 jaar getrouwd in alle stijlen

Bij Kaartje2go vind je de mooiste collectie 25 jarig jubileum kaarten van Nederland. Hier zit dus ongetwijfeld ook voor jullie zilveren huwelijk een perfect kaartje tussen. Met behulp van de filters vind je snel een kaart die bij jullie past. Filter bijvoorbeeld op thema en vind een kaart voor 25 jaar getrouwd met confetti, hartjes of champagne. Of filter op stijl voor een hippe en trendy uitnodiging, of een romantische, stoere, moderne of klassieke uitnodiging voor 25 jaar getrouwd zijn. Onze persoonlijke favorieten? De 25 jaar getrouwd kaartjes met foto. Deze speciale dag draait om jullie, en dat mag meteen vanaf de uitnodiging duidelijk zijn! 

❤️ Tip: Zijn jullie 25 jaar samen, maar nooit getrouwd? Liefde kent geen grenzen en onze kaartjes ook niet. Met een kleine aanpassing zijn de kaarten uitermate geschikt voor een 25 jaar samen viering.

25 jaar getrouwd kaart met humor

Speciaal voor de lolbroeken, ginnegappers en moppentrommels: uitnodigingen voor 25 jaar getrouwd met humor. Speelt humor een belangrijke rol in jullie relatie? Dan zijn onze grappige 25 jaar getrouwd kaarten perfect voor jullie feestje. Kies voor een grappige tekst als ‘Shit just got real’, of juist een geinige illustratie. 

Zilveren uitnodiging 25 jaar getrouwd

Jullie jawoord is inmiddels al bijna een kwart eeuw oud en nu hebben jullie een bijzondere mijlpaal bereikt: het 25-jarige huwelijksjubileum, het zilveren huwelijk. Om van de uitnodiging voor de zilveren bruiloft echt iets speciaals te maken hebben we prachtige jubileumkaarten met zilverfolie. Deze kaarten schitteren letterlijk wanneer je ze in je handen heen en weer beweegt. Zo weet de ontvanger meteen wat er te vieren is: jullie 25 jaar huwelijk! 

Het zilveren huwelijksfeest compleet maken? Verstuur jullie kaarten voor 25 jaar getrouwd dan in een zilveren envelop.

Kaart 25 jaar getrouwd: meer inspiratie!

Als koppel zijn jullie uniek, dus het is ook helemaal aan jullie hoe dit fantastische 25 jarige jubileum gevierd wordt. Waar de een uitpakt met alle toeters en bellen, gaat de ander voor een intiem etentje. Gebruik daarvoor onze uitnodigingen voor een etentje. Mocht je toch voor een knalfuif gaan, denk dan ook alvast na over de bedankt kaartjes.

The happy couple feliciteren met hun zilveren huwelijk? Stuur dan een jubileum felicitatiekaart.

Welke tekst schrijf ik op mijn 25 jaar getrouwd kaart?

Een perfecte uitnodiging gevonden, en je (zilveren) pen al uit de kast gehaald? Dan is het tijd om je kaartjes te schrijven. De volgende informatie is onmiskaar op je 25 jaar getrouwd uitnodigingen:

  • Dat jullie 25 jaar getrouwd zijn.
  • Wanneer, waar en hoe laat de gasten welkom zijn.
  • Contactgegevens voor de rsvp. 
  • De dresscode (als jullie die hebben natuurlijk).

Je vindt de mooiste kant-en-klare jubileumteksten hier!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.