Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging 25 jaar getrouwd

Hoera, jullie zijn (bijna) 25 jaar getrouwd en dat verdient een feestje. Dat jullie na 25 jaar getrouwd te zijn nog steeds van elkaars liefde mogen genieten is een kostbaar geschenk. Jullie jawoord is inmiddels al bijna een kwart eeuw oud en nu hebben jullie een bijzondere mijlpaal bereikt: het 25-jarige huwelijksjubileum, het zilveren huwelijk.

Uitnodiging 25 jaar getrouwd maken

Het 25-jarig huwelijk is de perfecte gelegenheid voor een uitbundig jubileumfeest, en dat vier je natuurlijk het allerliefste samen met vrienden en familie. En net als elk feestje begint ook de viering van jullie huwelijksjubileum met een uitnodiging voor jullie gasten. Maak daarom vandaag nog een 25 jaar getrouwd uitnodiging, want jullie huwelijk is hulde waard!

Vind de perfecte uitnodiging voor het 25 jarig huwelijk

Bij Kaartje2go vind je de allerleukste collectie jubileumkaarten van Nederland. Hier zit dus ongewijfeld ook voor jullie zilveren huwelijk een perfect kaartje tussen. Met behulp van de filters vind je snel een kaart die bij jullie past. Filter bijvoorbeeld op thema en vind 25 jaar getrouwd kaarten met confetti, hartjes of champagne. Of filter op stijl voor een hip en trendy, romantische, stoere, moderne of klassieke jubileum uitnodiging. Onze designers vullen de kaartcollectie regelmatig aan, zodat je naast de populaire kaarten ook altijd iets nieuws kunt kiezen.

💌 Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan

Onze absolute tip voor het bestellen van een kaart 25 jaar getrouwd is een gratis Kaartje2go account aanmaken. Dat is handig én leuk! Handig omdat je favoriete kaartjes eenvoudig kunt bewaren en je eigen ontwerpen snel kan terugvinden. Leuk omdat je een gratis proefdruk ontvangt, een vaste korting voor ingelogde klanten krijgt en voor gratis kaarten spaart.

Het is binnen een minuut geregeld, dus maak vandaag nog een gratis account aan.

Zilverfolie: De perfecte uitnodiging voor de zilveren bruiloft

Elk jubileum heeft zijn eigen kleur en materiaal. Wanneer je 25 jaar getrouwd bent, spreken we van een zilveren huwelijk. Om van de uitnodiging voor de zilveren bruiloft echt iets speciaals te maken hebben we prachtige jubileumkaarten met zilverfolie. Deze kaarten schitteren letterlijk wanneer je ze in je handen heen en weer beweegt. Zo weet de ontvanger meteen wat er te vieren is: jullie 25 jaar huwelijk! 

25 jaar getrouwd kaarten met eigen foto

De trouwdag mag dan 25 jaar geleden zijn, maar op het aanstaande huwelijksfeest staan jullie als echtpaar opnieuw in het middelpunt. Het is dan ook extra leuk om een 25 jaar getrouwd kaart met foto te maken. Kies bijvoorbeeld een foto uit jullie verkeringstijd, van de trouwdag of van een prachtige fotoshoot en upload deze op de kaart. Met fotokaders en figuren uit onze galerij versier je de kaart verder. Wat zal de ontvanger blij verrast zijn met jullie persoonlijke kaart. 

❤️ Tip: Zijn jullie 25 jaar samen, maar nooit getrouwd? Liefde kent geen grenzen en onze kaartjes ook niet. Met een kleine aanpassing zijn de kaarten uitermate geschikt voor een 25 jaar samen viering.

Zelf een prachtige 25 jaar getrouwd kaart ontwerpen

Veel echtparen geven een groot feest om hun 25-jarig huwelijk te vieren. Om de gasten te verwelkomen stuur je ze een echte uitnodigingskaart. Deze kun je op verschillende manieren ontwerpen:

  • Begin met een kaart uit onze collectie en maak er in een paar klikken een originele uitnodiging voor de 25-jarige bruiloft van.
  • Begin met een fotokaart en upload je eigen foto om een persoonlijke en unieke 25 jaar getrouwd huwelijkskaart te maken.
  • Begin met een blanco kaart en ga aan de slag in onze kaartmaker om een zelf ontworpen uitnodiging te maken. Een eigen creatie vanaf je computer uploaden kan natuurlijk ook.

Uitnodiging 25 jaar huwelijksjubileum bestellen

Nadat je klaar bent met het ontwerpen van je kaart is het tijd om te bestellen. Met deze tips maak je het jezelf lekker makkelijk. 

💌 Tip: Bestel een paar extra kaarten voor het geval je iemand op de gastenlijst bent vergeten.

Leuke extra’s om je 25 jaar getrouwd uitnodigingen nog mooier te maken

Voor een originele 25 jaar getrouwd kaart met een luxe uitstraling geven we je graag nog de volgende tip: Bestel er leuke extra’s bij. Zo maak je de uitnodiging voor jullie 25-jarig huwelijksfeest nog feestelijker!

  • Luxe papiersoorten: van 100% gerecycled tot chiq parelmoer en van oud-Hollands tot stijlvol linnen. 
  • Gekleurde enveloppen: in meer dan tien verschillende kleuren, met zilver als favoriet.
  • Sluitzegels: onze bijpassende sluitzegels voor op de envelop zijn de kers op de kaart… Uhm, taart.
  • Adresstickers: een sierlijke adressering waarmee je kramp in de handen voorkomt.

Uitnodiging voor het 25 jarig jubileum versturen

Wanneer je helemaal tevreden bent over de bestelling, is het tijd om de 25 jaar huwelijkskaarten te sturen. Dan kan het feestje eindelijk écht gaan beginnen.

Verzendopties voor het versturen van de 25 jaar getrouwd uitnodigingen

Het versturen van de uitnodigingen voor jullie 25 jarige bruiloft kun je op twee manieren doen.

  • Direct versturen: Hierbij hoef je bijna niets te regelen. De adressen verzamel je met onze handige adresverzoeker en je vult een verzenddatum in. Wij doen de rest. Zo heb jij alle tijd om het 25 jarig huwelijksfeest voor te bereiden.
  • Thuis ontvangen: Kies voor deze optie als je leuke extra’s bij je kaart wilt bestellen. We sturen de enveloppen, sluitzegels en adresstickers in een pakketje naar je thuisadres. Vervolgens kun je ze zelf overhandigen of op de post doen. Al dan niet met een beetje extra feestelijke confetti in de envelop. 

In beide gevallen worden je kaarten razendsnel bezorgd. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden ze nog dezelfde dag op de brievenbus gedaan. In 95% van de gevallen ontvang je ze al de volgende dag in huis.

Felicitatiekaarten, bedankkaartjes en uitnodigingen voor meer jubilea

Bij Kaartje2go vind je de mooiste uitnodigingen voor alle huwelijksverjaardagen. Waaronder uitnodigingen voor 12,5 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd en 60 jaar getrouwd. Verder hebben we bedankkaartjes om alle gasten te bedanken voor hun aanwezigheid bij het jubileumfeest. En ook voor het feliciteren van het huwelijkspaar vind je kaartjes in de collectie van Kaartje2go. Zoals deze 25 jaar getrouwd felicitatiekaarten om het zilveren echtpaar te feliciteren met hun jubileum. Maar ook wanneer je een feestje wilt geven voor een medewerker die 25 jaar in dienst is kun je bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over een uitnodiging 25 jaar getrouwd

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.