25 jaar getrouwd uitnodiging maken

25 jaar huwelijksjubileum

Een 25 jarig huwelijksjubileum is best bijzonder. Je bent dan al een hele tijd samen, een kwart eeuw om precies te zijn. Velen van ons hebben het geluk om samen te zijn met hun grote liefde, maar 25 jaar getrouwd zijn, dat kan niet iedereen zeggen. Denk eens terug aan jaren geleden toen jullie elkaar ontmoet hebben. Hoe bijzonder dat je na al die jaren nog steeds van elkaars liefde kan genieten. 25 jaar samen zijn is een grote gebeurtenis en deze mijlpaal mag uitbundig worden gevierd!

25 jarig jubileum vieren

Het 25-jarig jubileum kun je op veel verschillende manieren vieren. Huur een zaaltje of reserveer een bar en kom gezellig met familie en vrienden samen. Ga met de hele familie naar een pretpark of vier het gezellig thuis. Waar je ook voor gaat, nodig je gasten uit met een zelfgemaakte en originele uitnodiging. Een leuke kaart om het 25 jaar getrouwd feest aan te kondigen is zo gemaakt.

Bekijk hier onze leuke tips om jullie jubileum te vieren.

Kies voor een 25 jarig huwelijksfeest dat past bij wie jullie zijn. Ga er eens rustig voor zitten en denk na welke mensen belangrijk zijn geweest voor jullie in de afgelopen jaren. Ook al heb je ze een tijd niet gesproken, dan is de 25 jarige bruiloft het moment om oude herinneringen op te halen. Organiseer vooral ook een feest waar jullie beiden blij van worden. Ga je voor een groot feest, misschien wel met muziek, of een gezellig tuinfeest met een barbecue? Denk na over de kosten en ga op tijd brainstormen. Zo maak je van het 25 jarig jubileum een onvergetelijke dag. De 25 jaar getrouwd uitnodigingen maken doe je ongeveer 8 weken voor het feest. Zo heb je voldoende tijd om de kaart te ontwerpen, een proefdruk te bestellen en de gasten uit te nodigen.

Het zilveren huwelijk

Als je 25 jaar getrouwd bent, dan spreken we van een zilveren huwelijk. Het is de gelegenheid om samen een feestje te vieren en familie, vrienden en kennissen uit te nodigen voor een gezellige borrel of diner. Vier de zilveren bruiloft met alle dierbare mensen, geniet en kijk terug op de prachtige jaren die jullie samen hebben doorgebracht.

Wil je de namen voor andere jubilea weten? Kijk dan even op onze pagina met alle jubileumkaarten.

Veel echtparen geven een groot feest om hun 25-jarig huwelijk te vieren. Wij kunnen een echte uitnodigingskaart van harte aanbevelen. Gasten voelen zich echt verwelkomd. Veel beter dus dan een Whatsapp- of Facebookuitnodiging.

TIP: Vraag een GRATIS proefdruk van de jubileumkaart aan, dan weet je zeker dat de uitnodiging ter ere van jullie 25 jarig huwelijk in de smaak zal vallen.

25 jaar getrouwd uitnodiging maken

De uitnodiging voor jullie 25-jarig huwelijksfeest kun je helemaal zelf maken, maar je kan ook een ontwerp uit onze collectie kiezen. Ga voor een romantisch, stoer, klassiek of hip ontwerp en kies een kaart met of zonder foto uit. In onze kaartmaker vind je verschillende figuren en kaders, kun je afbeeldingen uploaden en lettertypes aanpassen. Een uitnodiging met persoonlijke foto’s maak je in een handomdraai en is voor de ontvanger superleuk. Maak je 25 jaar kaart en bestel er een GRATIS proefdruk bij. Zo weet je zeker dat alles goed op de kaart staat.

TIP: Lees de kaart nog een keer goed door of laat hem door iemand anders nog eens nalezen. Staat alle informatie erop? Kijk ook nog eens goed naar de gastenlijst. Niemand vergeten? Stuur dan je uitnodigingen voor het 25 jarig huwelijksfeest op.

Huwelijkskaarten voor de huwelijksverjaardag

Bij Kaartje2go vind je huwelijkskaarten voor alle belangrijke huwelijksverjaardagen. Een kaartje voor het huwelijksjubileum is de leukste manier om je geliefden uit te nodigen voor een gezellig feestje. Vier het 25 jarig huwelijk met een geweldig jubileumfeest en maak vandaag nog de 25 jaar getrouwd uitnodiging.

25 jaar samen

Ben je niet getrouwd, maar wel al 25 jaar samen? Ook dat is een mijlpaal en verdient een feestje. Speciaal voor jou hebben wij een hele collectie met 25 jaar samen uitnodigingen. Natuurlijk kun je in de kaartmaker ook de tekst op de kaarten met “25 jaar getrouwd” aanpassen naar “25 jaar samen”.

Een feestje geven voor een medewerker die 25 jaar in dienst is? Kijk eens bij de jubileumkaarten voor medewerkers.

25 jaar getrouwd gedichten

Het 25 jarig huwelijksfeest roept vast veel herinneringen en gevoelens bij jullie op. Het delen van vreugde en verdriet, mooie en droevige momenten, het verliefd zijn, houden van en kinderen krijgen. Met deze gedichten kun je woorden geven aan je emoties.

Echte liefde
Het leven samen is heel bijzonder
Zoveel delen met elkaar:
Vriendschap, vreugde, warm en teder
Echte liefde, jaar na jaar

 

Liefde is eindeloos
Liefde is eindeloos, puur en oprecht
Liefde is warmte, liefde is echt
Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar
Liefde is een huwelijk van 25 jaar

Een geschenk
Een blik, een woord
Een stille wenk
Elkaar zo kennen 
Is een geschenk

 

Inspiratie nodig voor een tekst? Kijk dan even bij de teksten voor jubileum. 

Rechtstreeks naar de ontvanger

Natuurlijk kun je de uitnodigingskaarten zelf versturen, maar je kan het ook door ons laten doen. Wij sturen de kaarten rechtstreeks naar de ontvanger zodat jij geen kaarten in de envelop hoeft te doen, adressen hoeft te schrijven en postzegels moet plakken. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te ontwerpen, een gastenlijst met adressen te uploaden en de bestelling te plaatsen. Kan jij je gaan voorbereiden op een geweldig feest.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen