Uitnodiging kinderfeestje

Uitnodigingen voor een kinderfeestje: nu met gratis proefkaart

Bij een onvergetelijk kinderfeestje hoort een originele uitnodiging. Om zeker te zijn van een perfect resultaat, kun je bij Kaartje2go een proefkaart naar jezelf sturen. Het werkt heel simpel: klik op de link ‘Gratis proefdruk!’ en volg de aanwijzingen. Kies vervolgens een mooie kinderfeest uitnodiging uit ons ruime aanbod en pas deze aan naar eigen wens. Met eigen foto’s, teksten en allerlei vrolijke figuren maak je er echt een unieke en originele uitnodiging van. Rond je bestelling af en je ontvangt jouw proefdruk snel in huis!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1187 beoordelingen

Zó maak je de mooiste kinderfeest uitnodiging

Een eigen kinderfeest… hét jaarlijkse hoogtepunt voor ieder kind! Of het nou een piratenfeest, een prinsessenfeestje of een slaapfeestje is, bij Kaartje2go vind je altijd een leuke en originele uitnodigingskaart. Kies je samen met jouw jarige job de uitnodiging voor het kinderfeestje uit? Dan heb je voorpret voor twee! 

Zoek je naar een kaart met een bepaald thema, zoals een zwemfeestje? Probeer dan eens de zoekfunctie, want voor bijna ieder kinderfeest hebben we wel een leuke uitnodigingskaart. Ook kun je ‘filteren’ op uitnodigingen met foto, met een bepaalde kleur of ‘nieuw toegevoegd’.

Wat zet je op een uitnodiging voor een kinderfeestje?

Welke informatie wil je graag op de uitnodiging voor het kinderfeestje van je zoon of dochter zetten? Wij hebben de belangrijkste punten voor je op een rij gezet:

- De naam van de jarige
- De datum van het feest
- De begin- en eindtijd van het feest
- De plaats van het feest
- De leeftijd die de jarige job bereikt
- De wensen die de jarige job heeft
- Of de kinderen worden thuisgebracht
- En natuurlijk het telefoonnummer

Eventuele aanvullingen:

- Eten de kinderen mee?
- Zijn er kinderen met allergie?
- Moeten ze speciale kleren meenemen?

Uitnodigingen direct versturen of thuisbezorgen?

De uitnodigingen die je bij Kaartje2go maakt, kun je thuis laten bezorgen als pakketje. Wil je de kaarten liever direct adresseren en versturen, dan kan dat ook. Zelf de adressen invoeren is heel eenvoudig. Nog makkelijker is het als je een excelbestand hebt, want uploaden is een fluitje van een cent. De adressen worden automatisch ingelezen. 

Kun je bij deze uitnodigingen voor kinderfeestjes niets vinden dat je aanspreekt? Kijk dan eens bij onze andere uitnodigingen voor verjaardagsfeesten. Of maak zelf een uitnodiging met je eigen foto. 

Heb je nog een vraag, laat het ons weten. Wij staan voor je klaar!