Klassieke kerstkaarten maken en versturen

Dwarrelende sneeuw, warme chocolademelk en een geurende dennenboom. Met onze klassieke kerstkaarten bezorg je jezelf dat echte warme kerstgevoel van vroeger. Maak daarom vandaag nog je eigen klassieke kerstkaart en bezorg je vrienden en familie een kerst die ze nooit zullen vergeten. Je ontvangt meteen een GRATIS proefdruk!

Traditionele kerstkaarten

Op zoek naar het warme kerstgevoel

Het is niet voor niets dat veel mensen aangeven dat kerst hun favoriete tijd van het jaar is. Kerst is namelijk een periode van pure nostalgie. Deze winter is dan ook hét moment om oude tradities te herbeleven. De straten zijn mooi verlicht en we sturen elkaar warme gevoelens toe via een kerstkaart. Het zijn deze gevoelens die we willen laten spreken als we nostalgische kerstkaarten versturen.

Als kind heb je vast veel mooie herinneringen gemaakt tijdens de kerstdagen. Met jouw kaart geef je die herinneringen door aan familie, vrienden en bekenden. En wat is er nu kerstiger dan dat?

Klassieke kerstkaarten maken

Wil jij iemand een leuk, klassiek kerstkaartje sturen? Je kan zelf onze kant-en-klare klassieke kerstkaarten aanpassen. Zo maak je ze heel persoonlijk. Kies één van de ruim 400 ontwerpen, voeg zelf foto’s toe, verzin een leuke tekst en versier je kaart met leuke figuren en kaders. Voeg bijvoorbeeld een kerstboom, ster, kerstballen, een rendier, kerstkrans of kerstklok toe.

Wil je er echt een feestje van maken? Bestel er dan gratis rode enveloppen bij en plak op de envelop prachtige sluitzegels. Zo maak je van je kerstkaart een cadeautje dat op de deurmat valt.

Klassieke kerstkaart ontwerpen

Wat maakt een kerstkaart traditioneel of klassiek? Dat leggen we je uit. Allereerst is de kleur belangrijk. Rood en groen zijn de echte kerstkleuren. Die zie je dan ook regelmatig terugkomen op de kerstkaarten. Maar ook wit, goud en zwart staan elegant op de klassieke kerstkaartjes. 

Naast de kleuren is het ontwerp van de kaart erg belangrijk. Op de klassieke kerstkaarten vind je sierlijke ruitpatronen, sterren, hulst- en dennentakken, kerstballen en kerstbomen. En als je geluk hebt vind je misschien ook illustraties van vogeltjes of een verdwaald rendier op de kaart.

Wist je dat de kerstkaarten verkrijgbaar zijn in veel verschillende stijlen? Zo heb je oude klassieke kerstkaarten, maar ook retro en vintage kerstkaarten, stijlvolle kerstkaarten en nog veel meer. Welke stijl je ook kiest, ze passen perfect bij een traditionele kerst.

Bekijk ook onze kerstkaarten trends voor nog meer kerstplezier:

Ben je stiekem toch op zoek naar iets hips? Bekijk dan onze hippe kerstkaarten en moderne kerstkaarten.

Klassiek kerstkaart versturen

De kerstkaarten verstuur je heel eenvoudig via Kaartje2go: 

  • Laat ze door ons rechtstreeks naar je vrienden en familie sturen. Geef de verzenddatum op en wij versturen jouw kerstkaarten op de aangegeven dag naar jouw vrienden en familie toe.
  • Kies voor een pakketje als je de kaarten thuis wilt ontvangen. Dit is ook handig wanneer je sluitzegels of gekleurde enveloppen wilt bijbestellen of als je een handgeschreven kerstgroet op de kaart wilt schrijven. Het pakketje sturen we gratis naar je toe. 

TIP: Bekijk onze kerst checklist als je wel wat hulp kan gebruiken bij alle kerstvoorbereidingen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen