Ga naar de inhoudGa naar het filter

Stoere kerstkaarten

Zoek jij naar stoere kerstkaarten om je broer, oom of rebelse vriendin een fijne kerst te wensen? Neem dan een kijkje in de kaartengalerij van Kaartje2go. Hier vind je een mooie collectie aan kerstkaarten ontworpen door onze creatieve designers. Bestel een gratis proefdruk en ervaar zelf de kwaliteit van onze kaartjes. Merry christmas!

Zelf stoere kerstkaarten maken

Zelf een stoere kerstkaart maken is een leuk en creatief idee. En het is ook makkelijker en sneller te doen dan je denkt. In de kaartmaker van Kaartje2go kun je zelf aan de slag om in een paar simpele stappen een stoer kerstkaartje voor je familie en vrienden te maken:

  1. Scroll door de galerij, kies het tofste kaartje uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste kaders, figuren en achtergronden toe op de kaart.
  3. Schrijf een pakkende tekst waarin je je geliefden fijne kerstdagen wenst.
  4. Bestel de gratis proefdruk of bestel direct de kaartjes en laat ze thuis bezorgen.

Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze blauwe, langwerpige en honden kerstkaarten. 

Gratis proefdruk van je stoere kerstkaart bestellen

Wil jij er zeker van zijn dat jij deze kerst het stoerste kerstkaartje verstuurt? Bestel dan eerst een gratis proefdruk. Je ontvangt dan een pakketje thuis waarin je de kaart ontvangt samen met meer informatie over onze enveloppen en papiersoorten. 

Er zijn nog veel meer leuke extra’s beschikbaar voor onze kerstkaarten. Denk bijvoorbeeld aan originele sluitzegels, adresstickers en zelfs kerstcadeautjes!

Stoere kerstkaarten bestellen

Bestel stoere kerstkaarten en profiteer van onze snelle verzending. Wij zorgen dat de kaartjes direct naar je familie en vrienden verstuurd worden. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden. Voor de bezorging werken wij samen met PostNL, in 95% van de gevallen bezorgen zij de kaartjes de volgende werkdag. (Bekijk voor meer info onze bezorginformatie. Zo ben jij helemaal up to date en klaar voor de kerstdagen.)

Tip: Lees onze handige kerst checklist door en kom niet voor verrassingen te staan tijdens de feestdagen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.