Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Beterschapskaart mannen

Is een goede vriend, je vader, je broer of een andere geliefde ziek? Stuur dan een beterschapskaart speciaal voor mannen en wens hem van harte beterschap toe. Hier vind je leuke, grappige en passende beterschapskaarten voor een man. Zodat je hem een hart onder de riem kan steken.

Beterschapskaart voor een man maken

Een beterschapskaart voor een man maak je heel eenvoudig en snel. Zoek eerst een kaart uit de collectie en bewerk de kaart vervolgens in de kaartmaker. Voeg een leuke oneliner toe of een passende beterschapswens. Ook kun je teksten, lettertypes, achtergronden en kleuren aanpassen. Voeg eventueel nog een eigen foto om de kaart nog persoonlijker te maken. Zo maak je simpel en snel een beterschapskaart voor een man.

Verstuur je kaart eenvoudig, simpel en snel

Ben je klaar met het ontwerpen van de beterschapskaart? Dan is het tijd om de kaart te bestellen en te versturen. Vul het adres van de zieke in en kies een verzendmoment. De rest gaat helemaal vanzelf. Wij doen de kaart op het door jou gekozen moment op de post en voor je het weet heeft je zieke vriend, buurjongen, broer, vader of opa een persoonlijke beterschapswens die echt bij hem past.

Extra leuk: een kaart met een cadeau

Een kaart sturen is leuk, maar een kaart met een cadeau geven is nog veel leuker. Wat dacht je van een kleinigheidje zoals een reep chocolade, een bierpakket of een doosje thee. Zo tover je zeker een glimlach op het gezicht van de zieke.

Bekijk alle cadeau's

Zieke mannen verdienen ook een beterschapswens

Hoe graag ze het ook zouden willen, mannen zijn niet onsterfelijk. Iedere man is wel eens getroffen door een mannengriep of koorts en omdat ze dan best zielig kunnen zijn stuur je ze natuurlijk een leuke beterschapskaart om hem op te vrolijken. Zet daarin een lieve of juist een grappige beterschapswens en hopelijk is hij in no-time weer beter.

Blessures en botbreuken komen ook regelmatig voor bij mannen. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar met een beterschapskaartje verzacht je de pijn een beetje. Een beterschapskaart speciaal voor iemand die in het ziekenhuis ligt of thuis met een een botbreuk vind je hier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.