Bestel een kaart en steun een goed doel

Kaartje2go werkt samen met een aantal goede doelen. Zij hebben een eigen kaartencollectie gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van de kaarten gaat rechtstreeks naar het goede doel. Op deze pagina vind je de collecties van alle goede doelen. Zo kun jij jouw familie, vrienden of zakenrelaties blij maken met een persoonlijk kaartje en tegelijk het goede doel steunen!

Kerstkaarten
In de kerstperiode is er vaak veel behoefte aan een goede doelen kaart. Bekijk daarom onze pagina met kerstkaarten van goede doelen, dan ben je direct op de juiste plek!

Cliniclowns

cliniclowns kaarten

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier.

Cliniclowns heeft kaarten voor elke gelegenheid. Van kerstkaarten tot verjaardagskaarten en van bedankkaarten tot zomaar kaartjes.

Naar de kaarten

Amnesty International

Amnesty kaartencollectie

Amnesty International beschermt en versterkt mensen. In meer dan 150 landen voeren zij actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten.

Naar de kaarten

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen collectie

SOS Kinderdorpen zet zich in voor kinderen die er alleen voor staan door armoede, ziekte of oorlog. SOS Kinderdorpen zorgt er voor dat deze kinderen op kunnen groeien in een liefdevol gezin.

Momenteel kun je een aantal mooie kerstkaarten vinden in de collectie van SOS Kinderdorpen.

Naar de kaarten

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur kaarten

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt kinderen wiens ouders niet voldoende geld hebben voor sport of een andere creatieve activiteit. Zij helpen deze kinderen en betalen de contributie / het lesgeld want ieder kind verdient het om te voetballen, te sporten, te dansen of muziek te maken.

Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft een mooie collectie kerstkaarten.

Naar de kaarten

Make-A-Wish

make a wish kaartencollectie

Make-A-Wish laat de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Make-A-Wish heeft een mooie collectie kaarten met een positieve boodschap.

Naar de kaarten