Bestel een kaart en steun een goed doel

Kaartje2go werkt samen met een aantal goede doelen. Zij hebben een eigen kaartencollectie gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van de kaarten gaat rechtstreeks naar het goede doel. Op deze pagina vind je de collecties van alle goede doelen. Zo kun jij jouw familie, vrienden of zakenrelaties blij maken met een persoonlijk kaartje en tegelijk het goede doel steunen!

Kerstkaarten
In de kerstperiode is er vaak veel behoefte aan een goede doelen kaart. Bekijk daarom onze pagina met kerstkaarten van goede doelen, dan ben je direct op de juiste plek!

Cliniclowns

cliniclowns kaarten

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier.

Cliniclowns heeft kaarten voor elke gelegenheid. Van kerstkaarten tot verjaardagskaarten en van bedankkaarten tot zomaar kaartjes.

Naar de kaarten

Amnesty International

Amnesty kaartencollectie

Amnesty International beschermt en versterkt mensen. In meer dan 150 landen voeren zij actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten.

Naar de kaarten

Kika

kika

Kika heeft als doel dat 100% van alle kinderen met kanker in Nederland kan genezen. Daarom werft Kika fondsen voor vernieuwend onderzoek gericht op kinderkanker, minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Naar de kaarten

Freya

freya

Freya is een landelijke, onafhankelijke vereniging. Freya is er voor iedereen bij wie zwanger worden (of blijven) niet lukt. We bieden informatie, ervaringsverhalen en contact over vruchtbaarheid, problemen met zwanger worden en ongewenste kinderloosheid.

Naar de kaarten

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur kaarten

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt kinderen wiens ouders niet voldoende geld hebben voor sport of een andere creatieve activiteit. Zij helpen deze kinderen en betalen de contributie / het lesgeld want ieder kind verdient het om te voetballen, te sporten, te dansen of muziek te maken.

Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft een mooie collectie kerstkaarten.

Naar de kaarten

Stichting Babyspullen

stichting babyspullen

Stichting Babyspullen verzamelt gebruikte en nieuwe babyspullen voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. De stichting verstrekt gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland, omdat elk kind recht heeft op een goede start.

Naar de kaarten

Stichting Jarige Job

stichting jarige job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag, door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

Naar de kaarten

Stichting Kinderfeest

stichting kinderfeest

Stichting Kinderfeest zorgt ervoor dat kinderen uit heel Nederland, die in armoede opgroeien, ook met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de klas hun kinderfeestje kunnen vieren.

Naar de kaarten

Make-A-Wish

make a wish kaartencollectie

Make-A-Wish laat de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Make-A-Wish heeft een mooie collectie kaarten met een positieve boodschap.

Naar de kaarten

Fairmail

fairmail

Fairmail is een sociale organisatie, gebaseerd in Trujillo (Peru), dat fair trade wenskaarten maakt. Hun missie is strijden tegen kinderarbeid in Peru en het bevorderen van het volgen van onderwijs. 

Naar de kaarten

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen collectie

SOS Kinderdorpen zet zich in voor kinderen die er alleen voor staan door armoede, ziekte of oorlog. SOS Kinderdorpen zorgt er voor dat deze kinderen op kunnen groeien in een liefdevol gezin.

Momenteel kun je een aantal mooie kerstkaarten vinden in de collectie van SOS Kinderdorpen.

Naar de kaarten

Kleine Denkers / Gijs Gekko

gijs gekko

Met leuke verhalen, met Gijs Gekko in de hoofdrol, maakt Kleine Denkers ingewikkelde dingen duidelijk voor de kleintjes. Van elk kaartje gaat er een deel van de opbrengst naar de stichting Het Vergeten Kind.

Naar de kaarten

Hippo & Friends

hippo & friends

Het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds steunt we fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en het ziekteverloop van type 1 diabetes, maar ook naar nieuwe medicijnen of behandelingswijzen ter voorkoming en genezing van type 1 diabetes.

Naar de kaarten