Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bestel een kaart en steun een goed doel

Kaartje2go werkt samen met een aantal goede doelen. Zij hebben een eigen kaartencollectie gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van de kaarten gaat rechtstreeks naar het goede doel. Op deze pagina vind je de collecties van alle goede doelen. Zo kun jij jouw familie, vrienden of zakenrelaties blij maken met een persoonlijk kaartje en tegelijk het goede doel steunen!

Kerstkaarten
In de kerstperiode is er vaak veel behoefte aan een goede doelen kaart. Bekijk daarom onze pagina met kerstkaarten van goede doelen, dan ben je direct op de juiste plek!

Cliniclowns

cliniclowns kaarten

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier.

Cliniclowns heeft kaarten voor elke gelegenheid. Van kerstkaarten tot verjaardagskaarten en van bedankkaarten tot zomaar kaartjes.

Naar de kaarten

Amnesty International

Amnesty kaartencollectie

Amnesty International beschermt en versterkt mensen. In meer dan 150 landen voeren zij actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten.

Naar de kaarten

Kika

kika

Kika heeft als doel dat 100% van alle kinderen met kanker in Nederland kan genezen. Daarom werft Kika fondsen voor vernieuwend onderzoek gericht op kinderkanker, minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Naar de kaarten

War Child

warchild

War Child sluit aan bij de leefwereld van kinderen in oorlog. Zingend, spelend, dansend stimuleren wij hun veerkracht. En we werken met ouders, leerkrachten en gemeenschappen. Zo krijgen kinderen alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Naar de kaarten
KNGF Geleidehondenkngf geleidehonden

KNGF Geleidehonden helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. 

Naar de kaarten
Stichting ALS Nederlandstichting als nederland

Stichting ALS Nederland financiert onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS én projecten voor een betere kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten. 

Naar de kaarten
SanquinSanquin

Sanquin verzorgt de bloedvoorziening in Nederland. Dat doen we samen met onze donors voor een beter leven van de patiënt. Met de donaties van onze bloed- en plasmadonors kunnen we levens redden en geneesmiddelen maken voor duizenden patiënten in Nederland. 

Naar de kaarten
Nationaal MS FondsNationaal MS Fonds

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een toekomst zonder MS! Dit doen we door wetenschappelijk onderzoek te financieren. We bieden ondersteuning aan mensen met MS en hun naasten, stimuleren betere zorg, organiseren activiteiten en programma's voor een beter leven met MS en voeren campagne voor meer bewustwording over de ziekte.

Naar de kaarten
Vereniging de ZonnebloemVereniging de Zonnebloem

In Nederland zijn er 1,4 miljoen mensen met een lichamelijke beperking. Zij willen, net als ieder ander, eropuit gaan en plezier maken. De Zonnebloem helpt. Namens de Zonnebloem zijn duizenden vrijwilligers iedere dag actief om sociale en recreatieve activiteiten te organiseren en begeleiden. 

Naar de kaarten
Nierstichtingnierstichting

De Nierstichting strijdt voor gezonde nieren voor iedereen. We werken aan preventie en vroegtijdige opsporing, ondersteunen patiënten en investeren in wetenschappelijk onderzoek. 

Naar de kaarten

Freya

freya

Freya is een landelijke, onafhankelijke vereniging. Freya is er voor iedereen bij wie zwanger worden (of blijven) niet lukt. We bieden informatie, ervaringsverhalen en contact over vruchtbaarheid, problemen met zwanger worden en ongewenste kinderloosheid.

Naar de kaarten

Stamps

stamps

In de app Stamps kun je eenvoudig vrienden, familie en collega's op de hoogte en betrokken houden tijdens een ziekte- of gezondheidstraject. Je schrijft het in één keer van je af en houdt zo iedereen betrokken. Ook is het erg prettig om terug te kunnen lezen hoe het eerder met je ging. 

Naar de kaarten

Stichting Kinderfeest

stichting kinderfeest

Stichting Kinderfeest zorgt ervoor dat kinderen uit heel Nederland, die in armoede opgroeien, ook met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de klas hun kinderfeestje kunnen vieren.

Naar de kaarten

Stichting Jarige Job

jarige job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag, door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

Naar de kaarten
Bliss to Shinebliss to shine

Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Stichting Bliss to Shine creërt onbetaalbare momenten voor thuiswonende kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker.

Naar de kaarten

Stichting Babyspullen

stichting babyspullen

Stichting Babyspullen verzamelt gebruikte en nieuwe babyspullen voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. De stichting verstrekt gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland, omdat elk kind recht heeft op een goede start.

Naar de kaarten

Stichting Present Zwolle

stichting present zwolle

Met meer dan 600 projecten per jaar is Present Zwolle een belangrijke speler in de stad en verbinden we het aanbod van vrijwilligers aan de hulpvragen op de meeste schrijnende plekken.

Naar de kaarten
De Liedjesfabriekde liedjesfabriek

Kinderen voelen zich beter bij De Liedjesfabriek. Door middel van het samen maken van muziek en schrijven van een persoonlijk eigen nummer biedt De Liedjesfabriek zieke kinderen een ‘muzikaal medicijn’.

Naar de kaarten

Hippo & Friends

hippoandfriends

Het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds steunt we fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en het ziekteverloop van type 1 diabetes, maar ook naar nieuwe medicijnen of behandelingswijzen ter voorkoming en genezing van type 1 diabetes.

Naar de kaarten

Fairmail

fairmail

Fairmail is een sociale organisatie, gebaseerd in Trujillo (Peru), dat fair trade wenskaarten maakt. Hun missie is strijden tegen kinderarbeid in Peru en het bevorderen van het volgen van onderwijs. 

Naar de kaarten

Kleine Denkers / Gijs Gekko

gijs gekko

Met leuke verhalen, met Gijs Gekko in de hoofdrol, maakt Kleine Denkers ingewikkelde dingen duidelijk voor de kleintjes. Van elk kaartje gaat er een deel van de opbrengst naar de stichting Het Vergeten Kind.

Naar de kaarten

Make-a-Wish

make-a-wish

Make-A-Wish laat de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Make-A-Wish heeft een mooie collectie kaarten met een positieve boodschap.

Naar de kaarten

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur kaarten

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt kinderen wiens ouders niet voldoende geld hebben voor sport of een andere creatieve activiteit. Zij helpen deze kinderen en betalen de contributie / het lesgeld want ieder kind verdient het om te voetballen, te sporten, te dansen of muziek te maken.

Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft een mooie collectie kerstkaarten.

Naar de kaarten
Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuisvrienden umc wkz

Met de steun van donateurs, bedrijven, fondsen en stichtingen zorgen wij voor de beste zorg, behandeling en een kindvriendelijke en comfortabele omgeving.

Naar de kaarten
EIS Kenniscentrum Insecteneis kenniscentrum insecten

EIS onderzoekt de Nederlandse insecten en andere ongewervelden in Nederland. We ondersteunen vrijwilligersgroepen die ieder een eigen diergroep bestuderen.

Naar de kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.