Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Cadeaus huwelijk

Een huwelijk wordt omschreven als ‘de mooiste dag van je leven’. Daarom wil je het bruidspaar natuurlijk feliciteren met een persoonlijke felicitatiekaart. Met een passend cadeau erbij maak je jouw kaart extra speciaal. Op deze pagina vind je een selectie uit ons cadeau assortiment, waar je het bruidspaar zeker weten blij mee maakt.. Kies bijvoorbeeld voor de Nuts about You hartjesbonbons, een fles feestelijke champagne of een doosje Congratulations thee.

Chocolade & Snoep

Wijn

Thee

Cadeaubonnen

Bier

Bloemen & Planten

Huwelijkscadeaus voor het bruidspaar

Trouwen is een bijzonder moment. Twee mensen die veel van elkaar houden geven hun JA-woord en dat verdient best wat aandacht. Met een persoonlijke kaart en een zorgvuldig gekozen cadeau feliciteer je het bruidspaar met deze speciale gebeurtenis. Verras daarom het kersverse bruidspaar na hun huwelijksreis met een origineel cadeau. De persoonlijke touch is belangrijk. Daarom verstuur je jouw cadeau met een felicitatiekaart. Zo kun je het stel persoonlijk feliciteren.

Pas getrouwd!? Dat moet gevierd worden met champagne

Een goed huwelijksgeschenk vinden kan soms best een beetje lastig zijn. Maar met een luxe fles bubbels zit je altijd goed. Verstuur met jouw kaart een heerlijke fles champagne voor het bruidspaar of een andere luxe wijnfles. Voor de man kun je ervoor kiezen om een luxe fles bier met je felicitatiekaart te versturen.

Heerlijke cadeautjes: Chocolade & Snoep

Verras het pasgetrouwde stel in de wittebroodsweken met wat lekkers en zoets door een chocoladereep of andere lekkernijen mee te sturen. Wat dacht je van romantische Nuts About You hartjesbonbons of een heerlijk Tony’s Chocolonely proeverijtje met verschillende smaken? Ook leuk om te geven: chocolade met Jack Daniels of Cointreau smaak. 

Kaart met een doosje thee

Als het bruidspaar na een fantastische feestavond is thuisgekomen kunnen ze wel een opknappertje gebruiken. Daarnaast is samen tijd doorbrengen heel belangrijk. Stuur ze daarom een doosje heerlijke thee toe, zodat ze tijdens het drinken van een warme kop thee, samen gezellig op de bank een goed gesprek kunnen voeren.

Cadeaubon voor bij de huwelijksfelicitatie

Soms is het beste trouwcadeau gewoon geld of een cadeaubon. Stuur met jouw huwelijks felicitatiekaart een cadeaubon mee en verras het bruidspaar met een leuk bedrag. Geef ze een diner cadeau met de Nationale Dinerbon, een bos bloemen met Bloemen Cadeau of een bijdrage aan de nieuwe inrichting met een Fonq of Bol.com cadeaubon.

Cadeaus voor een huwelijksjubileum

Eigenlijk maakt het niet uit of het bruidspaar net getrouwd is of al jaren bij elkaar is. Want deze cadeaus zijn voor ieder bruidspaar geschikt. Dus ook wanneer iemand een huwelijksjubileum te vieren heeft en je hen wilt verrassen vind je hier passende cadeaus. Of iemand nu 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar geleden in het huwelijksbootje is gestapt.

Bekijk hier alle cadeaus.