Ga naar de inhoudGa naar het filter
Cadeaus huwelijk

Cadeaus huwelijk

Een huwelijk wordt omschreven als ‘de mooiste dag van je leven’. Daarom wil je het bruidspaar natuurlijk feliciteren met een persoonlijke felicitatiekaart. Maar met onze leuke cadeaus maak je deze felicitatie extra speciaal. Chocolade doet het altijd goed. En een lekkere fles bubbels maakt ieder feest compleet. Wij hebben de mooiste huwelijkscadeaus voor je verzameld.

Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 16,95
Bol.com € 25
Bol.com € 25
€ 25,00
Duurzaam
Tony's Chocolonely proeverijtje
Tony's Chocolonely proeverijtje
€ 12,95
Snoephartjes
Snoephartjes
€ 2,95
Bol.com € 15
Bol.com € 15
€ 15,00
Luxe bonbons
Luxe bonbons
€ 15,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Chocoladereep Hoera
Chocoladereep Hoera
€ 4,95
Keuze cadeaukaart € 25
Keuze cadeaukaart € 25
€ 25,00
Keuze cadeaukaart € 15
Keuze cadeaukaart € 15
€ 15,00
Bruisende Cava
Bruisende Cava
€ 14,95
Duurzaam
Theeset ‘Feest schenken’
Theeset ‘Feest schenken’
€ 5,95
Bol.com € 50
Bol.com € 50
€ 50,00
Duurzaam
Theeset ‘Liefde schenken’
Theeset ‘Liefde schenken’
€ 5,95
Duurzaam
Theeset ‘Geluk schenken’
Theeset ‘Geluk schenken’
€ 5,95
Verse brownies
Verse brownies
€ 15,95
Geluksmuntje hart
Geluksmuntje hart
€ 6,95
Keuze cadeaukaart € 50
Keuze cadeaukaart € 50
€ 50,00
Duurzaam
Theeproeverij
Theeproeverij
€ 12,95
Cadeaupakketje Geluk
Cadeaupakketje Geluk
€ 7,95
Cadeaupakketje Feest
Cadeaupakketje Feest
€ 7,95
Lekkere Sauvignon Blanc
Lekkere Sauvignon Blanc
€ 13,95
Duurzaam
Kaarthouder
Kaarthouder
€ 4,95
Petit champagne 37,5cl
Petit champagne 37,5cl
€ 29,95
Champagne 75cl
Champagne 75cl
€ 49,95
Een flesje vol geluk
niet beschikbaar
Een flesje vol geluk
€ 3,95
Cadeaupakketje Liefde
niet beschikbaar
Cadeaupakketje Liefde
€ 7,95

Een cadeau voor huwelijk versturen

Hoor jij de huwelijksklokken al klinken? Dan stappen vast vrienden of familieleden van jou in het huwelijksbootje. Je wil dit prachtige paar natuurlijk verrassen. En de allerleukste manier om iemand in het zonnetje te zetten is met een cadeau per post. Wij geven je graag wat tips voor originele huwelijkscadeaus.

Kaart + cadeau versturen

Een goed cadeau voor huwelijk vinden kan soms lastig zijn. Maar wij helpen je graag een handje in je zoektocht naar het perfecte geschenk. Een persoonlijke touch is heel belangrijk, dus combineer jouw huwelijkscadeau altijd met een felicitatiekaart. Hierop kun je jouw persoonlijke huwelijkswens schrijven. Je vindt de feliciatiekaarten voor huwelijk hier.

Wijn cadeau thuisbezorgen

Een heerlijk flesje wijn is altijd een goed idee. Je kunt de keuze voor wit, rood of rosé laten afhangen van het seizoen waarin de bruiloft plaatsvindt.  Zijn de newlyweds echte bierdrinkers? Dan kun je natuurlijk beter een biercadeau versturen. Als je echt wilt uitpakken kun je ook nog kiezen voor een prachtige fles champagne. Maar een cava of prosecco is een goede vervanger. Niets zo feestelijk als een fles bubbels!

Chocolade per post om van te smullen

Geen enkel cadeau is zo romantisch als een chocoladecadeau. Liefde gaat nu eenmaal door de maag. Ga voor thematische chocolade met een hartje of pak uit met de luxe bonbons. De keuze voor chocolade huwelijksgeschenken is reuze. Het mooie van de Kaartje2go chocolade cadeaus is dat ze allemaal door de brievenbus passen. Het bruidspaar hoeft dus niet thuis te blijven om het in ontvangst te nemen. Wat zullen ze verrast zijn met jouw cadeau voor huwelijk. 

Cadeaubonnen thuisbezorgen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet zo goed weet wat het bruidspaar nu echt leuk vindt. In dat geval zit je altijd goed met een cadeaubon. Op die manier kunnen zij zelf iets leuks uitzoeken. Zijn de tortelduifjes net verhuisd? Dan is een Bol.com cadeaubon versturen supertof. Maar als je weet dat zij echte bourgondiërs zijn, is de Nationale Dinerbon opsturen ook leuk. Zou je het liefst een mooi boeket bloemen sturen? De kans is groot dat het bruidspaar na hun grote dag op huwelijksreis gaat. Zonde als die prachtige bos bij thuiskomst is uitgebloeid. Geef in plaats daarvan een Bloemen cadeaubon! 

Cadeaus voor huwelijksjubileum 

Eigenlijk maakt het niet uit of het bruidspaar net getrouwd is of al jaren bij elkaar is. Want deze cadeaus zijn voor ieder bruidspaar geschikt. Dus ook wanneer iemand een huwelijksjubileum te vieren heeft en je hen wilt verrassen vind je hier passende cadeaus. Of iemand nu 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar geleden in het huwelijksbootje is gestapt.

Bekijk hier alle cadeaus.

Veelgestelde vragen over cadeaus voor een huwelijk

Omdat liefde gevierd moet worden! Twee mensen geven elkaar het jawoord en dat is reden voor een feestje. En bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes. Laat de tortelduifjes weten dat je blij voor hen bent met een cadeau per post. Schrijf een persoonlijke boodschap en je gelukswensen op de felicitatiekaart. Wat zullen ze verrast zijn!

Misschien geen verrassing, maar in de meeste gevallen stuur je een huwelijksgeschenk naar het bruidspaar. Maar je kunt als bruidspaar zelf ook andere mensen verrassen met een brievenbuscadeau. De volgende mensen verdienen ook een presentje per post rondom de mooiste dag van jullie leven: 

Jullie ouders. Het is wel zo leuk om pap en mam eerder op de hoogte te brengen van jullie verloving, dan de rest van alle vrienden en familie.

De getuigen. Het is superleuk om getuigen vragen te combineren met een cadeautje.

De ceremoniemeester. Niet alleen om hem of haar te vragen, maar ook als bedankje voor al het werk dat wordt verzet. Het is toch jullie rots in de branding.

Jullie gasten. Bedank de gasten op jullie bruiloft voor hun aanwezigheid met een bedankje per post. Wist je dat we van heel veel trouwkaarten matching bedankkaartjes hebben?

Een cadeau versturen is natuurlijk altijd een goed idee. Maar er zijn drie momenten waarop een cadeau voor huwelijk heel gepast is:

Bij de aankondiging verloving.Hoera, je favoriete koppel gaat trouwen! Een felicitatie op social media is natuurlijk niet half zo leuk als een cadeautje door de brievenbus.

Op de huwelijksdag. Heb je geen uitnodiging voor de bruiloft ontvangen? Dat geeft helemaal niets. Veel mensen trouwen liever met een klein gezelschap. En trouwen met coronamaatregelen is helemaal lastig. Maak alvast een persoonlijke kaart + cadeau en laat het op hun trouwdag thuisbezorgen.

Na het trouwfeest. Een foutje is zo gemaakt! Heb jij de trouwdatum verkeerd in je agenda genoteerd? Geen stress, met een huwelijk cadeau per post maak je het helemaal goed. Vergeet niet je excuses aan te bieden op je felicitatiekaartje. Je kunt natuurlijk ook een kaart + cadeau versturen als je om een andere reden niet aanwezig kon zijn.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.