Ga naar de inhoud

Kerstkaart met video maken

Een kerstkaart zegt meer dan duizend woorden. En een video? Die zegt meer dan duizend kaartjes! Gelukkig hoef je deze kerst niet tussen beide te kiezen. Want bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig een kerstkaart met video. Begin dus meteen met filmen en maak je kerstwens dit jaar extra persoonlijk!

Zo maak je een kerstkaart met videoboodschap

Upload je eigen video in de kaartmaker
Plaats QR code op de kerstkaart
Scan de QR code op je kaart
Bekijk de video op je kaart

Veelgestelde vragen over een kerstkaart met video

🎄 Tip: Zit je toch nog met een vraag? Ons klanttevredenheidsteam staat klaar om je te helpen bij al je vragen!

Kerstkaart met videoboodschap versturen

Het versturen van je kerstkaart met videoboodschap is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen invullen en de verzenddatum kiezen. Op de door jou gekozen datum sturen wij je kerstkaart met videoboodschap naar de ontvanger. 

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. Normaal gesproken ligt je kaart binnen 1 à 2 werkdagen op de deurmat, maar door de topdrukte rondom kerst kan het 3 à 4 werkdagen duren voordat de bezorgdiensten de kaart afleveren. 

Adressen verzamelen voor je kerstkaart

Het verzamelen van adressen is niet de leukste kerstactiviteit. Want naast de mensen die verhuisd zijn en mensen die nooit reageren kun je ook nog zomaar eens iemand vergeten.

Om het jezelf lekker makkelijk te maken deze kerst, kun je gebruik maken van onze adresverzoeker. Daarmee stuur je een linkje via WhatsApp of e-mail naar de ontvangers, waarna hun adres automatisch in jouw account komt te staan. Hoef je het zelf niet in te vullen en weet je zeker dat alles er juist in staat. Lekker makkelijk, toch?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.