Ga naar de inhoud

Jubileumkaarten voor medewerkers & bedrijven

5, 10, 12,5, 25 of 40 jaar in dienst

Heb je een werknemer of collega die zoveel jaar in dienst is? Verras hem of haar met een gezellig feestje. De uitnodigingen voor het jubileumfeest van de medewerker maak je eenvoudig en snel in onze kaartmaker. Organiseer een feest voor een werknemer die al 12,5, 25 of 40 jaar in dienst is en maak de jubileumkaarten bij Kaartje2go.

Officiële jubilea voor een dienstverband zijn 25 en 40 jaar. Omdat dit steeds minder vaak voorkomt zien we ook veel feestje op de kroonjaren (5 of 10 jaar in dienst) en 12,5 jaar in dienst. Voor alle feestjes vind je bij ons de uitnodigingen en jubileumkaarten. 

Is één van jouw medewerkers al een aantal jaar bij je in dienst? Dan wil je hem of haar vast graag in het zonnetje zetten. Bij vele bedrijven is het een traditie om een gezellige borrel te organiseren, maar natuurlijk kun je ook een andere manier vinden om het jubileum met werk of de zaak te vieren.

25 of 12,5 jaar in dienst? Reden voor een feestje!

Net als huwelijksjubilea worden ook jubilea van werknemers vaak uitgebreid gevierd. Zo’n 10 tot 20 jaar geleden kwam een 25 of 40 jarig jubileum nog vaak voor in bedrijven. Tegenwoordig wisselen mensen steeds sneller van baan waardoor ook als je 12,5 jaar in dienst bent bij dezelfde werkgever je natuurlijk wel een glaasje bubbels verdient!

Voor inspiratie voor een leuke tekst kijk je bij de teksten voor een jubileum.

Uitnodiging jubileumfeest werknemer

De uitnodigingen voor het jubileum van een werknemer of collega maak je eenvoudig en snel bij Kaartje2go. Zoek een leuke kaart uit de collectie of begin met een blanco kaart. Ontwerp vervolgens de jubileumkaart door een leuke foto toe te voegen en een grappige tekst te schrijven. Maak de kaart af met kaders en figuren uit de galerij. De kaarten kun je thuis laten bezorgen of rechtstreeks naar de ontvangers laten sturen. Bestel voor 20:00 uur en wij doen nog dezelfde dag de kaarten op de post.

Bekijk ook eens onze uitnodigingen voor een etentje met collega's.

Stuur een jubileumkaart met een knipoog

Je kunt de collega's van je medewerker natuurlijk uitnodigen via een mailtje, maar je kunt ook gewoon een vlotte jubileumkaart sturen ter ere van het jubileum. Deze jubileumkaart kun je bijvoorbeeld versieren met een opvallende of grappige foto van een bedrijfsuitje. 

Uitnodiging bedrijfsjubileum

Ook voor het vieren van een bedrijfsjubileum kun je bij Kaartje2go de uitnodigingen maken. Kijk eens bij de uitnodigingen voor een opening of bij de jubileumkaarten en pas de kaart aan zodat het aansluit bij de gelegenheid.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.