Uitnodiging maken

Uitnodiging maken in 4 stappen

In een paar simpele stappen kun je zelf een uitnodiging maken:

 

  1. Kies een kaart uit de collectie of ontwerp zelf je kaart.
  2. Voeg foto’s figuren en kaders toe aan jouw uitnodiging.
  3. Schrijf een leuke tekst op de kaart.
  4. Laat de uitnodiging als pakketje thuisbezorgen of rechtstreeks door ons versturen.
Papiersoorten
Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go

Kaartje2go krijgt een9.6 van 10uit 9480 beoordelingen

Het feest begint al bij het maken van de uitnodiging

Een groot deel van het plezier van het feest begint al bij het maken van de uitnodigingskaartjes. Een uitnodiging maken is namelijk harstikke leuk.

Zelf een uitnodiging maken

Zelf een uitnodiging maken is heel eenvoudig bij Kaartje2go. Kies een mooi ontwerp uit onze collectie of ga je uitnodiging helemaal zelf maken. Versier je kaart met leuke kaders en figuren en voeg eigen foto’s en tekst toe. Zo maak je in een handomdraai een originele uitnodiging.

Zelf originele uitnodigingen ontwerpen

Naast dat het maken van je eigen uitnodigingskaart ontzettend leuk is, is het ook nog eens heel eenvoudig om zelf uitnodigingen te maken. Bij Kaartje2go kun je online heel gemakkelijk zelf een mooie uitnodiging ontwerpen, met jouw eigen foto. In een handomdraai ontwerp je zelf unieke uitnodigingen voor een verjaardag, een huwelijksaankondiging, een feestje of voor een jubileum. Zo maak je van elke gelegenheid een fantastisch feest! 

Jouw kaart kun je in verschillende formaten bestellen. Wil je een rechthoekige, vierkante, dubbele of enkele kaart, of ga je liever voor onze hippe langwerpige kaartjes.

Uitnodigingskaarten bestellen en meteen versturen

Online een uitnodiging maken gaat hartstikke snel. Misschien heb je al een lijstje gemaakt met alle genodigden. Dat hangt natuurlijk af van de gelegenheid waarvoor je de uitnodiging wilt maken en versturen. Als je al een lijstje hebt gemaakt met alle genodigden, dan kun je jouw uitnodigingskaarten meteen naar alle feestgangers sturen. Je kunt alle adressen op de site invullen, wij zorgen er voor dat jouw kaarten verstuurd worden. Als je een excel adressenbestand hebt, dan is het helemaal makkelijk. Even uploaden en klaar! Als je zelf nog iets op de uitnodiging wilt schrijven, dan kun je de uitnodigingskaartjes ook als een pakketje thuis laten bezorgen. Wij drukken de kaarten voor je en berzorgen ze gratis bij je thuis!

Op zoek naar een leuke tekst voor op jouw uitnodiging? Kijk dan eens bij onze uitnodiging teksten en gebruik ze ter inspiratie!