Uitnodiging maken

Zelf originele uitnodigingen ontwerpen

Als je iets te vieren hebt, of gewoon zin hebt in een feestje, dan wil je natuurlijk graag mensen uitnodigen. Wat is er leuker dan een originele uitnodiging, waar je leuke reacties op krijgt? Bij Kaartje2go kun je online heel gemakkelijk zelf een mooie uitnodiging ontwerpen, met jouw eigen foto. In een handomdraai ontwerp je zelf een unieke uitnodigingskaart voor een verjaardag, een huwelijksaankondiging, een feestje of voor een jubileum. Zo maak je van elke gelegenheid een fantastisch feest!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 8237 beoordelingen

Het feest begint al bij het maken van de uitnodiging

Een groot deel van het plezier van het feest begint al bij het maken van de uitnodigingskaartjes. Zelf uitnodigingen maken is namelijk harstikke leuk.

Hoe zelf uitnodigingen maken?

Naast dat het maken van je eigen uitnodigingskaart ontzettend leuk is, is het ook nog eens heel eenvoudig. Kies een mooie kaart uit de collectie en pas deze naar wens aan, of ontwerp je eigen uitnodiging helemaal zelf. In de kaartmaker voeg je eenvoudig foto’s en teksten toe, ook vind je hier veel leuke kaders en figuren om je uitnodigingen mee te versieren. Zo maak je zelf heel eenvoudig een originele uitnodigingskaart. Handig als je uitnodigingen voor je verjaardagsfeest wilt versturen.

Uitnodigingskaarten bestellen en meteen versturen

Misschien heb je al een lijstje gemaakt met alle genodigden. Dat hangt natuurlijk af van de gelegenheid waarvoor je de uitnodiging wilt maken en versturen. Als je al een lijstje hebt gemaakt met alle genodigden, dan kun je jouw uitnodigingskaarten meteen naar alle feestgangers sturen. Je kunt alle adressen op de site invullen, wij zorgen er voor dat jouw kaarten verstuurd worden. Als je een excel adressenbestand hebt, dan is het helemaal makkelijk. Even uploaden en klaar! Als je zelf nog iets op de uitnodiging wilt schrijven, dan kun je de uitnodigingskaartjes ook als een pakketje thuis laten bezorgen. Wij drukken de kaarten voor je en berzorgen ze gratis bij je thuis!

Op zoek naar een leuke tekst voor op jouw uitnodiging? Kijk dan eens bij onze uitnodiging teksten en gebruik ze ter inspiratie!