Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Het feestje begint bij de uitnodiging
Het feestje begint bij de uitnodiging

Geef je een etentje, verjaardagsfeestje of tuinfeest? Nodig je gasten in stijl uit met een originele uitnodigingskaart.

VerjaardagsfeestUitnodiging verjaardagsfeest
Huwelijksjubileumkaarten voor een huwelijksjubileum
KinderfeestjeUitnodigingskaarten kinderverjaardag
TrouwuitnodigingUitnodiging voor een bruiloft maken
CommuniekaartenCommuniekaarten
FotokaartenFotokaarten maken
  • Gratis proefdruk!
  • Voor 20 uur besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis witte enveloppen
Extra's bij jouw kaart

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10960 beoordelingen

Uitnodiging maken voor ieder feestje

Het feest begint al bij het maken van de uitnodiging

Het plezier van een feest begint al bij de voorbereiding. Het opstellen van de gastenlijst en het maken van de uitnodigingen is namelijk hartstikke leuk. En jij kan heel eenvoudig een originele uitnodiging maken. Bekijk onze collectie met uitnodigingskaartjes maar eens en bestel er ook gelijk een gratis proefdruk bij.

Een uitnodiging voor elke gelegenheid

Bij Kaartje2go vind je een uitnodiging voor elke gelegenheid. Geef je een feestje, verjaardag, huwelijksjubileum of housewarming? Wij weten zeker dat we een leuke uitnodiging voor je hebben. Het maakt niet uit of je een kinderfeestje geeft of 50 jaar wordt, een high tea, borrel of tuinfeest wilt vieren of een een vriendin wilt verrassen met een babyshower. Hoe groot het feestje is hangt natuurlijk helemaal af van de gelegenheid. Maar groot of klein, ieder feestje begint met de uitnodiging. De uitnodigingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo vind je bij ons hippe uitnodigingen, stijlvolle kaarten en klassieke en moderne uitnodigingskaarten. Ook de uitnodigingen in houtlook stijl en krijtbord stijl zijn erg populair. Daarnaast vind je ook ballonnen, confetti, slingers en alles wat een feestje uitstraalt in onze collectie.

Foto uitnodiging maken

Bij Kaartje2go kun je online heel gemakkelijk zelf een uitnodiging maken, met jouw eigen foto. In een handomdraai ontwerp je zelf unieke uitnodigingen voor een verjaardag, een huwelijksaankondiging, een feestje of voor een jubileum. Zo maak je van elke gelegenheid een fantastisch feest!

Hoe kan ik zelf een uitnodiging maken?

Zelf een uitnodiging maken is heel eenvoudig. Zoek een kaart uit de collectie en gebruik de filters om je keuze te verfijnen. Bekijk de kaart en ga naar de online kaartmaker om deze te bewerken. Hier krijg je de mogelijkheid om de kaart te ontwerpen zoals jij dat wilt:

  • Upload je eigen foto’s
  • Kies of bewerk een achtergrond
  • Schrijf een leuke tekst en verander de kleuren.
  • Voeg figuren en kaders toe.

Na het maken van de uitnodiging is het tijd om de kaarten te bestellen. Kies het formaat en de papiersoort en selecteer de geadresseerden. Laat de uitnodigingen gratis als pakketje thuisbezorgen of laat ons de kaarten rechtstreeks naar de ontvangers versturen. 

TIP: Bij Kaartje2go krijg je de optie om een gratis proefdruk te bestellen. Ontvang een proefdruk thuis om te beoordelen of de kaart naar wens is en bestel daarna eenvoudig de uitnodigingen.

Je kan uitnodigingen maken voor bijna elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower, borrel, bbq, verjaardagsfeest, huwelijksjubileum of kraamfeest.

Zo zie je dat je eenvoudig een uitnodiging kan maken in onze online kaartmaker.

Uitnodigingen zelf maken in 3 stappen

Zelf een uitnodiging maken is heel eenvoudig bij Kaartje2go. Kies een mooi ontwerp uit onze collectie of ga je uitnodigingen zelf maken. Versier je kaart met leuke kaders & figuren en voeg eigen foto’s & teksten toe. Zo maak je in een handomdraai een originele uitnodiging. De uitnodigingen maken aan de hand van 3 stappen:

Uitnodiging uitzoeken

1. Uitnodigingen zoeken

Zoek een uitnodigingskaart uit de collectie

Bij Kaartje2go vind je uitnodigingen in veel verschillende stijlen en voor bijna elke gelegenheid. Doorzoek de collecties en gebruik de filters om jouw perfecte kaart te vinden. Voeg de kaart aan jouw favorieten toe, zodat je deze later eenvoudig kan bewerken.

Maak je eigen uitnodiging

Ben jij meer van het ontwerpen van je uitnodiging? Ook dat kan. Begin met een blanco kaart en ontwerp de kaart precies zoals jij het wilt. 

Uitnodiging maken

2. Uitnodiging maken

Uitnodiging met of zonder foto

Upload je eigen foto’s voor een persoonlijke foto uitnodiging. Heb je geen leuke foto’s? Je kan ook een kaart zonder foto kiezen. 

Figuren en kaders toevoegen

In onze galerij vind je veel leuke figuren die je kan toevoegen aan de kaart. Selecteer ook een kaartkader of fotokader om een originele uitnodiging te maken.

Een leuke tekst schrijven

Schrijf een leuke tekst op de uitnodiging om je gasten uit te nodigen. De kleur, lettergrootte en tekst kun je heel eenvoudig aanpassen.

Formaat kiezen

Ben je klaar met bewerken, kies dan het formaat van je kaart. 

Papiersoorten en enveloppen

Kies voor je uitnodiging ook een papiersoort en envelopkleur. Op deze manier kun je de uitnodiging helemaal afmaken. 

Uitnodiging versturen

3. Uitnodigingen versturen

Gratis proefdruk aanvragen

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk van je uitnodiging aanvragen. Zo ontdek je of de uitnodiging aan al je wensen voldoet.

Rechtstreeks versturen of als pakketje laten bezorgen

Je kan de uitnodigingen rechtstreeks naar de ontvanger laten versturen. Upload je adressenlijst en wij versturen de kaarten direct naar je gasten. Wil je de kaarten liever eerst zelf zien? Bestel dan een pakketje kaarten en laat ze thuisbezorgen. In een paar stappen kan jij zelf je uitnodiging maken.

Tips voor het online maken van uitnodigingen

Heb jij binnenkort een feestje te vieren? Met deze tien tips wordt het online maken en versturen van je uitnodigingen een groot succes!

Tip 1. Begin op tijd

Begin op tijd met het maken van je uitnodiging. De collecties met kaarten zijn uitgebreid en het is leuk om te zoeken naar de uitnodiging die het beste bij jou past. Ook in de kaartmaker kun je allerlei leuke ontwerpen maken en het is leuk om hier echt de tijd voor te nemen. Bovendien is het erg handig voor je gasten om te weten dat ze uitgenodigd zijn (zie tip 9). 

Tip 2. Filters

Gebruik in je zoektocht naar een originele uitnodiging de filters. Zo vind je heel snel een kaartje voor een type gelegenheid of in een bepaalde stijl. 

Tip 3. Favorieten

Heb je een account? Gebruik dan de favorieten-functie. Onder elke kaart vind je een hartje. Klik hierop om de uitnodiging te bewaren in jouw favorieten. Zo maak je zelf een korte lijst met de leukste uitnodigingskaarten.

Tip 4. Papiersoorten

Kies uit een van de luxe papiersoorten om de uitnodiging helemaal af te maken. Glans past mooi bij een foto uitnodiging, oud-Hollands en stijlvol linnen staan goed bij een huwelijksjubileum en parelmoer is geschikt voor eigenlijk elk feestje.

Tip 5. Leuke teksten

Op een leuke uitnodiging staat een leuke tekst. Kijk voor inspiratie eens bij onze uitnodiging teksten. Natuurlijk vermeld je ook de locatie, de datum en het tijdstip en de reden van het feest.

Tip 6. Formaten

Jouw kaart kun je in verschillende formaten bestellen. Wil je een rechthoekige, vierkante, dubbele of enkele kaart, of ga je liever voor onze hippe langwerpige kaartjes.

Tip 7. Proefdruk

Wil jij graag weten hoe jouw uitnodiging eruit komt te zien? Bestel dan een proefdruk. Hij is helemaal gratis, een klein cadeautje van ons voor jouw feest.

Tip 8. Gastenlijst uploaden

Heb je al een lijstje gemaakt met alle genodigden? Zet alle adressen in jouw account en plaats je bestelling. Wij sturen de uitnodigingskaarten rechtstreeks naar de feestgangers. Als je een Excel-bestand hebt, dan upload je de gastenlijst eenvoudig naar je account. 

Tip 9. Wanneer versturen

Verstuur de uitnodiging afhankelijk van de gelegenheid 6 tot 8 weken van tevoren of bij kleinere feestjes maximaal 1 tot 2 weken van tevoren.

Tip 10. Rechtstreeks versturen

Postzegels plakken, adressen opschrijven en alles zelf op de post doen? Dat hoeft niet bij Kaartje2go. Wij willen de uitnodigingen graag voor je rechtstreeks naar de ontvanger versturen. Het enige wat jij hoeft te doen is de adressen uploaden in jouw account, de bestelling plaatsen en wij doen de rest. Bestel je voor 20:00 uur ‘s avonds dan doen we nog dezelfde dag de kaarten op de post. Als je zelf nog iets op de uitnodiging wilt schrijven, dan kun je de uitnodigingskaartjes ook als een pakketje thuis laten bezorgen. Wij drukken de kaarten voor je en bezorgen ze gratis bij je thuis!