Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes foliedruk

Een mooi glimmend laagje dat een bijzondere uitstraling geeft op je kaartje, wie wil dat niet? Een geboortekaartje met foliedruk is hip en geeft je kaartje echt iets extra's! Bestel een gratis proefdruk en ervaar onze gouden, zilveren of koperen glans.

Geboortekaartje met foliedruk maken

Het maken van geboortekaartjes met foliedruk kun je makkelijk en snel doen. En het is ook erg leuk, laat je creativiteit de vrije loop! Hoe het werkt? Wij leggen het je graag uit:

  1. Kies het leukste geboortekaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste figuren, kaders en foto's toe op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over de geboorte van jullie kleine spruit.
  4. Bestel een gratis proefdruk of bestel direct de geboortekaartjes.

Tip: Doe schrijfinspiratie op door onze geboortekaartjes teksten te lezen. Je kopieert ze eenvoudig op de kaart.

Collectie informatie

Er zijn verschillende leuke foliedruk geboortekaartjes direct te bestellen. Foliedruk geboortekaartjes met abstracte achtergronden zijn erg populair. Warme kleuren als groen, rood en roze komen vaak voor op deze kaartjes. Sierlijke lettertypes geven een speels effect aan het kaartje mee. Ga je voor een diertje, wieg of maan op je geboortekaartje? 

Elk jaar duiken er nieuwe trends op voor geboortekaartjes. Ontdek bij Kaartje2go de leukste thema’s en trends binnen de grootste kaartencollectie van Nederland. Zoek je net iets anders voor het leukste foliedruk geboortekaartje? Bekijk dan eens onze hippe, silhouet of kraft geboortekaartjes. 

Geboortekaartjes foliedruk bestellen

Het bestellen van geboortekaartjes bij Kaartje2go kent verschillende leuke voordelen. Het is mogelijk een gratis proefdruk te bestellen. Zo kun je eerst samen met je partner de kwaliteit van het kaartje ervaren. De extra’s die je bij een geboortekaartje kan bestellen maken je kaartje helemaal af. Gekleurde enveloppen, bijpassende adresstickers en mooie geboorte sluitzegels geven je kaartje de magic touch! 

Foliedruk geboortekaartjes versturen

De prachtige foliedruk geboortekaartjes worden als leuk pakketje naar jouw huisadres verzonden. Zo kun je de kaartjes zelf rondbrengen en gelijk een gezellig praatje maken met je familie en vrienden. Het is (nog) niet mogelijk om kaarten met foliedruk rechtstreeks naar de ontvangers te sturen. Voor het verzamelen van de adressen voor op je adresstickers, kun je gebruik maken van onze handige digitale adresverzoeker. Hou rekening met 1 extra werkdag aan levertijd door de langere droogtijd van kaartjes met foliedruk. 

Tip: Bezoek ook ons geboorte blog voor de leukste baby inspiratie!

Veelgestelde vragen over foliedruk geboortekaartjes

Een geboortekaartje met foliedruk kun je simpel en snel zelf maken. Bewerk een bestaande kaart, voeg mooie symbolen toe, schrijf een leuke tekst en klik op verzenden. Dit is makkelijk om te doen, voor jong en oud.

Ja, dat kan zeker! Vraag een gratis proefdruk aan en ontvang het kaartje in een leuk pakketje thuis. Zet het kaartje een paar dagen op de keukentafel om eraan te wennen. Gaat dit het kaartje worden? Bestel hem direct opnieuw vanuit je account. Handig! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.