Prachtige trouwkaarten maken!

Trouwkaarten maken voor jullie bijzondere trouwdag

Een bruiloft is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis. Je geeft elkaar het ja-woord en belooft elkaar voor eeuwig trouw. Bij zo’n speciale gelegenheid horen speciale trouwkaarten. En wat is er nu leuker dan die trouwkaarten zelf maken en ontwerpen? Maak bijvoorbeeld trouwkaart met eigen foto. Zo kom je tot een originele en stijlvolle trouwkaart, die het beste bij jullie als bruidspaar past. Leuke reacties gegarandeerd!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1177 beoordelingen

Een eigen trouwkaart ontwerpen

Het maken en ontwerpen van een trouwkaart doe je helemaal zelf bij Kaartje2go. Gebruik een leuke foto van jullie als startpunt, of kies een kaart uit de bestaande collectie trouwkaarten. Alle trouwkaart ontwerpen zijn eenvoudig naar eigen wens aan te passen. Zo krijg je gegarandeerd een originele en heel persoonlijke kaart. Het begin van een trouwdag om nooit te vergeten!

Wat zet je op een uitnodiging voor de bruiloft?

Trouwkaarten zijn niet alleen een aankondiging van het huwelijk, maar vormen ook de uitnodiging voor de bruiloft. Op de trouwkaart vermeld je jullie namen en geef je een korte omschrijving van wat er die dag gaat gebeuren. Denk hierbij aan de datum, tijd en locatie van het feest. Vaak zet je op de huwelijkskaart bovendien of je de gasten verwacht bij de plechtigheid en het feest of alleen bij het feest. Voor inspiratie kijk je even bij onze trouwteksten

Eenvoudig trouwkaarten bestellen

Is de kaart precies zoals je het wilt hebben? Dan is jullie trouwkaart klaar om te bestellen. Controleer voordat je jouw huwelijkskaarten gaat bestellen altijd nog even of alle informatie op het kaartje staat. Wil je echt zeker weten dat het kaartje helemaal naar wens is? Vraag dan eerst een gratis proefdruk van jouw trouwkaart aan.

Save the date kaartjes

Wil je er zeker van zijn dat alle gasten die je hebt uitgenodigd in de gelegenheid zijn om op de bruiloft te komen? Kies er dan voor om, voorafgaand aan de echte trouwkaart, save the date kaartjes te versturen. Hiermee kondig je de datum van jullie bruiloft aan. Zo kunnen alle genodigden alvast een plekje in hun agenda vrij houden.

Wil je familie of vrienden uitnodigen voor je huwelijksjubileum? Kijk dan eens bij de uitnodigingen voor een jubileum bruiloft