Zeg 'ja!' tegen jouw mooiste trouwkaart
Zeg 'ja!' tegen jouw mooiste trouwkaart

Nodig je gasten in stijl uit met een persoonlijke trouwkaart voor jullie mooiste dag.

Papiersoorten
  • Bestel nu jouw gratis proefdruk!
  • Luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen
  • Niet goed = geld terug

Prachtige trouwkaarten maken voor een onvergetelijke dag

Wij weten het nu al: je huwelijksdag wordt een dag om nooit meer te vergeten. Voor even waan je je als koninklijk paar door het leven, want het is jullie dag! Je wilt je familie en vrienden natuurlijk op de hoogte stellen van je voornemen en daar helpen wij je graag bij. Bij Kaartje2go vind je namelijk heel veel mooie stijlvolle kaarten die je eenvoudig aanpast naar je eigen wensen. Trouwkaarten maken gaat gemakkelijk met onze kaartmaker, zodat je de trouwkaart samenstelt die jij in je hoofd hebt! Ben je benieuwd naar onze collectie met mooie trouwkaarten? Bekijk dan snel welke trouwkaart het beste bij je past!

Trouwkaarten in allerlei stijlen

Een van de redenen waarom wij trots zijn op onze collectie kaarten, is dat we veel verschillende stijlen kaarten hebben. Zo vind je bij Kaartje2go stijlvolle trouwkaarten met hartjesregen of het thema botanisch, maar ook hippe en vintage trouwkaarten met prachtige illustraties. Voor originele en bijzondere trouwkaarten is het leuk om een afwijkend formaat te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra grote trouwkaart of een langwerpige trouwkaart? En de unieke trouwkaarten met foto maken je uitnodigingen heel eigen en persoonlijk! Er zijn dus heel veel mooie kaarten beschikbaar voor als je een bepaalde stijl of een bepaald thema wilt hanteren.

Trouwkaarten maken bij Kaartje2go

Als je hebt besloten hoe jouw trouwuitnodiging eruit komt te zien, is het tijd voor het leukste gedeelte: je gaat de trouwkaarten maken en aanpassen! In onze kaartmaker voeg je eenvoudig foto’s toe en kun je je persoonlijke trouwkaart maken met kaders, figuren en bij sommige kaarten zelfs een andere achtergrondkleur. Trouwkaarten ontwerpen is via Kaartje2go dus erg gemakkelijk. Wil je liever helemaal je eigen trouwkaart ontwerpen en zelf een design aanleveren om te laten drukken? Kies dan voor een trouwkaart met foto, begin met een blanco kaart en upload je ontwerp. Zo kun je trouwkaarten maken die nog niemand heeft!

Wat zet je op de uitnodiging voor je bruiloft?

Heb je je kaart gemaakt zoals jij het mooi vindt? Dan schrijf je vervolgens de tekst voor je kaart. Naast de uitstraling van de uitnodiging van je bruiloft, is de tekst net zo belangrijk bij het maken van de uitnodiging. Je gasten weten zo namelijk precies wanneer ze verwacht worden en waar ze moeten zijn. Allereerst zijn jullie namen en de trouwdatum belangrijk om te vermelden. Daarbij moeten je gasten weten op welke momenten ze welkom zijn, waar de bruiloft is en hoe laat het begint. Als laatste zijn de gegevens van de contactpersoon van belang voor vragen en afmeldingen. Elementen die je eventueel ook nog kunt toevoegen bij het maken van je bruiloft uitnodigingen zijn een mooi tekstje dat bij jullie past en een cadeautip.

Bestel een gratis proefdruk van je trouwkaartje

Met de tekst worden je trouwkaartjes al heel compleet, maar als je je kaart in je handen hebt weet je pas echt of je tevreden bent. Bij Kaartje2go bestel je daarom een gratis proefdruk van je trouwkaartje! Het enige wat je hoeft te doen is hier je naam en e-mailadres invullen, waarna je een actiecode ontvangt. Kies en bewerk vervolgens je favoriete kaartje, vul je eigen adres in en voer de actiecode in het winkelmandje in. Met een proefdruk zie je van dichtbij hoe je trouwkaartjes eruitzien!

Wanneer moet je je trouwkaarten bestellen?

Ben je tevreden over de proefdruk? Dan is het tijd om de kaarten te bestellen! Met het bestellen van de trouwkaart wacht je meestal niet tot het laatste moment, want huwelijksuitnodigingen verstuur je minimaal 6 tot 8 weken voor je trouwdag. De trouwkaarten kun je dus het beste 2 weken voor het versturen bestellen. Zo heb je nog genoeg tijd om de enveloppen te schrijven en je uitnodigingen klaar te maken voor verzending. Trouwkaarten drukken gaat trouwens erg snel, want als je de kaarten op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, verzendt Kaartje2go deze dezelfde dag nog.

Tip: Wil je er zeker van zijn dat iedereen op je bruiloft is? Verstuur 6 maanden voor je trouwdag save the date kaartjes met de trouwdatum erop. Je gasten zijn dan op tijd op de hoogte van je trouwplannen en houden zo je trouwdatum vrij in hun agenda!