Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Luxe kerstkaarten

Sfeervol, uniek en een tikkeltje chic: onze luxe kerstkaarten brengen iedereen een warme kerst! Ook een luxe kerstkaart sturen naar familie of vrienden? Kies voor een van de de kant-en-klare ontwerpen uit onze collectie en voeg een lieve kerstboodschap toe.

Luxe kerstkaarten voor 2023

Exclusief, stijlvol en hier en daar een sprankje goud. Zo kunnen we onze luxe kerstkaarten het best omschrijven. Ze stralen net wat meer klasse uit, waardoor ze extra opvallen tussen de andere kerstpost. Ook luxe kerstkaarten maken? Kijk tussen onze kerstkaarten en ontdek welk ontwerp je het meest aanspreekt.

Een luxe kerstkaart maken

Het maken van een luxe kerstkaart begint bij het kiezen van een ontwerp. Dat is best een opgave bij Kaartje2go, want onze designers hebben meer dan drieduizend luxe kerstkaarten gemaakt. Je zorgen maken is gelukkig niet nodig, want met ons handige filtermenu is een chique kerstkaart zo gevonden! Filter bijvoorbeeld op ‘met jaartal’, ‘sterren’ of ‘engel’ om een leuk ontwerp te vinden.

Hoe maak ik een luxe kerstkaart?

Heb je een keuze kunnen maken uit onze collectie luxe kerstkaarten? In onze kaartmaker kun je heel gemakkelijk …

👉 … tekst aanpassen. Met een persoonlijke kerstwens maak je een kerstkaart nog leuker. Moeite met wat op papier zetten? Bekijk deze mooie en leuke teksten voor op een kerstkaartje.

👉 … een foto toevoegen. Niets zegt ‘fijne kerstdagen’ als een sprankelende foto! Zet dus gerust een vrolijk kiekje van jou, je partner of je gezin op de voor- of binnenkant van de kerstkaart.

👉 … versieringen aanbrengen. Foto’s omlijsten met een kader, een andere achtergrond kiezen en het geheel opleuken met kerstfiguren: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Luxe kerstkaarten bestellen

Tovert de gratis proefdruk van je luxe kerstkaart een glimlach van oor tot oor op je gezicht? Dan is het tijd om je bestelling af te ronden. Maak een keuze uit de verschillende formaten en beslis welke verzendmethode je het handigst vindt. Ben je van plan om de kerstkaarten eerst thuis te laten bezorgen? We sturen ze graag als pakket naar je toe, samen met eventuele extra’s.

Bespaartip! 🎅Maak een gratis account aan en profiteer direct van klantenkorting. Wist je trouwens dat als je ingelogd bent, je automatisch bonuspunten opbouwt? Hiermee spaar je tegoed dat je kunt inzetten voor korting en gratis kaarten.

Extra’s voor de perfecte finishing touch

Een luxe kerstkaart verdient een opvallende verpakking. Laat je kerstkaarten daarom thuisbezorgen en bestel er glimmende of vrolijke extra’s bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden envelop, sluitzegels met sterren of voorgedrukte adresstickers met confetti? Waar je ook voor kiest; met onze extra’s maak je van je luxe kerstkaart een feestje in de brievenbus.

Luxe kerstkaarten versturen via Kaartje2go

Wat moet ik op een kerstkaart schrijven? Hoeveel postzegels moet ik op een kerstkaart plakken? En wanneer kan ik het best kerstkaarten versturen? Kaartje2go heeft de antwoorden op al deze vragen al voor je op een rijtje gezet. Dit maakt het maken, bestellen en versturen van kerstkaarten ook zo prettig. Je weet precies waar je aan toe bent. Is het al wat aan de late kant om nog luxe kerstkaarten te versturen? Wens dierbaren een gelukkig 2024 toe met een van onze stralende nieuwjaarskaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.