Verjaardagskaart kind

Wil je een kind op een leuke manier feliciteren, maar ben je toch niet in de gelegenheid om naar zijn/haar verjaardag te komen? Of ga je naar de verjaardag, maar wil je ook nog op een leuke andere manier een felicitatie sturen? Stuur dan een leuke kinder verjaardagskaart.

Verjaardag kind

Verjaardagskaarten voor kinderen verschillen erg van verjaardagskaarten voor volwassenen. Je wil immers als kind niet zo’n serieus grotenmensen kaartje ontvangen. Dat is niet leuk. Daarom hebben we speciaal hiervoor een selectie verjaardagskaarten voor kinderen ontworpen met leuke kaarten voor zowel jongens als meisjes. In deze categorie vind je een aantal grappige en vrolijke kaartjes, waarvan we weten dat kinderen ze leuk vinden! Met een leuke tekst voor de verjaardag maak je het helemaal af.

Kinderfeestje vieren

Als kind is het geweldig om je verjaardag te vieren. Je ontvangt dan leuke cadeau’s, er is heerlijke taart en veel gezelligheid van vriendjes en vriendinnetjes die speciaal voor jouw verjaardag langskomen. Met een uitnodiging voor het kinderfeestje begint de pret nu al en weet je zeker dat het feestje zal slagen.

Oeps, te laat!

Je bent niet de enige die weleens een verjaardagskaartje vergeet te sturen. Maar ook een kaartje dat te laat is verstuurd wordt nog zeer gewaardeerd. Ben je op zoek naar zo’n verjaardagskaart? Je vind hier een leuke verzameling te laat verjaardagskaarten.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij al onze verjaardagskaarten

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 16,823 beoordelingen