Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatiekaart huwelijk

Felicitatie huwelijk

Het kersverse bruidspaar geluk toewensen? Tover een glimlach op hun gezichten met een leuke felicitatiekaart voor hun trouwdag. Kies een origineel ontwerp uit onze collectie en pas het naar wens aan met onze online kaartenmaker.

  • Eerste kaart gratis!
  • Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt

Felicitatiekaarten voor het stralende bruidspaar

Op hun trouwdag ontvangen de newly weds naast een tafel vol cadeaus ook tientallen kaarten. Stuk voor stuk met een mooi gedicht of een liefdevolle spreuk. Opvallen tussen al deze huwelijkswensen? Pik een kaart uit onze felicitatiekaarten en geef er een eigen draai aan.

De leukste felicitatiekaarten voor een huwelijk

Ieder koppel is uniek. Daarom hebben onze designers felicitatiekaarten ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Van klassiek tot modern en alles daartussenin. Staat het pasgetrouwde stel erom bekend dat ze elkaar graag voor de gek houden? Dan is een grappige kaart met een ludieke tekst op z’n plaats. Ook moderne kaarten met Just Married, a toast to the happy couple of simpelweg ‘getrouwd’ veroveren vaak een prominente plek aan de slinger met felicitatiekaarten.

De perfecte kaart voor het pasgetrouwde stel

Een minimalistische kaart met ‘proost op het bruidspaar’ of toch een klassiek exemplaar met gouden letters? Een keuze maken uit onze honderden felicitatiekaarten kan best lastig zijn. Om een handje te helpen hebben we een handig filtermenu ontwikkeld. Dit maakt het vinden van de perfecte felicitatiekaart een stuk eenvoudiger. Zet bijvoorbeeld één of meer vinkjes bij een stijl of kleur en ontdek welke ontwerpen aan jouw voorkeuren voldoen.

Tip 1: maak een gratis Kaartje2go account aan

Gevallen voor niet één, maar meerdere felicitatiekaarten? Geef ze ‘n hartje en sla ze op in je favorieten. The one na een nachtje slapen uit kunnen kiezen? Vergeet dan niet in te loggen voordat je bestelt. Als klant bouw je namelijk bonuspunten op, die ingezet kunnen worden voor korting en gratis kaarten.

Kaarten voor een verliefd, verloofd of getrouwd stel

Liefde verdient het om gevierd te worden. Daarom vind je in onze collectie niet alleen felicitatiekaarten voor een huwelijk, maar ook voor een verloving en een geregistreerd partnerschap. Zit je zelf nog in het eerste stadium? Scroll tussen onze liefde kaarten en laat je wederhelft weten dat je aan hem of haar denkt.

Zeg ‘gefeliciteerd met jullie huwelijk’ op je eigen manier

Stapt iemand die je heel nabij staat in het huwelijksbootje? Dan wil je diegene een extra mooie kaart geven. En de mooiste kaarten? Die maak je helemaal zelf. Start met een blanco kaart en maak er met de kaartenmaker een betekenisvol meesterwerk van. Heb je een leuke foto van jou samen met de bruid of bruidegom? Gebruik dan een van onze fotokaarten als canvas. Wedden dat het bruidspaar verrast opkijkt van jouw creatie?

Tip 2: dien een speciaal verzoek in

Heb je een mooie felicitatiekaart gevonden, maar zou een kleine aanpassing hem écht perfect maken? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Onze experts kijken graag met je mee en zetten eventuele wijzigingen aan het kaartje door naar onze designers.

De huwelijks felicitatiekaart overhandigen of opsturen

Is de kaart om door een ringetje te halen? Start de drukpersen! De meeste genodigden nemen de felicitatiekaarten mee naar de bruiloft en leggen deze samen met hun cadeaus op de daarvoor bestemde tafel. Opvallen tussen de zee van witte enveloppen? Kies dan voor een gouden, zilveren of parelmoeren exemplaar.

Hebben de tortelduifjes gekozen voor een intieme bruiloft? Of is het – om welke reden dan ook – niet mogelijk om bij het huwelijk aanwezig te zijn? Stuur de felicitatiewensen dan naar het getrouwde stel op. Net als voor elke andere kaart geldt: voor 21:00 uur ‘s avonds besteld = dezelfde dag verzonden.

Waar in de voorbereiding van een huwelijk veel tijd gaat zitten, is een unieke felicitatiekaart zo gemaakt. Volg onderstaande stappen en maak een kaart voor in de boeken.

🥂 Stap 1: klik op een ontwerp uit onze collectie felicitatiekaarten voor een huwelijk.

🥂 Stap 2: druk op ‘kaart bewerken’ om de online editor te openen.

🥂 Stap 3: pas de tekst aan (klik op ‘vind een passende tekst’ voor inspiratie).

🥂 Stap 4: vergroot, verklein of verschuif de verschillende elementen.

🥂 Stap 5: voeg figuren, kaders en foto’s toe als finishing touch.


De leukste – maar lastigste – tekst is vaak zelf geschreven. De meeste mensen moeten hier even op broeden. Soms kan het lezen van bestaande gedichten en spreuken helpen een mooie tekst uit je vingers te krijgen. Daarom hebben we verschillende teksten voor op een huwelijkskaart voor je op een rijtje gezet.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.