Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
De beste nieuwjaarswensen maak je zelf!
De beste nieuwjaarswensen maak je zelf!

Wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar met een persoonlijke nieuwjaarskaart.

  • Gratis proefdruk
  • Gratis rode enveloppen
  • Meermaals als beste beoordeeld
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
  • Gratis proefdruk
  • Gratis rode enveloppen
  • Meermaals als beste getest

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10567 beoordelingen

Nieuwjaarskaarten 2019

Wil jij leuke nieuwjaarskaarten voor 2019 maken? In de kaartmaker kun je heel eenvoudig zelf je nieuwjaarskaart ontwerpen. Maak vandaag nog je nieuwjaarskaartjes en wens je geliefden een geweldig 2019 toe!

De beste kaart voor de beste wensen

Je familie en vrienden wens je natuurlijk het allerbeste toe. Met oud en nieuw denk je terug aan alle speciale momenten die je met geliefden doorbracht en kijk je vooruit naar hopelijk een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Speciaal voor jou vind je bij ons leuke en originele nieuwjaarskaarten zodat jij je vrienden kan laten weten hoeveel je om ze geeft!

Originele nieuwjaarskaarten voor 2019

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwjaarswens goed overkomt. Stuur in plaats van een SMS-je of Whatsapp-berichtje dit jaar eens een nieuwjaarskaart. Met onze originele nieuwjaarskaarten voor 2019 weet je zeker dat jij je geliefden blij maakt! Een nieuwjaarskaartje is de manier om vrienden en familie op een leuke manier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak dus snel je 2019 nieuwjaarskaart en verstuur in 2018 nog je nieuwjaarskaarten.

Gelukkig nieuwjaar kaarten

Met een nieuwjaarskaartje breng jij je gelukswens over voor het komende jaar. Maak je gelukkig nieuwjaar kaart en stuur de beste wensen naar je familie en vrienden. Bekijk hier onze gelukkig nieuwjaar kaarten.

Nieuwjaarskaart maken

Bij Kaartje2go ben jij de designer. Je kan heel eenvoudig zelf de leukste nieuwjaarskaarten maken in onze kaartmaker. Online knutsel je zelf de mooiste nieuwjaarskaarten in elkaar. Je kan de nieuwjaarskaarten zelf maken, of je past een bestaand ontwerp aan. Zo maak je zelf een leuke nieuwjaarskaart met foto en voeg je leuke figuren, kaders en teksten toe voor een unieke en persoonlijke nieuwjaarskaart. Ben je klaar met de nieuwjaarskaart maken, dan kun je deze gaan bestellen. Je hebt twee verzendopties: wij versturen de kaart naar jouw adres als pakketje of bezorgen het rechtstreeks bij de geadresseerden. In het laatste geval blijf je lekker warm op de bank zitten. Geen overbodige luxe in de koude decembermaand.

Waarom vieren we het nieuwe jaar in januari?

We vieren het nieuwe jaar in januari omdat Julius Caesar dat heeft besloten. De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Julius Caesar koos voor de zon als uitgangspunt voor zijn kalender en kwam zo op 365 dagen uit. Het nieuwe jaar begint op 1 januari. De maand januari is vernoemd naar de god Janus, de god van het begin en het einde. Heel toepasselijk vieren we elk jaar het begin van een nieuw jaar en sluiten we het oude jaar af. Uiteraard hoort daar ook het maken van jouw nieuwjaarskaarten met gelukswensen voor 2019 bij.

Kerst en nieuwjaarskaarten

Vind je geen geschikte kaart tussen de nieuwjaarskaarten? Kijk dan eens bij onze grote collectie kerstkaarten. Ook een kerstkaart is geschikt om een nieuwjaarswens mee over te brengen.