Nieuwjaarskaarten 2018

De beste kaart voor de beste wensen

Je familie en vrienden wens je natuurlijk het allerbeste toe. Met oud en nieuw denk je terug aan alle speciale momenten die je met geliefden doorbracht en kijk je vooruit naar hopelijk een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Speciaal voor jou vind je bij ons leuke en originele nieuwjaarskaarten zodat jij je vrienden kan laten weten hoeveel je om ze geeft! Wil jij leuke nieuwjaarskaarten voor 2018 maken? In de kaartmaker kun je heel eenvoudig zelf je nieuwjaarskaart ontwerpen. Maak vandaag nog je nieuwjaarskaartjes en wens je geliefden een geweldig 2018 toe!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go

Kaartje2go krijgt een9.6 van 10uit 9228 beoordelingen

Originele nieuwjaarskaarten voor 2018

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwjaarswens goed overkomt. Stuur in plaats van een SMS-je of Whatsapp-berichtje dit jaar eens een nieuwjaarskaart. Met onze originele nieuwjaarskaarten voor 2018 weet je zeker dat jij je geliefden blij maakt! Een nieuwjaarskaartje is de manier om vrienden en familie op een leuke manier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak dus snel je 2018 nieuwjaarskaart en verstuur in 2017 nog je nieuwjaarskaarten.

Gelukkig nieuwjaar kaarten

Met een nieuwjaarskaartje breng jij je gelukswens over voor het komende jaar. Maak je gelukkig nieuwjaar kaart en stuur de beste wensen naar je familie en vrienden. Bekijk hier onze gelukkig nieuwjaar kaarten.

Nieuwjaarskaart maken

Bij Kaartje2go ben jij de designer. Je kan heel eenvoudig zelf de leukste nieuwjaarskaarten maken in onze kaartmaker. Online knutsel je zelf de mooiste nieuwjaarskaarten in elkaar. Je kan de nieuwjaarskaarten zelf maken, of je past een bestaand ontwerp aan. Zo maak je zelf een leuke nieuwjaarskaart met foto en voeg je leuke figuren, kaders en teksten toe voor een unieke en persoonlijke nieuwjaarskaart. Ben je klaar met de nieuwjaarskaart maken, dan kun je deze gaan bestellen. Je hebt twee verzendopties: wij versturen de kaart naar jouw adres als pakketje of bezorgen het rechtstreeks bij de geadresseerden. In het laatste geval blijf je lekker warm op de bank zitten. Geen overbodige luxe in de koude decembermaand.

Waarom vieren we het nieuwe jaar in januari?

We vieren het nieuwe jaar in januari omdat Julius Caesar dat heeft besloten. De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Julius Caesar koos voor de zon als uitgangspunt voor zijn kalender en kwam zo op 365 dagen uit. Het nieuwe jaar begint op 1 januari. De maand januari is vernoemd naar de god Janus, de god van het begin en het einde. Heel toepasselijk vieren we elk jaar het begin van een nieuw jaar en sluiten we het oude jaar af. Uiteraard hoort daar ook het maken van jouw nieuwjaarskaarten met gelukswensen voor 2018 bij.

Kerst en nieuwjaarskaarten

Vind je geen geschikte kaart tussen de nieuwjaarskaarten? Kijk dan eens bij onze grote collectie kerstkaarten. Ook een kerstkaart is geschikt om een nieuwjaarswens mee over te brengen.