Nieuwjaarskaarten
NieuwjaarskaartenGelukkig nieuwjaar!
Extra's bij jouw nieuwjaarskaart
 • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
 • Gratis enveloppen
 • Meermaals als beste getest
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14618 beoordelingen

Nieuwjaarskaarten 2020

Aan het einde van het jaar is het tijd om familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar te wensen. En wat is er nou beter dan een persoonlijke nieuwjaarsgroet? Maak daarom je nieuwjaarskaarten voor 2020 zelf en wens je geliefden een gelukkig 2020 toe!

De beste kaart voor de beste wensen

Je familie en vrienden wens je natuurlijk het allerbeste toe. Met oud en nieuw denk je terug aan alle speciale momenten die je met geliefden doorbracht en kijk je vooruit naar hopelijk een gezegend en gelukkig nieuwjaar.

Stuur daarom een leuke en originele nieuwjaarskaart zodat jij je vrienden en familie laat weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor jou hebben we de beste kaarten voor de beste wensen verzameld, zodat jij een leuk nieuwjaarskaartje kan sturen.

Originele nieuwjaarskaarten voor 2020

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwjaarswens goed overkomt. Stuur daarom in plaats van een SMS-je of Whatsapp-berichtje dit jaar eens een nieuwjaarskaart. Met onze originele nieuwjaarskaarten voor 2020 weet je zeker dat jij je geliefden blij maakt! Een nieuwjaarskaartje is dé manier om vrienden en familie op een leuke manier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak dus snel je 2020 nieuwjaarskaart en verstuur ze nog in 2019.

Hoe maak je een nieuwjaarskaart? 

Je maakt je nieuwjaarskaart door jouw favoriete kaart uit de collectie te kiezen. Vervolgens kun je de kaart bewerken in de kaartmaker. Daar kun je aanpassingen doen zoals:

 • Een eigen foto uploaden
 • Een tekst schrijven
 • Een achtergrond plaatsen
 • Een figuur of kader uitkiezen
 • En nog veel meer…

Ben je klaar met ontwerpen? Bestel dan eenvoudig en snel jou nieuwjaarskaart.

Kan ik ook een gratis proefdruk ontvangen?

Heb je een kaartje gemaakt en wil je graag zien of alles naar wens is? Dan kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk van jouw nieuwjaarskaart bestellen. Als jij je registreert bewaren we jouw proefdrukken in jouw account. Vanuit daar kun je ze eenvoudig en snel bestellen.

Krijg ik korting op mijn nieuwjaarskaarten?

Ja, hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bovendien hebben we vaak leuke acties. De actuele acties vind je op onze pagina met kortingscodes. Wil je direct een melding van een actie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kan ik ook een nieuwjaarskaart met eigen foto maken?

Jazeker! En dat is heel gemakkelijk en kun je op twee manieren doen. Of je begint met een blanco kaart of je kiest een fotokaart uit de collectie. Nadat je jouw kaart hebt gekozen upload je eenvoudig je eigen foto. Zet er een leuk kader omheen of schrijf een mooie nieuwjaarswens en klaar is je fotokaart.

In de kaartmaker van Kaartje2go kun je voorop de kaart en ook binnenin zoveel foto’s plaatsen als je wilt. Zo maak je jouw nieuwjaarskaart uniek en persoonlijk.

Wanneer komen mijn nieuwjaarskaarten aan?

Over het algemeen geldt dat als je jouw kaart op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, wij hem nog dezelfde versturen. PostNL zal de kaart in 95% van de gevallen al de volgende dag al bij je op de deurmat leggen. 

Let op: rond de feestdagen variëren de dezelfde dag verstuurd tijden:

 • 24 december: voor 15:00 uur bestelt, vandaag verstuurd
 • 27 december: voor 17:00 uur bestelt, vandaag verstuurd
 • 31 december: voor 17:00 uur bestelt, vandaag verstuurd

Nieuwjaarskaarten maken

Bij Kaartje2go ben jij de ontwerper. Met onze online kaartenmaker kun je eenvoudig zelf nieuwjaarskaarten maken en versturen. Zelfgemaakte nieuwjaarskaartjes zijn het leukste om te geven omdat ze altijd persoonlijk en uniek zijn. Hieronder leggen we je graag uit hoe jij je nieuwjaarskaart kan ontwerpen.

Voor het ontwerpen van je kaart heb je meerdere opties.

 1. Zoek een kaart uit de collectie en bewerk de kaart.
 2. Maak je eigen fotokaart met nieuwjaarswens
 3. Begin met een blanco kaart en ontwerp hem helemaal zelf.

Kies een kaart uit de collectie

Kies je een kaart uit de collectie, dan kun je deze eenvoudig aanpassen. Zo kun je de achtergrond vervangen, de tekst veranderen van kleur of lettertype en nog veel meer. Ook kun je gemakkelijk je eigen foto of een leuke tekst toevoegen. Maak de kaart af met leuke figuren of een prachtig kader.

Maak je eigen fotokaart

Wil jij je nieuwjaarswensen op een leuke en originele manier overbrengen? Denk dan eens aan een fotokaart. Begin met je eigen foto of upload je foto’s op een bestaande foto(collage)kaart. Met speciale effecten, figuren en fotokaders kun je de kaart verder versieren. Zo maak je zelf eenvoudig een persoonlijke nieuwjaarskaart met foto.

Begin met een blanco kaart

Voor wie nog meer vrijheid wil is er ook de mogelijkheid om te beginnen met een blanco kaart. Voeg er leuke figuren, kaders en foto’s aan toe en ontwerp je kaart helemaal zelf.

Nieuwjaarswensen

Nu je jouw eigen kaart hebt gemaakt is het tijd om een leuke nieuwjaarswens te schrijven. Een van de volgende eindejaarswensen kan altijd:

 • Gelukkig nieuwjaar
 • De beste wensen
 • Fijne feestdagen en een gezegend 2020
 • Happy new year
 • Gelukkig nieuwjaar toegewenst

Wil je het liever nog iets persoonlijker maken? Schrijf dan iets op de kaart wat bij de ontvanger past. Denk aan iets wat jullie samen hebben meegemaakt of aan plannen die jullie hebben voor het nieuwe jaar. Kom je er niet helemaal uit, bekijk dan hier een overzicht van nieuwjaarsgroeten en nieuwjaarswensen.

Nieuwjaarskaarten bestellen en versturen

Ben je klaar met het nieuwjaarskaart maken, dan is het tijd om de kaarten te bestellen. Om je bestelling te versturen zijn er twee opties:

 1. Direct verzenden: jij voert de adressen van de ontvangers in en wij versturen de kaarten rechtstreeks naar de geadresseerden. Je verstuurt je nieuwjaarskaarten dus gewoon vanuit je luie stoel! Geen overbodige luxe in de koude decembermaand.
 1. Een pakketje bezorgen: wij bezorgen een pakketje bij je thuis met je kaarten erin. De verzending van het pakketje is gratis en je ontvangt er gratis witte enveloppen bij.

Kies je voor een pakketje (optie 2) dan krijg je tijdens het bestellen nog een aantal opties om je kaart helemaal compleet te maken. Zo kun je het volgende erbij kiezen:

Van wanneer tot wanneer mag je nieuwjaarskaarten versturen?

Nieuwjaarskaarten mag je versturen vanaf 27 december tot en met Driekoningen op 6 januari. Veel mensen sturen een kerst- en nieuwjaarskaart en deze mag vanaf 6 december verzonden worden. De meeste nieuwjaarskaarten worden op of rond oud en nieuw verstuurd.

Nieuwjaarskaarten collecties

De nieuwjaarskaarten collecties zijn er in alle soorten en maten. In alle gevallen kun je de kaarten eenvoudig aanpassen aan jouw wensen en natuurlijk helpen we je graag een handje bij je zoektocht naar de perfecte nieuwjaarskaartjes. Gebruik de filters en vind de kaart die perfect bij jou past.

Zakelijke nieuwjaarskaarten

Speciaal voor zakelijke klanten hebben we een collectie met zakelijke kerstkaarten. Deze kaarten zijn uiterst geschikt om naar zakelijke relaties te sturen.

Nieuwjaarsborrel

Geef je een nieuwjaarsborrel en wil je jouw gasten op een leuke manier uitnodigen? Maak dan een nieuwjaarsborrel uitnodiging en stuur deze naar je familie en vrienden. Bekijk hier de borrel uitnodigingen.

Kerst en nieuwjaarskaarten

Vind je geen geschikte kaart tussen de nieuwjaarskaarten? Kijk dan eens bij onze grote collectie kerstkaarten. Ook een kerstkaart is geschikt om een nieuwjaarswens mee over te brengen.

Waarom vieren we het nieuwe jaar in januari?

We vieren het nieuwe jaar in januari omdat Julius Caesar dat heeft besloten. De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Julius Caesar koos voor de zon als uitgangspunt voor zijn kalender en kwam zo op 365 dagen uit. Het nieuwe jaar begint op 1 januari. De maand januari is vernoemd naar de god Janus, de god van het begin en het einde. Heel toepasselijk vieren we elk jaar in december de afsluiting van het oude jaar en in januari het begin van een nieuw jaar. Uiteraard hoort daar ook het maken van jouw nieuwjaarskaarten met gelukswensen voor 2020 bij.

Gelukkig nieuwjaar kaarten

Met een nieuwjaarskaartje breng jij je gelukswens over voor het komende jaar. Maak je gelukkig nieuwjaar kaart en stuur de beste wensen naar je familie en vrienden.