Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Speelgoed bestellen met een kaartje

Binnenkort een jarige in de familie? Maak jouw zoon, kleindochter, buurmeisje of neefje blij met dit hippe regenboogtouw. Hiermee kan hij of zij ontelbare figuren maken. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. 

speelgoed

Leuk speelgoed bij je kaart

Dit Ztringz regenboogtouw is dé nieuwe rage. Zowel meisjes als jongens kunnen uren bezig zijn om de meest uiteenlopende figuren te maken met het touw. Achterop de verpakking staan al een paar ideeën, om ze op weg te helpen. 

Dus ben je nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, of misschien wel een schoencadeau voor Sinterklaas? Stuur dan dit hippe regenboogtouw mee met je kaart.  

Hoe bestel ik het speelgoed bij mijn kaart?

Kies op deze pagina voor het regenboogtouw en kies daarna een leuke kaart voor de ontvanger. Maak je kaart persoonlijk met een leuk berichtje en vrolijke figuren en/of een foto. Plaats je bestelling, waarna jouw cadeau onderweg is naar de ontvanger!

Je kunt natuurlijk ook eerst een verjaardagskaart maken en hierna het regenboogtouw toevoegen. Maak dan eerst de kaart en doorloop het bestelproces. Nadat je de papiersoort gekozen hebt, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je het cadeau  en plaats je je bestelling. 

Heb je een vraag over het bestellen van het speelgoed of kom je er niet helemaal uit? Bekijk dan onze meestgestelde vragen over cadeaus of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!