Speelgoed bestellen met een kaartje

Ook voor de allerkleinsten vind je leuke brievenbuscadeaus bij Kaartje2go. Want het enige wat een persoonlijk kaartje nóg leuker maakt is natuurlijk een cadeautje!

Leuk speelgoed bij je kaart

Als je een kind een kaartje gaat sturen, is het leuk om hier een klein cadeautje bij te voegen. Je kunt kiezen uit een setje viltstiften van Giotto of 10 houten boerderijdieren. 

Giotto viltstiften

De viltstiften van Giotto staan voor uren kleurplezier. Ze hebben een extra stevige punt die niet ingeduwd kan worden. Hierdoor zullen de stiften niet snel kapot gaan, en kan jouw broertje, zusje, neefje, nichtje, buurjongetje of buurmeisje een heleboel mooie kleurplaten maken. 

Dus ben je nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, of misschien wel een schoencadeau voor Sinterklaas? Stuur dan de viltstiften of boerderijdieren mee met je kaart.  

Hoe bestel ik het speelgoed bij mijn kaart?

Kies op deze pagina jouw gewenste speelgoed en kies daarna een leuke kaart voor de ontvanger. Maak je kaart persoonlijk met een leuk berichtje en vrolijke figuren en/of een foto. Plaats je bestelling, waarna jouw cadeau onderweg is naar de ontvanger!

Je kunt natuurlijk ook eerst een verjaardagskaart maken en hierna het speelgoed toevoegen. Maak dan eerst de kaart en doorloop het bestelproces. Nadat je de papiersoort gekozen hebt, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je het cadeau  en plaats je je bestelling. 

Heb je een vraag over het bestellen van het speelgoed of kom je er niet helemaal uit? Bekijk dan onze meestgestelde vragen over cadeaus of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!