Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met kerstboom

Oh denneboom oh denneboom wat zijn jouw takken wonderschoon. Een kerst zonder kerstboom is eigenlijk geen kerst. De gezelligheid die een boom uitstraalt door lampjes en feestelijke versieringen past perfect bij de koude dagen. Hoe leuk is het dan om hét kerstsymbool van Kerstmis via een kaartje te versturen? Met onze handige tips bezorg je een kerstfeestje op de deurmat.

Kerstkaarten met een kerstboom maken

Zie het maken van een kerstkaart als het versieren van je kerstboom. De boom (kaart) is de basis, maar je moet hem zelf versieren in je eigen stijl. Voor de kerstboom betekent dit kerstballen, lampjes en andere versieringen. Maar je kerstkaart kan je ook op verschillende manieren ‘versieren’. Denk aan de tekst aanpassen, foto’s toevoegen, verschillende stijlen lettertypes en nog veel meer! Succes met jouw kerstboom, uhm kerstkaart maken zodat je iedereen fijne feestdagen kan wensen.

Wat voor kerstboom kaarten zijn er?

Elke kerstboom is anders, en daarom zijn onze kaartjes dat ook. Er zijn vele soorten designs met veel verschillende kerstbomen. Zo zijn er bijvoorbeeld cartoon kerstbomen, minimalistische kerstbomen maar ook grappige kerstkaarten met een kerstboom. Zie je door de (kerst)bomen het bos niet meer? Via het filtersysteem aan de linkerkant kan je makkelijk filteren op verschillende thema’s en stijlen. Wil je een kerstfiguur op je kaart maar wel in een specifieke stijl? Vink jouw gewenste kerstfiguur en stijl aan en de kaartjes die daarbij horen komen direct te voorschijn. Zo kom je meteen in de kerstsfeer.

🌲 Maak een gratis Kaartje2go account aan 🌲
Om je kaart gemakkelijk te maken, aanpassen en bestellen is het slim om een account bij Kaartje2go te maken. Zo sla je eenvoudig al jouw favoriete kaartjes op, zodat je ze later heel makkelijk weer terug kan vinden. Ook kan je al je bewerkte kaarten opslaan. Wist je dat je met een account een gratis proefdruk kunt bestellen? Zo kan je de kerstkaart in het echt zien en weet je zeker dat je kaart perfect is!

Kerstboom kaart bestellen

Ben je klaar met het versieren van je kerstboom kaart? Dan wordt het tijd om iedereen fijne feestdagen te wensen. Maar voordat je bestelt is het slim om zelf in het echt te zien of de kaart mooi is geworden. En met een gratis proefdruk is dat zo gepiept.

Kerstboom kaart versturen

Nu jouw kerstboom kaart helemaal af is kunnen de kaarten verzonden worden. Wij hebben 2 opties om iedereen in de decembermaand een kaartje te sturen. 

Direct versturen 
Jij voegt alle adressen toe en wij versturen de kaarten direct naar de ontvangers. Met de grote drukte in december is dit de snelste optie. Door op tijd de kaartjes te bestellen zorg je ervoor dat de kaartelfjes het niet zo druk hebben net voor kerst. De postelfjes zijn je ook dankbaar, omdat je zo de drukte wat verspreidt. Via onze adresverzoeker in je account vraag je makkelijk om alle adressen naar wie jij een kaartje wilt sturen. 

Thuis ontvangen
De tweede optie is alle kaartjes bij jou thuis ontvangen. Deze optie heeft verschillende voordelen. Zo kan je diverse extra’s bij je kaartje bestellen. Zoals verschillende papiersoorten, gekleurde enveloppen en sluitzegels. Deze ontvang je thuis en zo kan je thuis de kerstboom kaarten in elkaar knutselen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de kaartjes via de post te verzenden of zelf rond te brengen. Het laatste is extra duurzaam én een goedkope manier om jouw kerstkaartjes te verzenden.

Veelgestelde vragen over kerstkaarten met kerstboom

Heb je de perfecte kerstkaart gevonden? Super, dan kunnen we beginnen met het bewerken van de kaart. Via onze kaartmaker pas je de kaart makkelijk aan. Zo verander je eenvoudig de tekst die jij op het kaartje wilt hebben of voeg je extra teksten toe. Ook kan je andere ‘kerstversiering’ veranderen of toevoegen. Gebruik kerstige kleuren of voeg feestelijke figuren toe!

🌲 Tip: Weet je niet zo goed wat voor tekst je op de kaart moet zetten? Kijk dan bij onze tips voor teksten op een kerstkaart.

Wat een kerstkaart extra persoonlijk maakt is een foto van jezelf of je gezin. Je uploadt gemakkelijk een foto die overal op de kaart geplaatst kan worden. Er zijn ook kaarten met fotoraster waarin je een foto kan toevoegen. Ben jij bijvoorbeeld de piek van de kerstboom of zitten jullie als gezin in een kerstbal?

Om er 100% zeker van te zijn dat jouw kerstkaart perfect is, is het slim om een proefdruk te bestellen. Zo kan je de kaart in het echt bewonderen en foutjes checken. Voor de gratis proefdruk heb je alleen een account nodig. Bij het proefdrukpakketje krijg je niet alleen de kaart maar ook verschillende papiersoorten, envelopkleuren en een flyer met de vervolgstappen. Bij Kaartje2go is een proefdruk dan ook echt gratis. Er zijn geen onverwachte kosten en je bent niet verplicht om kaartjes te bestellen als de proefdruk niet bevalt. 

Extra’s voor je kerstkaarten

Er zijn leuke extra’s om jouw kaart nog unieker te maken. Zo kan je kiezen uit verschillende papiersoorten, gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers. Maak zo de kaart helemaal af in jouw eigen stijl. Deze opties bestel je makkelijk nadat je jouw kaart hebt bewerkt. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.