Kerst verhuiskaarten

Ga je tijdens de kerstperiode verhuizen of ben je net verhuisd? Verstuur dan een kerstgroet met verhuisbericht en breng je familie en vrienden op de hoogte van de adreswijziging. Deel een foto van je nieuwe stekje en wens hen direct prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar met jouw persoonlijke kerst verhuiskaart.

Verhuiskaart in kerstsfeer

Zitten de kerstboom en kerstballen dit jaar in een verhuisdoos, maar wil je toch nog een klein beetje het kerstgevoel ervaren? Of ben je vlak voor kerst verhuist en wil je jouw nieuwe adres met vrienden en familie delen? Combineer dan de adreswijziging met een kerstgroet en stuur bekenden een verhuis kerstkaart toe. Zo weet iedereen waar je gaat wonen en wie weet ontvang je ook een paar kerstkaarten of felicitaties terug. Zo beleef je meteen een mooie kerst in je nieuwe huis.

We hebben een uitgebreide collectie met leuke kerstkaarten. Zo vind je hier originele verhuiskaarten in winterse sferen: met huisjes in de sneeuw, veel kerstballen en groene en rode kerstkleuren. 

Housewarming met kerst

Natuurlijk kun je ook een stapje verder gaan door een housewarming tijdens de kerstdagen te geven. Nodig je vrienden en familie uit voor een gezellige kerstborrel of een heerlijk kerstdiner

Kerst verhuiskaart maken

Verhuizen met kerst kan best stressvol zijn, maar met het maken van een vrolijke kerstkaart gun je jezelf toch een beetje kerstgeluk. Zo maak je zelf een verhuis en kerstkaart ineen:

  1. Zoek een geschikte kerst verhuiskaart uit de collectie
  2. Voeg een eigen foto toe, bijvoorbeeld van je nieuwe woning
  3. Schrijf een eigen tekst of zoek een grappige kerstgroet uit
  4. Vergeet niet je nieuwe adres op de kaart te zetten
  5. Voeg leuke figuren en kaders toe
  6. Bestel je kerstkaarten

Kerstkaarten sturen zonder stress

Tijdens de verhuizing heb je natuurlijk geen tijd om zelf adressen op de kerstkaarten te schrijven. Maak daarom gebruik van onze verzendservice. Met deze service is het versturen van je kerst verhuiskaarten zo gedaan. Voeg alle adressen toe aan jouw account, selecteer de adressen van de ontvangers en wij versturen de verhuiskaarten naar je vrienden, familie, collega’s en kennissen.

Kerstkaart met verhuisbericht

Ben je net verhuisd of ga je bijna verhuizen? Schrijf dan in je kerstkaart een kort verhuisbericht. Kerst is het leukste moment om een kaart te versturen. Laat jouw familie, vrienden en kennissen weten dat je aan ze denkt en stuur ze een warme kerstgroet toe. Op die manier laat je iedereen weten waar je gaat wonen en stuur je ook nog een mooie kerstwens. Handig, toch? Zo weten jouw vrienden en familie ook direct naar welk adres ze een kerstkaartje terug kunnen sturen.

De voordelen van Kaartje2go

Een kerstkaart en een verhuisbericht combineren, handig! Om jou over de streep te trekken leggen we je graag onze belangrijkste voordelen uit. Als jij op werkdagen voor 20:00 uur je leuke kerstkaarten besteld, worden de kerst verhuiskaarten dezelfde dag verzonden. Daarnaast ontvang je bij je eerste bestelling de eerste kaart gratis. Bovendien is het mogelijk gebruik te maken van een gratis proefdruk. Service staat bij ons op nummer 1, mocht jij dus vragen en/of opmerkingen hebben over onze kerstkaarten, neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam!

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14373 beoordelingen