Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Kerst verhuiskaarten

Verhuiskaart in kerstsfeer

Zitten de kerstboom en kerstballen dit jaar in een verhuisdoos, maar wil je toch nog een klein beetje het kerstgevoel beleven? Combineer dan de adreswijziging met een kerstgroet en stuur al je bekenden een verhuis kerstkaart toe. Verhuizen met kerst is misschien niet het leukste wat er is, maar door een vrolijke kerstkaart te maken geef je jezelf toch een klein beetje kerstgeluk. Bovendien weet iedereen weer waar je woont en waar ze een kerstkaartje naar toe kunnen sturen. Zo beleef je toch een mooie kerst in je nieuwe huis. En wie weet ontvang je zelf ook een paar kerstkaarten of felicitaties terug.

Kerst verhuiskaart maken

Zo maak je zelf een verhuis en kerstkaart ineen:

  1. Zoek een geschikte kerst verhuiskaart uit de collectie.
  2. Voeg een eigen foto toe, bijvoorbeeld van je nieuwe woning.
  3. Schrijf een eigen tekst of zoek een grappige kerstgroet uit.
  4. Vergeet niet je nieuwe adres op de kaart te zetten.
  5. Voeg leuke figuren en kaders toe.
  6. Bestel je kerstkaarten.

Tijdens de verhuizing heb je natuurlijk geen tijd om zelf de adressen op de kerstkaarten te zetten. Maak daarom gebruik van onze verzendservice. Voeg alle adressen toe aan jouw account, selecteer de ontvangers en wij versturen de verhuiskaarten naar je vrienden, familie, collega’s en kennissen of wil je ook maar een kaartje wil sturen.

Kerstkaart met verhuisbericht

Kerst is het leukste moment om een kaart te versturen. Laat jouw familie, vrienden en kennissen weten dat je aan ze denkt en stuur ze een warme kerstgroet toe. Ben je net verhuisd of ga je bijna verhuizen? Schrijf dan in je kerstkaart een kort verhuisbericht. Op die manier laat je iedereen weten waar je gaat wonen en stuur je ook nog een mooie kerstwens. Handig, toch? Zo laat je in een drukke periode weten aan je vrienden en familie dat je aan ze denkt en weet iedereen direct naar welk adres ze een kerstkaartje terug kunnen sturen.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 11754 beoordelingen