Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Geboortekaartjes jongen

Ben je in verwachting van een zoontje? Allereerst van harte gefeliciteerd! Het is natuurlijk ontzettend leuk en tegelijkertijd spannend dat er gezinsuitbreiding aankomt. Je kunt nu in alle rust toe gaan leven naar de geboorte van jullie zoon en kan uren geboortekaartjes voor een jongen bekijken.

Geboortekaartjes voor een jongen

Iedere zwangerschap is spannend en natuurlijk ben je nieuwsgierig naar het geslacht van je baby. Als je dit weet kun je de kleding gaan inkopen en de kinderkamer in orde maken. Alles maak je in orde voor de geboorte van jullie jongen. Daar hoort het ontwerpen van leuke geboortekaartjes natuurlijk ook bij. 

Twijfel tussen een jongen of meisje

Sommige aanstaande ouders kiezen ervoor het geslacht niet te laten onthullen voor de bevalling. Zij willen graag verrast worden bij de geboorte. Hierdoor is het echter moeilijk een geboortekaartje te maken. Je weet tenslotte niet of je een geboortekaartje voor een jongen of voor een meisje moet ontwerpen. Wij raden daarom altijd aan om voor beide gevallen een kaartje klaar te zetten. Geboortekaartjes voor meisjes kun je natuurlijk ook bij Kaartje2go vinden.

Terug naar boven