Cadeaus VaderdagDe leukste cadeaus voor de beste papa's
Alle cadeaus

Verras papa met het mooiste Vaderdag cadeau

Zondag 20 juni is het weer zo ver: Vaderdag. Jouw papa is natuurlijk de allerleukste, liefste, stoerste en grappigste. Daarom is Vaderdag 2022 de ultieme dag om hem te verrassen met een ontbijt op bed, vrolijk knutselwerk of met een mooi Vaderdag cadeau. Je scoort dit jaar pas echt punten met een vaderdagkaart en tof cadeau per post. Weet je niet welk cadeau je moet kiezen? Met een van de volgende vaderdag cadeau tips wordt dit de beste Vaderdag ooit!

Een Vaderdag cadeau idee voor elke papa

Elke papa is uniek. Daarom vind je bij Kaartje2go een onwijs breed assortiment cadeaus voor vaders, opa’s en bonuspapa’s. Wanneer je niet zo goed weet waar je moet beginnen geven we je graag wat Vaderdag cadeau inspiratie.

Vaderdag cadeau: baby op komst!

Staat je broer, beste vriend of gezellige collega op het punt vader te worden? Of viert hij dit jaar zijn eerste Vaderdag? Wat leuk! In beide gevallen kun je hem verrassen met een eerste Vaderdag cadeau. Een presentje uit ons kraamassortiment kan een superleuke optie zijn. Ga bijvoorbeeld voor een zacht knuffeldoekje of een schattige rammelaar.

Een eetbaar Vaderdag cadeau bezorgen

Is jouw vader een echte snoepkont? Dan is een chocolade cadeau de perfecte toevoeging aan jouw kaart. Maar een gezellig zakje Autodrop kan ook heel leuk zijn als je vader of opa een echte autoliefhebber is. De keuze is reuze in ons chocolade-assortiment, maar met deze 5 smikkelpresentjes zit je altijd goed:

 1. De ‘Leukste papa’ chocoladereep

 2. Tony’s Chocolonely proeverijtje 

 3. Apekoppen

 4. Jack Daniels chocoladereep

 5. Stroopwafels

Proosten met een origineel Vaderdag cadeau

Speciaal voor papa’s die graag een drankje lusten: bier en wijn als Vaderdag verrassing. In het wijnassortiment vind je een mooie selectie witte en rode wijnen, maar natuurlijk ook een bubbeltje. Want Vaderdag is een goede reden voor een feestje. Voor de bierliefhebbers kun je kiezen uit een fles Leffe Blond of Leffe Tripel. Cheers! 🍻

Ontwerp een mooie fotokaart bij je Vaderdag cadeau

Een foto zegt meer dan duizend woorden. En hoewel papa’s altijd grappig en stoer zijn, hebben ze ook een lieve en emotionele kant. Daarom kunnen ook zij een mooie fotokaart zeker waarderen. Kies een grappige foto van je vader, een leuke selfie of een foto van een bijzonder moment dat jullie samen deelden. Maak de verrassing compleet met een persoonlijk bericht in de kaart. Succes gegarandeerd.

Tips voor je Vaderdag cadeau online bestellen

Vaderdag valt altijd op zondag. Dat betekent jammer genoeg dat PostNL jouw vaderdagcadeau niet op Vaderdag zelf kan bezorgen. Door de huidige maatregelen zullen waarschijnlijk veel meer mensen kiezen voor een Vaderdag cadeau per post. Daarom raden we je aan je kaart + cadeau wat eerder te bestellen. Hieronder lees je wat handige tips omtrent de bezorging:

 1. Bestel je Vaderdag cadeau een paar dagen voor Vaderdag. Wanneer je jouw bestelling voor 20:00 uur plaatst, versturen wij je verrassing dezelfde dag nog. Dat geeft je een beetje speling wanneer het druk is bij PostNL.
   

 2. Bang dat papa of opa je cadeau al voor Vaderdag openmaakt? Gebruik dan de extra adresregel voor een extra bericht, zoals “Pas openmaken op Vaderdag!”.
   

 3. Wonen je vader en jij redelijk dicht bij elkaar in de buurt? Laat in dat geval je cadeau thuisbezorgen op je eigen adres. Je kunt je vaderdagcadeau dan nog aanvullen met een mooie tekening of andere verrassing. Geen zorgen, je eigen adres wordt niet op de kaart gedrukt. Gooi je cadeau persoonlijk bij papa door de brievenbus of leg het voor de deur en klets even gezellig met elkaar. Wel op gepaste afstand natuurlijk!

(Hier vind je meer informatie over de bezorging van kaarten en cadeaus).

Een supergrote verrassing met een supergrote kaart

Welk cadeau Vaderdag echt compleet maakt? Een cadeau dat je verstuurt met een supergrote kaart natuurlijk! Hiermee tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je vader. We noemden net onze fotokaarten al even. Maar je kunt ook beginnen met een blanco kaart. Op deze kaarten kun je zelf een ontwerp plaatsen. Dat is natuurlijk perfect voor een mooie kindertekening. Deze upload je rechtstreeks uit je bestanden of social media kanalen. 

Handig om te weten: je kunt de supergrote kaarten niet combineren met een fles bier of wijn. De kaarten zijn te groot voor deze verzendverpakking.

Een Vaderdag cadeau door de brievenbus

We helpen je graag jouw liefste papa in het zonnetje te zetten ☀️. En de beste manier om dat te doen is door te zorgen voor een complete verrassing. Daarom passen bij-na alle Kaartje2go cadeaus door de brievenbus. Met een brievenbuscadeau hoeft je vader niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen en vindt hij jouw Vaderdag cadeau gewoon op de deurmat! De enige uitzonderingen zijn onze dranken. Dat wordt zo’n kliederboel bij de brievenbus, dus daarvoor belt de bezorger gewoon even aan.