Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Cadeaus Vaderdag

Jouw vader verras je op Vaderdag met een mooie vaderdagkaart met een cadeau. Op deze pagina hebben we alle cadeaus verzameld die leuk zijn om te geven met een vaderdagkaart. Kies bijvoorbeeld voor een luxe fles Leffe Blond, of voor een chocoladereep met Jack Daniel’s likeur.

Bier en wijn

Chocolade & Snoep

Cadeaubonnen

Boeken

De leukste cadeaus voor Vaderdag 2020

Stoere vaders, lieve vaders, zorgzame vaders, voor alle vaders is het op zondag 21 juni Vaderdag! Ze verdienen het om even in de schijnwerpers te staan, want ze plakken onze banden, passen op de (klein)kinderen en helpen ons uit de brand als het moet. Verras je vader op Vaderdag 2020 daarom met een lieve kaart en een leuk cadeau. Met een van de volgende vaderdag cadeau ideeën heeft je vader een leuke dag.

Chocola bij je vaderdagkaart

Is jouw vader gek op chocola? Stuur dan een heerlijke reep chocola bij je vaderdagkaart! Bij ons vind je chocoladerepen van Tony’s Chocolonely en het authentieke De Euforij. En je vader wordt pas echt blij van een reep chocola met Jack Daniel’s likeur. Zo proeft hij namelijk chocola én whiskey, het beste van 2 werelden! De Nuts About You hartjesbonbons zijn trouwens ook echte aanraders, want deze zijn als beste getest door Vara Kassa.

Vaderdag cadeau 2020: geef een cadeaubon!

Weet je niet zo goed wat te geven als vaderdag cadeau, maar wil je je vader wel laten weten dat je van hem houdt? Stuur dan een cadeaubon bij je vaderdagkaart. Hiermee kan je vader zelf een of meerdere vaderdag cadeautjes uitkiezen. Ga bijvoorbeeld voor een cadeaubon van Bol.com of geef een cadeaubon van fonQ! 

Luxe bier of wijn als vaderdag cadeau

Als je je papa ergens mee verrast, dan is het bier of wijn. Geef voor Vaderdag 2020 daarom een fles bier of wijn cadeau! Ga bijvoorbeeld voor een luxe fles Leffe Blond van 750 ml, die qua smaak door veel bierdrinkers gewaardeerd wordt. Ook hebben we verschillende goede wijnen, zodat je voor elke wijndrinker wel een geschikte wijn vindt. 

Een cadeau bij je vaderdagkaart bestellen

Het bestellen van een vaderdagkaart met een cadeau is erg gemakkelijk. Kies hiervoor eerst je cadeau, klik op Ga verder met dit cadeau en kies vervolgens een leuke vaderdagkaart. Maak je kaart helemaal zoals jij wilt met leuke figuren en een mooie papiersoort en rond je bestelling af.