Menukaarten voor jullie bruiloft

Menukaart ontwerpen voor jullie bruiloft

Trek de aandacht met een zelf ontworpen menukaart die perfect past bij de stijl van jullie huwelijk en trouwkaart. Het ontwerpen van jullie eigen menukaart is heel eenvoudig. Kies een menukaart uit de collectie en pas deze eenvoudig aan naar eigen wens. Of ontwerp jullie menukaart helemaal zelf. 

Kies een passende menukaart

Een van de leukste momenten van een trouwdag is het diner. Gezellig samen eten en ontspannen na alle beladen momenten van de dag. Zelf weet je natuurlijk al lang wat de chef aan het bereiden is, maar je gasten nog niet. Door menukaarten op de tafels te leggen, kan iedereen op z’n gemak de verschillende keuzes bekijken en deze doorgeven aan de bediening. Net als onze trouwkaarten maak je ook onze menukaarten eenvoudig in het thema van jullie bruiloft. Houd er bij het uitkiezen van een kaart rekening mee of je de kaart neer wilt leggen of rechtop wilt zetten. In het laatste geval is een dubbele kaart namelijk wel zo handig. Vind je het leuk als zowel de trouwkaart, menukaart, save the date kaart en bedankkaartjes in dezelfde stijl zijn? Bekijk dan onze trouwkaarten sets.

Wat zet je op het trouwmenu?

Het is jullie grote dag, dus kies vooral iets wat jullie zelf lekker vinden. Om er zeker van te zijn dat het jullie gasten ook zal smaken, is het handig om twee menuvoorstellen te doen. Er zijn namelijk altijd wel mensen die niet van vis houden of die vegetarisch zijn. Heb je iets speciaals geregeld voor mensen met een allergie of intolerantie? Dan mag je dit op de kaart vermelden, maar dit hoeft volgens de etiquette niet. Naast het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht (in volgorde van serveren) kun je ook de verschillende soorten wijn benoemen. Vindt er na het diner nog een feest plaats? Houd dan rekening met het soort eten dat je op de menukaart zet. Je wilt namelijk wel gezellig kunnen dansen zonder opgeblazen buik of bezoekjes aan het toilet. 

Eenvoudig en snel de menukaart bestellen

Weet je zeker met welke culinaire kunsten je je gasten wilt verblijden? Dan hoef je alleen nog maar de gewenste hoeveelheid menukaarten aan ons door te geven. Vind je het prettig om de menukaart met eigen ogen te bekijken voordat je de definitieve bestelling doorgeeft? Bestel dan een gratis proefdruk. Mocht je toch nog iets willen veranderen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen in je account. 

Vaak is het definitieve menu pas enige weken voor de bruiloft bekend. Bruidsparen bestellen hun menukaarten daarom gemiddeld zo’n 2 weken voor hun grote dag. Hoewel de menukaarten vaak de volgende dag al in huis zijn, raden we het af om ze te bestellen in de laatste week voor de bruiloft. In die week is er vaak nog genoeg te doen!

Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen