Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 70 jaar

🎂 Pas op, brandgevaar! Je mag 70 kaarsjes uitblazen en dat is reden voor een feestje. Maak daarom eenvoudig en snel een 70 jaar uitnodiging in onze kaartmaker. Plaats je de bestelling op werkdagen voor 20:00 uur? Dan doen we diezelfde dag de verjaardagsuitnodigingen nog op de post.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

70ste verjaardag uitnodiging

Hoera, 70 jaar! Je bent klaar voor een jaar vol nieuwe avonturen en mooie herinneringen. Tijd om met vrienden en familie te vieren dat jij als 70-jarige nog volop in het leven staat. Bij kaartje2go maak je eenvoudig een leuke uitnodiging voor je 70ste verjaardag. Kies voor een van onze populaire verjaardagsfeest 70 jaar ontwerpen of maak zelf een gepersonaliseerd kaartje in onze kaartmaker. Je dierbaren zullen na het openmaken van de envelop direct een glimlach op hun gezicht krijgen en jouw 70 jaar feestje niet willen missen. 

🎈Tip: Wist je dat je op veel kaarten de leeftijd kunt aanpassen? Bekijk voor meer inspiratie daarom ook onze uitnodigingen voor  een 65e verjaardag of 75e verjaardag.  

Leuke uitnodigingen 70 jaar voor mannen en vrouwen

Een uitnodiging maken voor een verjaardag van een man of vrouw die 70 jaar wordt? Bij Kaartje2go hebben onze designers verschillende kaartjes gemaakt voor vaders, moeders, opa’s en oma’s. Zo past het kaartje nog beter bij de jarige. Kies bijvoorbeeld een stoere uitnodiging met donkere contrasten voor een verjaardag van een 70-jarige man. Of ga voor pastelkleuren voor een 70-jarige vrouw. Er is voor ieder wat wils!

Zelf een “uitnodiging 70 jaar” maken

Het maken van een 70 jaar uitnodiging is al een feestje op zich! In de kaartmaker kun je allerlei toffe figuren en kaders toevoegen om je gekozen kaartje op te leuken. Vergeet trouwens ook niet een foto toe te voegen aan de uitnodiging voor je 70e verjaardag. Ga bijvoorbeeld voor een schattige babyfoto. Denk je dat iedereen je herkent? Maak het kaartje af door een feestelijke tekst op de 70 jaar uitnodiging te schrijven. Vrienden en familie zullen versteld staan van de leuke uitnodiging! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.