Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging verjaardag 70 jaar maken

Een uitnodiging sturen voor je 70e verjaardag? Maak eenvoudig en snel een orginele of grappige kaart in onze kaartmaker. Bestel voor 20:00 en we verzenden de kaart vandaag nog.

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Verjaardagskaart 70 jaar maken

70 jaar! Dan heb je er al een heel leven op zitten maar ben je nog lang niet versleten. Jij wilt graag met jouw vrienden en familie vieren dat de 70-jarige nog middenin het leven staat. Voor je moeder, oom of bijvoorbeeld opa wil je natuurlijk een leuke uitnodiging maken voor de 70 jarige verjaardag. Bij Kaartje2go maak je gemakkelijk een leuke en speciale uitnodiging. Kies voor onze populaire ontwerpen of maak zelf een gepersonaliseerd kaartje in de kaartmaker. Het maken van een leuke uitnodiging wordt op deze manier een feestje!

Zelf een kaartje maken

Kaartje2go maakt het je gemakkelijk om zelf een eigen uitnodiging te maken. Een uitnodiging waarbij je zelf een eigen foto kan toevoegen vanaf jouw computer of social media kanalen. Gebruik hem bijvoorbeeld als achtergrond of kies voor meerdere foto’s in een collage. Maar dat is nog lang niet alles! In de kaartmaker kun je ook nog allerlei figuren en kaders toevoegen om de kaart verder op te vrolijken. Maak tenslotte het kaartje af door een persoonlijke tekst te schrijven. Jouw familie en vrienden zullen versteld staan van deze leuke uitnodiging.

Grappige uitnodiging voor een 70ste verjaardag

Hou jij of de jarige wel van een beetje humor? Maak dan een grappige uitnodiging voor het 70e verjaardagsfeest. Bekijk het aanbod aan kaartjes die onze designers al voor je hebben klaargezet. Kies een leuke of grappige kaart, zet er een persoonlijke tekst bij en stuur hem direct op. Ga bijvoorbeeld voor de blauwe parkeerschijf kaart of het kaartje ‘of je worst lust?’. Je vrienden en familie zullen na het openmaken van de envelop direct een glimlach op hun gezicht krijgen en jouw feestje absoluut niet willen missen. Grote kans dat zij de uitnodiging ook aan anderen zullen laten zien.

TIP: Wist je dat je op veel kaarten de leeftijd kunt aanpassen? Bekijk voor meer inspiratie dan ook onze uitnodigingen voor een 50e verjaardag of 60e verjaardag. Mocht je iets leuks hebben gevonden wat toch nog een kleine aanpassing vraagt, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze designers kunnen de kaart dan voor je aanpassen zodat deze precies aan jouw wensen voldoet.

Leuke verjaardagskaarten voor mannen en vrouwen

Een uitnodiging maken voor verjaardag van een man of vrouw die 70 jaar oud wordt? Bij Kaartje2go hebben onze designers verschillende kaartjes gemaakt voor vaders, moeders, opa’s en oma’s. Zo zal het kaartje nog meer aanspreken. Kies bijvoorbeeld voor de stoere en donkere contrasten op de kaartjes voor mannen. Of ga voor de leuke speelse roze uitnodiging voor je moeder of oma. Voor ieder wat wils!

De voordelen van Kaartje2go

Een uitnodiging voor je 70ste verjaardag maken bij Kaartje2go heeft veel voordelen. Zo krijg je bij de eerste bestelling de 1e kaart gratis. Wil je een grote bestelling doen maar ben je benieuwd naar de kwaliteit van de kaartjes? Kies er dan voor een gratis proefdruk te bestellen. Je krijgt jouw ontworpen kaartje thuisgestuurd zodat je zelf de uitstekende kwaliteit kunt ervaren. Wil je de kaartje graag snel in huis hebben? Als je op werkdagen besteld voor 20:00 uur worden de kaartjes dezelfde dag nog verzonden. PostNL zorgt ervoor dat jij jouw kaartje doorgaans de dag erna ontvangt. Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten rechtstreeks naar de ontvanger te laten versturen. Het enige wat je dan hoeft is de adressen in te vullen en wij regelen de rest. Kaartje2go, de leukste kaarten maak je zo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.