Geboortekaartjes: 63.057 trotse ouders gingen je voor!

Zó vind je het mooiste geboortekaartje!

Een van de mooiste gebeurtenissen in je leven is de geboorte van jouw kindje. De komst van een zoon of dochter wil je graag met een origineel geboortekaartje delen met iedereen die je lief is. Maar hoe vind je jouw mooiste babykaartje? Bij Kaartje2go kun je een ‘wishlist’ maken door de leukste geboortekaartjes toe te voegen aan ‘jouw favorieten’. Leuk en handig!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1190 beoordelingen

Een geboortekaartje ontwerpen met een persoonlijk tintje

Het kan zijn dat je al precies weet hoe jouw babykaartje eruit moet gaan zien, maar misschien ben je ook nog wel flink aan het twijfelen. Neem in beide gevallen in ieder geval even de tijd voor je zoektocht naar het juiste kaartje. Er zijn namelijk net zoveel leuke geboortekaartjes voor jongens als geboortekaartjes voor meisjes te vinden. Aan jouw zoektocht beleef je vast heel erg veel plezier!

Zelf jouw babykaartje ontwerpen

Liever het babykaartje zelf maken? Dat kan natuurlijk ook! In onze handige kaartmaker kun je zelf je eigen geboortekaartjes ontwerpen. Je voegt een eigen foto van de baby toe, plaatst een leuke geboortetekst en versiert de kaart met allerlei leuke figuren, kaders, achtergronden en nog veel meer. Ben je specifiek op zoek naar iets unieks of bijzonders? Kijk dan eens op onze originele geboortekaartjes pagina!

Geboortekaartjes met foto

Voor een heel persoonlijk kaartje maak je een geboortekaartje met foto. Je begint met een eigen foto of je gebruikt een ontwerp dat je bevalt. In de kaartmaker geef je deze dan een persoonlijk tintje door een foto toe te voegen of een van de vele grappige geboortegedichtjes of mooie geboorteteksten te gebruiken. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat geboortekaarten van bijzonder goede kwaliteit moet zijn en willen je graag laten zien dat onze kaartjes alle verwachtingen waar maken. Vraag daarom nu een gratis proefdruk aan van jouw geboortekaart