Geboortekaartjes: 63.057 trotse ouders gingen je voor!

Het mooiste geboortekaartje vind je zo!

Een van de mooiste gebeurtenissen in je leven is de geboorte van jouw kindje. De komst van een zoon of dochter wil je graag met een origineel geboortekaartje laten weten aan iedereen die je lief is. Maar hoe vind je jouw mooiste geboortekaartje? Bij Kaartje2go kun je een ‘wishlist’ maken door de leukste geboortekaartjes toe te voegen aan ‘jouw favorieten’. Leuk en handig!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 8460 beoordelingen

De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje

Het kan zijn dat je al precies weet hoe jouw babykaartje eruit moet gaan zien, maar misschien ben je ook nog wel flink aan het twijfelen. Er valt tegenwoordig ook wel heel wat te kiezen. Naast speciale geboortekaartjes voor jongens en voor meisjes, zijn er ook veel verschillende stijlen kaartjes. Van eenvoudig klassiek tot hip en trendy. Neem de tijd voor jouw zoektocht naar het perfecte kaartje.

Zelf jouw babykaartjes ontwerpen

Naast de keuze uit vele leuke en mooie ontwerpen is het natuurlijk ook erg leuk om het babykaartje helemaal zelf te maken. Zelf je eigen babykaartjes ontwerpen is heel eenvoudig bij Kaartje2go. Je voegt een eigen foto van de baby toe, plaatst een leuke geboortetekst en versiert de kaart met allerlei leuke figuren, kaders, achtergronden en nog veel meer. Zo maak je in een handomdraai een prachtig babykaartje.

Geboortekaartjes met foto

Voor een heel persoonlijk kaartje maak je een geboortekaartje met foto. Je begint met een eigen foto of je gebruikt een ontwerp dat je bevalt. In de kaartmaker geef je deze dan een persoonlijk tintje door een foto toe te voegen of een van de vele mooie geboortegedichtjes te gebruiken.

Gratis proefdruk bestellen

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat geboortekaarten van bijzonder goede kwaliteit moeten zijn en willen je graag laten zien dat onze kaartjes alle verwachtingen waar maken. Bestel daarom eenvoudig een gratis proefdruk van je eigen ontwerp om het geboortekaartje eens goed in het echt te bekijken alvoren een set kaart te bestellen. Daarnaast zijn onze goedkope geboortekaartjes als beste getest!

Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten!