Ga naar de inhoud

Kerstkaarten met vogels

Tsjilpende roodborstjes, koerende duiven of trotse uilen – vogels zien er niet alleen lief uit, maar staan ook symbool voor geluk, vrede en vrijheid. En daarom zijn vogels de perfecte decoratie voor een kerstkaart! Ook van plan een kerstkaart met vogels te versturen? In onze collectie vind je de leukste exemplaren met uilen, duiven, mussen en roodborstjes.

De mooiste kerstkaarten met vogels

Bij Kaartje2go heb je geen verrekijker nodig om leuke kerstkaarten met vogels te spotten. Onze collectie puilt namelijk uit van de fladderende uilen, mussen, duiven, pimpelmezen en roodborstjes. Heb je goede ogen? Dan kom je misschien ook wel een bonte specht, pauw of papegaai tegen. Gelukkig hebben al deze vogels een dik pak met veren. Het is anders maar koud buiten met al die sneeuw! Ook de gezelligheid van andere dieren houdt de schattige vogels wel warm, al houden we onze kerstkaarten met katten ver uit de buurt. 

Hoe maak ik een kerstkaart met vogels?

Een kerstkaart met vogels maken begint bij het vinden van een leuk ontwerp. Dit kan soms best lastig zijn, er is zoveel om uit te kiezen! Om je hier een handje bij te helpen, hebben we een handig filtermenu ontwikkeld. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij botanisch, goudlook of klassiek om een kerstkaart met vogels te vinden. Een mooi ontwerp uit onze collectie kunnen pikken? In de kaartmaker kun je de kaart afmaken met:

🦉 Toffe figuren, bijvoorbeeld met kerstthema.

🦉 Teksten in allerlei lettertypes, kleuren en groottes.

🦉 Kaders voor foto’s, figuren en teksten.

🦉 Een zelfgekozen achtergrond(kleur).

🦉 Eigen foto’s en afbeeldingen.

Vergeet ook niet om een leuke kerstwens op de kaart te zetten. In elke kerstkaart met vogels staat al standaard een tekst ter inspiratie. Mooi meegenomen als deze je direct aanspreekt. Is deze wens toch niet helemaal naar je smaak? Met een klik op je muis pas je de teksten makkelijk aan.

Gratis proefdruk van je kerstkaart met vogels

Ben je zo trots als een pauw op je kerstkaart? Ook dan is het slim om een gratis proefdruk aan te vragen. Door een proefversie van je kerstkaart onder de loep te nemen, kun je namelijk goed zien of deze aan je wensen voldoet. Naast een druk van de kaart, zit er in het proefpakket ook een mapje met onze envelopkleuren en papiersoorten. Dit maakt het eenvoudig om te zien welke extra’s goed passen bij de kerstkaart met vogels. Keuzes kunnen maken? Op de bijgevoegde flyer lees je hoe je de bestelling kunt afronden.

Glimmende extra’s voor kerstkaarten met vogels

Ben je van plan om zelf voor postduif te spelen? Maak de kerstkaarten met vogels dan tot in de pootjes perfect met onze extra’s. Kies – naast een glinsterende papiersoort – bijvoorbeeld voor een gouden envelop of een sluitzegel met stralende sterren om de kerstpost helemaal mee af te maken. Ook onze adresstickers met hulst of sneeuwvlokken passen goed bij een kerstkaart met vogels. 

Kerstkaarten vliegensvlug bestellen & verzenden

Ook het bestellen en verzenden van kerstkaarten met vogels gaat vliegensvlug in zijn werk. Je hoeft alleen maar door te geven hoeveel kaarten je nodig hebt en waar ze naartoe mogen; direct naar de ontvangers of eerst naar jouw huis. Beide opties hebben zo hun voordelen.

Kerstkaarten direct versturen

🕊 Nergens omkijken meer naar; Kaartje2go regelt alles.

🕊 Snel naar meerdere adressen versturen.

🕊 Kerstcadeaus eenvoudig mee te sturen (optioneel).

Kerstkaarten thuis ontvangen

🕊 Keuze uit enveloppen en sluitzegels.

🕊 Mogelijkheid om nog iets in de envelop te stoppen.

🕊 Zelf uitdelen is een duurzame optie.

Wil je er zeker van zijn dat je vogel kerstkaarten voor de feestdagen op de mat vallen? Verstuur ze dan minimaal een week voor kerst. Niet zo’n vroege vogel geweest dit jaar? Nieuwjaarskaarten versturen kan natuurlijk ook.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.