Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes voor een tweeling, drieling of vierling

Hoera, een tweeling! Nu komt er dubbel zoveel moois op jullie af. Jullie willen de prachtige tweeling of meerling natuurlijk voor op het geboortekaartjes tonen. Upload een leuke foto van jullie doerakjes en vraag direct een gratis proefdruk aan.k.

Meer: voor jongens en meisjes | vintage | botanisch | silhouet

Geboortekaartjes tweeling maken

Over onze collectie 

Trends en stijlen komen en gaan. Wij houden deze goed in de gaten en zorgen dat onze collectie altijd volledig en up to date is. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijke bloemenweide of voor de groene wildernis. Er zijn ook diverse leuke stijlen beschikbaar voor een tweeling zoals grappige, vintage of originele geboortekaartjes. Leef je uit in de allergrootste kaartencollectie van Nederland!

Nieuw: Foliedruk geboortekaartjes met prachtige gouden, zilveren en koperen glans.

Jullie babynamen op een geboortekaartje

Hebben jullie al leuke namen bedacht voor jullie baby’s? Bekijk alle geboortekaartjes met een van de namen. Zo zie je precies hoe een naam eruit komt te zien op het kaartje. Uiteraard kun je in de kaartmaker beide namen toevoegen aan het ontwerp. Kijk ook op babynamen.nl voor oneindig veel naaminspiratie.

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Ga je de creatieve uitdaging aan om zelf je tweeling geboortekaartje te maken? Start met een blanco kaart en leef je helemaal uit. Heb je speciale verzoeken voor de kaarten uit onze collectie? Onze toppers van klanttevredenheid staan altijd voor je klaar.

Een tweeling geboortekaartje maken is leuk en eenvoudig om te doen. Kies het leukste exemplaar uit de collectie en ga voor ‘Kaart bewerken’. Vervang de foto met een prachtige foto van jullie mini’s. Voeg kaders, figuren en teksten toe om de kaart extra persoonlijk te maken. Alles is mogelijk in onze kaartmaker. 

Tip: Vind je het lastig om te bepalen wat je op het kaartje gaat schrijven? Kopieer onze geboortekaartjes teksten op je kaart.

Geboortekaartjes met tweeling bestellen

Jazeker! Als je ingelogd bent kun je een gratis proefdruk aanvragen. Je ontvangt het kaartje in een mooi pakketje thuis met meer informatie over onze geboortekaartjes extra’s. Zet het kaartje een paar dagen op tafel en kijk er samen goed naar. Is het geboortekaartje voor jullie tweeling helemaal naar wens? Het kaartje staat nog klaar in je account en is binnen een paar klikken te bestellen. Handig!

Extra’s om je geboortekaartje nog mooier te maken

Zoals hierboven genoemd kun je de mooiste bijpassende extra’s bij je geboortekaartje bestellen. Blaas familie en vrienden omver met de tofste geboortekaartje extra’s:

  • Luxe papiersoorten
  • Gekleurde enveloppen
  • Bijpassende sluitzegels
  • Handige adresstickers 

Tweeling geboortekaartjes met korting

Bestel je tweeling geboortekaartjes met een leuke korting. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. En met een account profiteer je ook van onze ingelogde klantkorting. Tel uit je winst!  

Tip: Win gratis geboortekaartjes met de uitgerekende datum actie.

Geboortekaartjes versturen

Het versturen van je kaartjes kun je op verschillende manieren aanpakken. De kaartjes kunnen direct verstuurd worden, wij nemen het graag voor je uit handen. Gebruik de adresverzoeker om de adressen van familie en vrienden via een linkje op te vragen. Je kan de geboortekaartjes ook als pakketje naar je eigen huis laten versturen. Je ontvangt hier gratis witte enveloppen bij. Maar bij deze verzendwijze kun je ook kiezen voor mooie gekleurde enveloppen tegen een kleine meerprijs.

Profiteer in beide gevallen van onze snelle verzending: voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden.;

Leuke informatie en inspiratie 

Tegeltje of poster van je kaart maken

Met een tegeltje of poster vereeuwig je de geboorte van jullie tweeling op een speciale manier.  Neem contact op met onze klanttevredenheid medewerkers om je verzoek door te geven. Zij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.