Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Leuke geboortekaartjes voor een tweeling

Tweelingkaartjes maken

De kans dat je een twee- of meerling krijgt is klein. Een drieling of vierling krijgen is helemaal bijzonder. Toch zijn er wel aanstaande papa's en mama's die meerdere baby's in één keer op de wereld mogen verwelkomen en voor hen hebben wij een ruim assortiment opgesteld met allerlei leuke geboortekaartjes voor een tweeling.

Geboortekaartjes voor een tweeling zijn er in vele soorten en maten. Wat denk je van een lief tweelingkaartje in een zachtroze, blauwe of pastelgroene kleur? Of een geboortekaartje voor een meerling met dieren erop? Bijvoorbeeld met olifanten, uiltjes of aapjes. Ook hartjes en sterretjes zien we veel terug. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een silhouet geboortekaartje voor een tweeling.

Waar je ook voor kiest, het leukste geboortekaartje voor een tweeling maak jij helemaal zelf. Met een beetje hulp van ons natuurlijk. Kies een leuke kaart uit de collectie om deze vervolgens te bewerken in onze online kaartmaker. Kies een mooie foto uit of plaats figuren en kaders op een bestaand kaartje. Pas de kleuren en de achtergrond aan en schrijf zelf een leuke tekst.

Perfecte geboortegedichtjes

Maak je een geboortekaartje voor jullie tweeling, dan wil je natuurlijk dat het kaartje perfect is. Door het toevoegen van een geboortegedichtje maak je het tweelingkaartje helemaal af. Speciaal voor jou hebben wij diverse gedichtjes voor geboortekaartjes op een rij gezet. Zo kan je kijken welke tekst bij jou past. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een niet-rijmende tekst te gebruiken op de kaartjes.

Geboortekaartjes zijn er in vele verschillende stijlen. Bekijk eens de geboortekaartjes in retro stijl of klassieke geboortekaartjes voor een tweeling. Ook voor een hip geboortekaartje en voor bijzondere en originele geboortekaartjes hebben wij aparte collecties.

Wil jij graag iemand feliciteren met de geboorte van een meerling? Maak dan een felicitatiekaart voor een tweeling.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10825 beoordelingen