Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Geboortekaartjes tweeling

Hoera, een tweeling! Twintig vingertjes, twintig teentjes; er komt dubbel zoveel moois op jullie af. En dat verdient een prachtig geboortekaartje. Ga bijvoorbeeld voor een kaart uit de collectie ‘Geboortekaartjes tweeling’ en voeg een leuke foto van jullie mini’s toe. Een mooi tweeling geboortekaartje gevonden? Vraag dan gratis een proefdruk aan. 

Meer: Voor jongens | Voor meisjes | Genderneutraal | Drieling

Dubbel zo leuk: Onze tweeling geboortekaartjes

Nog even geduld en dan liggen jullie kleine wondertjes in je armen. Maar voordat het zover is, moeten er nog wel een aantal dingen geregeld worden. Zo ook de tweelingkaartjes. Gelukkig is bij ons het maken van een tweeling geboortekaartje heel leuk en zo gepiept. We hebben namelijk de allergrootste kaartencollectie van Nederland! Zie je dubbel van alle mogelijkheden? Maak dan gebruik van het handige filtermenu. Filter bijvoorbeeld op ‘Dieren’ voor tweeling geboortekaartjes met twee olifanten, vosjes of beren. Of kies voor een illustratie of silhouet van de tweeling op het geboortekaartje. 

👶🏼 👶🏼 Leestip: Tips voor het kiezen van tweeling babynamen

Zelf een geboortekaartje voor jullie tweeling maken

De collectie ‘Geboortekaartjes tweeling’ is gevuld met kaarten in allerlei stijlen. Ook voor de allerlaatste trends zit je bij Kaartje2go goed. Ga je liever zelf de creatieve uitdaging aan? Start met een blanco kaart en ontwerp het tweeling geboortekaartje van jullie dromen. Wanneer het  kaartje klaar is kun je eventueel leuke extra’s toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor bijpassende sluitzegels, gekleurde enveloppen of handige adresstickers. Zo verstuur je pas echt bijzondere tweeling geboortekaartjes!

Wil je geboortekaartjes voor jullie tweeling eerst in het echt zien voordat ze op de post gaan? Log dan in met je Kaartje2go account en bestel een gratis proefdruk

Goedkope geboortekaartjes voor een tweeling

Dubbel zoveel luiers, rompertjes en flesjes. Er komen best wat kosten kijken bij de geboorte van jullie twins. Gelukkig kun je de tweeling geboortekaartjes zo goedkoop maken als je zelf wilt. Zo ben je minder kwijt aan verzendkosten als je de kaarten in een pakketje thuis laat bezorgen. Meer tips? Bekijk onze pagina over goedkope geboortekaartjes

👶🏽 👶🏽 Doe mee: Win gratis tweeling geboortekaartjes met de uitgerekende datum actie.

Inspiratie voor bijzondere geboortekaartjes tweeling

Ieder jaar worden er een heleboel stoere, lieve en mooie kindjes geboren. En veel kindjes betekent veel geboortekaartjes. Wil je dat jullie kaart hier tussenuit springt? Stuur dan originele tweeling geboortekaartjes. Dit zijn onze tips:

  • Laat de geboortekaartjes voor jullie tweeling in een pakketje thuis bezorgen en kies zelf een postzegel uit. Zo kun je bijvoorbeeld een postzegel ontwerpen met de namen van de kids of een snoezige foto.
  • Maak het tweeling geboortekaartje bijzonder door een gratis videoboodschap toe te voegen. Want zeg nou zelf, een filmpje van de kleintjes is toch ontzettend schattig. Nawh! 
  • Stop wat confetti in de envelop. De geboorte van jullie wondertjes is wel een feestje waard. 

👶🏻 👶🏻 Leestip: Met deze ideeën maak je bijzondere geboortekaartjes voor jullie tweeling

 

Geboortekaartjes tweeling: De meestgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.