Geboortekaartjes voor een tweeling, drieling of vierling

De geboorte van een tweeling is een klein wonder en dat wil je natuurlijk op een leuke manier aankondigen. Bij Kaartje2go vind je de mooiste tweelingkaartjes in de hipste, liefste en stoerste stijlen. Maak je geboortekaartje voor een tweeling of meerling in onze kaartmaker en ontvang een GRATIS proefdruk.

Meer: voor jongens en meisjes | vintage | botanisch | silhouet

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 bestelt, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Tweeling geboortekaartjes

Ben je zwanger van een tweeling of drieling of vierling, dan noemen we dit ook wel een meerling. De kans dat je een twee- of meerling krijgt is klein. Een drieling of vierling krijgen is helemaal bijzonder. Toch zijn er wel aanstaande papa's en mama's die meerdere baby's in één keer op de wereld mogen verwelkomen en voor hen hebben wij een ruim assortiment opgesteld met allerlei leuke geboortekaartjes voor een tweeling.

Geboortekaartjes voor een tweeling zijn er in vele soorten en maten. Wat denk je van een lief tweelingkaartje in een zachtroze, blauwe of pastelgroene kleur? Of een geboortekaartje voor een meerling met dieren erop? Bijvoorbeeld met olifanten, uiltjes of aapjes. Ook hartjes en sterretjes zien we veel terug. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een silhouet geboortekaartje voor een tweeling.

Waar je ook voor kiest, het leukste geboortekaartje voor een tweeling maak jij helemaal zelf. Met een beetje hulp van ons natuurlijk. Kies een leuke kaart uit de collectie om deze vervolgens te bewerken in onze online kaartmaker. Kies een mooie foto uit of plaats figuren en kaders op een bestaand kaartje. Pas de kleuren en de achtergrond aan en schrijf zelf een leuke tekst.

Perfecte geboortegedichtjes

Maak je een geboortekaartje voor jullie tweeling, dan wil je natuurlijk dat het kaartje perfect is. Door het toevoegen van een geboortegedichtje maak je het tweelingkaartje helemaal af. Speciaal voor jou hebben wij diverse gedichtjes voor geboortekaartjes op een rij gezet. Zo kan je kijken welke tekst bij jou past. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een niet-rijmende tekst te gebruiken op de kaartjes.

Geboortekaartjes zijn er in vele verschillende stijlen. Bekijk eens de geboortekaartjes met naam of klassieke geboortekaartjes voor een tweeling. Ook voor een hip geboortekaartje en voor christelijke en originele geboortekaartjes hebben wij aparte collecties.

Wil jij graag iemand feliciteren met de geboorte van een meerling? Maak dan een felicitatiekaart voor een tweeling.

Geboortekaartjes meerling

Ben je in verwachting van een meerling (drieling of vierling), dan behoor je tot een kleine groep moeders en dat is best bijzonder. Speciaal voor jou vind je bij Kaartje2go meerling geboortekaartjes. Kaartje2go heeft de mooiste en grootste collectie meerling geboortekaartjes. Zit er niet tussen wat je zoekt, maak dan eenvoudig jouw eigen geboortekaartje met onze online kaartmaker. Zo kan jij een leuk, origineel babykaartje met je eigen foto maken.

Speciaal voor meerlingen vanaf 3 kinderen hebben wij een aantal leuke geboortekaartjes voor je verzameld.

Meerling geboortekaarten versturen

Maak bij Kaartje2go een gratis account aan en upload eenvoudig een adressenlijst. Wij kunnen de geboortekaarten dan rechtstreeks voor jou versturen, zodat jij je volledig kan richten op je kleine wondertjes. Natuurlijk kun je de kaartjes ook als pakketje thuis laten bezorgen. Je kan ze dan zelf versturen naar al jouw vrienden en familie die de nieuwgeboren drieling willen bewonderen.

Weet je niet wat je op je kaart moet zetten? Kijk dan eens bij onze teksten voor geboortekaartjes.

Bekijk ook eens de baby checklist zodat jij je optimaal kan voorbereiden op de komst van je kleintjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.861 beoordelingen