Ga naar de inhoudGa naar het filter
Vaderdagkaarten

Vaderdag kaarten

Stijlvolle hippe Vaderdag fotokaart met grote eigen foto
Vaderdagkaart fotocollage hartjes liefste papa foto goud
Vrolijke vaderdagkaart met regenboogtypografie en foto's
Grappige vaderdagkaart met hartjes voor een vader & opa
Grappige vaderdagkaart voor opa met foto en woordgrapje
Vaderdagkaart 'Fijne Vaderdag' met sprankelend hart
Groen waterverf kaart voor Vaderdag met sterren en spetters
Vaderdagkaart voor opa kraftlook foto hartjes
Gele vaderdagkaart met fluitje
Vaderdagkaart met hartjes namen en stippen
Vaderdagkaart foto jij bent een superpapa persoonlijk
Vaderdag kaart blauwe & gouden hartjes papa je bent de beste
Vaderdagkaart voetbal nr 1 papa fijne vaderdag
Vaderdagkaart groot hart abstract
Vaderdag fotocollage kaart met hartjes en 9 eigen foto's
Vaderdagkaart papasaurus dino fotokaart vaderdag grappig
Vaderdag kaart met een beer als superheld
Vaderdagkaart schilderij reeën in het bos
Vaderdag kaart lief met hippe 3d hartjes ballonnen en foto's
Vaderdagkaart foto hartjes groen collage fijne Vaderdag
Waterverf tegoedbon Vaderdag kaart in donkerblauw
Vaderdagkaart 'Fijne Vaderdag' goud fotocollage 3 foto's
Vaderdagkaart Oehoe!
Vaderdagkaart fotocollage hartjes goud liefste papa

Vaderdagkaart maken

Ben je op zoek naar leuke vaderdag kaarten voor de liefste papa, stief- of bonusvader, schoonvader of opa? Bij Kaartje2go vind en maak je zelf de leukste kaarten voor jouw vader, of de papa van je kinderen! Je maakt je kaart persoonlijk met je eigen foto, leuke kaders en heel veel figuren. Ook krijg je bij ons je eerste kaart gratis en kun je kiezen uit de mooiste papiersoorten. En wil je je vader eens echt onverwachts verrassen? Bestel dan een fles wijn of bier bij je kaart. Maak dus nu een persoonlijk vaderdagkaartje en verras papa op Vaderdag 2024!

Fijne Vaderdag kaart

Af en toe vergeten we weleens hoe bijzonder onze vader is. Je vader plakte vroeger je fietsband als deze lek was, past op de kinderen als je onverwachts weg moet en staat altijd paraat als je gaat verhuizen of klussen. Op deze dag in het jaar verdient jouw vader het dus om wat extra aandacht te krijgen! Maak een lieve vaderdag kaart bij Kaartje2go en stuur deze naar je vader. Maak bijvoorbeeld een kaart met zijn eigen naam erop. Zo weet hij dat je om hem geeft en hoeveel hij voor je betekent. En is jouw vader echt een lolbroek, stuur dan een grappige vaderdagkaart. Ken je iemand die voor het eerst vader is geworden, dan is een speciale eerste Vaderdag kaart een super idee!

Vaderdag cadeau bij je kaart

Wil jij je vader eens extra verrassen op Vaderdag? Dan hebben we een leuk vaderdag idee voor je. Geef een fles wijn of bier bij je kaart om te laten weten dat je van hem houdt! Het bestellen van een cadeau bij je kaart is simpel. Maak een kaart uit de categorie Vaderdagkaarten en kies de optie om deze rechtstreeks te versturen. Vervolgens is het tijd om je cadeau te kiezen. Ga voor een goede fles wijn of een heerlijke fles bier. Kies vervolgens de verzenddatum en rond je bestelling af. 

Vaderdag tekst op je kaart

Vaderdagkaarten maken is leuk om te doen, maar de tekst op je vaderdagkaart schrijven kan nog weleens lastig zijn. Je kunt leuke herinneringen opschrijven, of vertellen over wat je vader jou geleerd heeft. Of schrijf een leuk gedichtje. Voor inspiratie bekijk je de mooiste vaderdag kaart teksten op ons blog.

Veelgestelde vragen over vaderdagkaarten

Elke derde zondag van de maand juni is het Vaderdag. In 2024 valt vaderdag op zondag 16 juni. Wil je voor vaderdag een kaartje (met cadeau) versturen? Hieronder lees je waar je rekening mee moet houden als je gaat bestellen.

Voor de bezorging van de kaarten werken wij samen met PostNL. Die bezorgt helaas niet op zondag en maandag, elke andere dag van de week wel. Op deze dagen wordt er wel bezorgd:

 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag

Als je voor 20:00 uur op werkdagen bestelt, wordt je kaart op dezelfde dag verzonden. Normaal gesproken wordt je kaartje dan de volgende dag geleverd.

Bekijk hier de actuele bezorginformatie.

Een kaartje is makkelijk en snel gemaakt. Ontwerp je eigen kaartje of kies voor een kaart van een van onze designers.

Voor het kiezen van een bestaand kaartje ga je naar boven op deze pagina en bekijk je het aanbod aan kaartjes. Door te klikken op de knop kaart bewerken kun je de kaart verder personaliseren. Zo maak je je kaart helemaal naar je eigen wensen:

 • Voeg tekst toe en bewerk deze
 • Upload en bewerk leuke foto’s en plaatjes
 • Vervang de foto’s
 • Voeg kaders, figuren en een mooie achtergrond toe
 • Bewerk de zijdes van het kaartje

Als je klaar bent met het bewerken van een kaart kun je kiezen voor drie verschillende groottes. Een normale, grote of supergrote kaart. Dat laatste is een superleuke verrassing voor je vader. Vervolgens kun je een adres toevoegen en een papiersoort kiezen. Vul daarna de adresgegevens in en wij gaan voor je aan de slag.

Wil je zelf een kaartje ontwerpen? Dat maakt het kaartje nog specialer en persoonlijker. Ga naar eigen fotokaart maken en upload een mooie foto. Bijvoorbeeld eentje waar jij en je vader op staan. Deze kun je makkelijk importeren vanaf je eigen computer of via je social media kanalen. Voeg vervolgens een leuke of lieve tekst toe in een zelfgekozen lettertype. Maak de kaart zo levendig en speciaal als je zelf wilt.

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar. Verstuur een bericht via de website of bel direct met onze medewerkers.

Voor de levering van de kaart werken wij samen met PostNL. Als je voor 20:00 uur bestelt op werkdagen wordt de kaart de volgende dag bezorgd. Als je er zeker van wilt zijn dat je kaart voor zondag aankomt, kies dan voor een van de onderstaande opties:

 • Dinsdag 11 juni: verwachte levering op woensdag 12 juni of donderdag 13 juni
 • Woensdag 12 juni: verwachte levering op donderdag 13 juni of vrijdag 14 juni
 • Donderdag 13 juni: verwachte levering op vrijdag 14 juni of zaterdag 115 juni

Tip: Voeg een extra adresregel toe met de tekst ‘Pas openmaken op Vaderdag!’. Bekijk voor meer informatie ook onze actuele bezorginformatie.

Ja, dat kan zeker en is heel eenvoudig. Hiervoor kun je kiezen voor een eigen ontwerp. Ga naar de pagina eigen fotokaart. Kies vervolgens een mooie foto uit die op je eigen computer of telefoon staat. Het is ook mogelijk om een foto te importeren vanuit je social media kanalen. Bijvoorbeeld een foto van een mooie vakantie of andere leuke herinnering. Iets waar je vader direct een glimlach van op zijn gezicht krijgt. Open de foto door de foto te uploaden en geef hem vervolgens een plaats op de kaart. Ontwerp de kaart en voeg een persoonlijke tekst toe. Bijvoorbeeld door te vertellen wat je vader voor je betekent. Daarna kies je de grootte van een kaart, het adres en laat je de kaart door ons versturen.

Tip: Ga je langs bij je vader? Kies er dan voor om de kaart naar je eigen adres te versturen. Zo kun je de kaart persoonlijk overhandigen en zie je gelijk zijn reactie!

Met een cadeau bij je kaart zal je je vader nog blijer maken. Dit maakt het in combinatie met de kaart een nog unieker cadeau. Volg onderstaande stappen om een cadeau toe te voegen: Bestel een cadeau door:

1. te starten met een cadeau.
2. te starten met een kaart.

Start met cadeau:

 1. Ga naar het cadeau overzicht.
 2. . Zoek het cadeau uit dat je wilt bestellen.
 3. Klik op ‘ga verder’ met dit cadeau.
 4. Kies vervolgens voor ‘kies je kaart’.

Maak de keuze voor de leukste kaart, bewerk de kaart en rond je bestelling af.

Tip: Je kunt je cadeau vervangen door een ander cadeau te selecteren bij het overzicht van de cadeaus.

Start met een kaart:

 1. Kies de leukste kaart uit de collectie.
 2. Bewerk de kaart naar je eigen wensen.
 3. Als je de papiersoort hebt gekozen, zie je de button ‘Naar cadeaus’.
 4. Kies het cadeau dat jij zoekt en klik op ‘Bestelling afronden’.

Het is mogelijk om een vaderdag kaart naar jezelf te versturen. Tijdens het bestelproces kom je na het maken van de kaart uit bij het kiezen van een adres. Hier kun je je eigen adresgegevens invullen. Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je een e-mail waarin wij je op de hoogte houden van je bestelling.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.