Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Vaderdag kaarten
Vaderdag kaartenWant papa is de beste!
Cadeaus bij jouw vaderdagkaart

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10914 beoordelingen

Vaderdag kaarten maken en versturen

Ben je op zoek naar leuke vaderdag kaarten? Bij Kaartje2go vind en maak je de leukste kaarten voor jouw vader! Je maakt je kaart persoonlijk met je eigen foto, leuke kaders en heel veel figuren. Ook krijg je bij ons je eerste kaart gratis en kun je kiezen uit de mooiste papiersoorten. En wil je je vader eens echt onverwachts verrassen? Bestel dan een fles wijn of bier bij je kaart. Maak dus nu een persoonlijke vaderdag kaart en verras jouw vader op Vaderdag!

Af en toe vergeten we weleens hoe bijzonder onze vader is. Je vader plakte vroeger je fietsband als deze lek was, past op de kinderen als je onverwachts weg moet en staat altijd paraat als je gaat verhuizen of klussen. Op deze dag in het jaar verdient jouw vader het dus om wat extra aandacht te krijgen! Maak een lieve vaderdag kaart bij Kaartje2go en stuur deze naar je vader. Maak bijvoorbeeld een kaart met zijn eigen naam erop. Zo weet hij dat je om hem geeft en hoeveel hij voor je betekent. 

Vaderdag idee: geef een cadeau bij je vaderdag kaart

Wil jij je vader eens extra verrassen op Vaderdag? Dan hebben we een leuk vaderdag idee voor je. Geef een fles wijn of bier bij je kaart om te laten weten dat je van hem houdt! Het bestellen van een cadeau bij je kaart is simpel. Maak een kaart uit de categorie Vaderdagkaarten en kies de optie om deze rechtstreeks te versturen. Vervolgens is het tijd om je cadeau te kiezen. Ga voor een goede fles wijn of een heerlijke fles bier. Kies vervolgens de verzenddatum en rond je bestelling af. 

Vaderdag tekst voor op je vaderdag kaart

Vaderdag kaarten maken is leuk om te doen, maar de tekst op je vaderdagkaart schrijven kan nog weleens lastig zijn. Met een van de volgende opties schrijf jij een persoonlijke en lieve kaart voor je vader.

Leuke herinneringen

Zet de leukste herinneringen aan je vader op je vaderdag kaart! Vertel bijvoorbeeld dat je het vroeger altijd zo leuk vond om samen een ijsje te eten of schrijf over jullie reis samen die je nooit meer zult vergeten.

Jong geleerd, oud gedaan

Naast een herinnering kun je ook vertellen over wat hij jou geleerd heeft. Je vader vindt het vast geweldig om te lezen wat hij in jouw leven betekend heeft.

Lieve papa,

Bedankt dat je mijn vader bent. Door jou heb ik leren koken en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Bedankt dat je in me gelooft en achter me staat. Ik hou van jou!

Liefs van Bente

Gedichtje voor vaderdag

Vind je het lastig om te zeggen wat je vader voor jou betekent? Schrijf dan een leuk gedichtje op je vaderdag kaart met behulp van onze vaderdag kaart teksten. Gebruik bijvoorbeeld het volgende gedichtje.

Op een dag als deze,
moet je dit kaartje lezen.
Zodat je weet wat ik je elke dag wel zeggen wou:
Lieve papa, ik hou van jou!

Vaderdag 2019

Met een lieve vaderdag kaart, een leuke boodschap en een mooi cadeau wordt de Vaderdag van jouw vader, schoonvader of stiefvader onvergetelijk. Maak dus nu je kaart, kies je cadeau en verras je vader voor Vaderdag 2019!

Ook voor Moederdag kaarten moet je bij Kaartje2go zijn.