Ga naar de inhoudGa naar het filter
fruitmand

Fruitmand bezorgen

Het ultieme cadeau wanneer iemand in de lappenmand zit? Een fruitmand natuurlijk! Bij Kaartje2go kun je zo’n heerlijke box vol vitamines gewoon laten bezorgen. Wel zo fijn wanneer iemand zich niet zo fit voelt. Een fruitmand sturen kan trouwens ook prima als verjaardagscadeau of om te vieren dat iemand een nieuwe baan heeft. Ze noemen fruit ook wel ‘snoep van de natuur’, dus een prima alternatief voor chocolade!

🍌 Schrijf een opbeurende beterschapswens in een van onze beterschapskaarten.

Duurzaam
Fruitmand luxe
Fruitmand luxe
€ 24,95
Duurzaam
Fruitmand
Fruitmand
€ 16,95

Fruitmand cadeau geven 

Appels, peren, ananas of een handje aardbeien: wat is jouw favoriete stuk fruit? Wij kunnen haast niet kiezen, en daarom hebben we de allerlekkerste fruitmanden samengesteld. Vers fruit als cadeau is de perfecte verrassing voor echte fitgirls en -guys. Maar ook als je gewoon even niet zo lekker in je vel zit kun je zo’n heerlijke fruitbox wel waarderen. Onze fruitcadeaus zijn zo goed gevuld, dat je er zelfs een smoothie van kunt maken. Dat is pas écht een vitaminebommetje per post. Bij wie ga jij een fruitmand bezorgen?  

🍎 Handing om te weten! Onze fruitmanden zijn gevuld met verser-dan-vers fruit, en we werken met seizoensproducten. Daarom kan de fruitmand die je laat bezorgen een beetje afwijken van de voorbeeldfoto’s. 

Fruitmand sturen: Beterschap met vitamientjes!

Er zijn meerdere momenten waarop je iemand kunt verrassen met een fruitmand als cadeau. Maar zo’n box boordevol fruit wordt toch wel het allermeest gewaardeerd wanneer iemand niet zo lekker in z’n vel zit. Een beterschap fruitmand sturen is onwijs attent, maar zorgt er ook voor dat de ontvanger weer een beetje opknapt. Een echte win-winsituatie dus.  

🫐 Weet je niet zo goed welke woorden je moet kiezen? We geven je graag wat tips met onze teksten voor een hart onder de riem. 

Fruitmand laten bezorgen 

Het is al onwijs lief dat jij de zieke wilt verrassen met een fruitmand en een bijpassend kaartje. Daarom kun je het bezorgen met een gerust hart aan ons overlaten. En het mooie is; het maakt niet uit waar in Nederland degene in de lappenmand woont. Je kunt een fruitmand bezorgen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook in kleinere plaatsen zoals Urk en Zierikzee. Zo kun je iedereen in ons koude kikkerlandje voorzien van een heerlijke box vol vitamientjes.

🥝 Tip: Neem ook eens een kijkje bij onze andere beterschapscadeaus!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.