Ga naar de inhoud

Algemeen

Hoe kunnen we je helpen?
Kaartje2go heeft maar één doel, en dat is mensen blij maken! Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van Kaartje2go? We hebben de belangrijkste pluspunten voor je op een rijtje gezet.

 • Je maakt bij ons supermakkelijk een persoonlijke kaart, helemaal zelf.
 • In onze handige kaartmaker maak je je kaart precies zoals je wilt. Geef je kaart een persoonlijke touch met leuke teksten, eigen foto’s en toffe figuren.
 • Je maakt de verrassing compleet met onze extra’s. Denk aan gekleurde enveloppen, sluitzegels en cadeaus.
 • Je kunt bij ons kiezen uit het grootste kaartenaanbod van heel Nederland.
 • We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Ons klanttevredenheidsteam staat met plezier voor je klaar.
 • Als er geen vertraging bij de post is, dan worden je kaarten de volgende dag nog bezorgd binnen Nederland (wanneer je een bestelling voor 21:00 uur Nederlandse tijd hebt geplaatst).
 • Als je een account aanmaakt en zorgt dat je bent ingelogd als je bestelt, ontvang je automatisch klantenkorting en spaar je bonuspunten bij al je bestellingen.
 • Met je persoonlijke account kun je heel makkelijk kaarten en adressen bewaren. Zo hoef je nooit te zoeken naar het juiste adres.
Gefeliciteerd met je aanstaande kindje en wat leuk dat je kaartjes bij Kaartje2go wilt bestellen! We leggen je graag uit hoe het bestellen van geboortekaartjes een beetje werkt. 
  
1. Maak een account bij Kaartje2go
Om gebruik te kunnen maken van al onze functies, voordelen en handigheidjes (zoals het opslaan van je proefdruk, favoriete kaarten en verzendadressen), raden we je aan een account aan te maken. Dit doe je door boven in beeld te klikken op Inloggen of registreren.
 
2. Kies een kaartje uit de galerij of upload je eigen ontwerp
Nu komt het leukste onderdeel. Neem een kijkje bij onze geboortekaartjes en kies je favoriete kaartjes. Deze favorieten kun je opslaan door het hartje onder de kaart aan te klikken. Je favoriete kaarten worden opgeslagen in je account onder Jouw favorieten. Dé perfecte kaart gevonden? Klik dan op de roze knop Maak deze kaart. Je kunt trouwens ook je eigen ontwerp uploaden of beginnen met een blanco kaart.
 
3. Maak je kaart
Nu kun je los in de kaartmaker. Speel met lettertypes, achtergronden en figuren tot het geboortekaartje helemaal bij jullie past. Maak je kaartje zo ver mogelijk af en klik tussendoor aan de linkerzijde op Opslaan, om je aanpassingen op te slaan. Laat de teksten door iemand anders nakijken of lees ze nog eens hardop voor om foutjes te voorkomen. Bij de geboortedatum, het gewicht en de tijd kun je gewoon iets invullen, dat kun je na de geboorte van je kindje nog veranderen.
 
4. Bestel een GRATIS proefdruk
Heb je een mooi kaartje ontworpen? Volg dan de stappen in het bestelproces, kies bij verzendwijze voor Bestel proefdruk en rond de bestelling gratis af. Je ontvangt een proefdrukpakketje thuis met jouw ontworpen kaart, een mapje met onze papiersoorten en envelopkleuren, en een flyer met vervolgstappen.

👶🏼 Handig om te weten: Zorg dat je bent ingelogd wanneer je een gratis proefdruk wilt bestellen.
 
5. Bestel enveloppen vooraf
Nadat je de kleur van de envelop hebt gekozen, kun je de enveloppen vooraf bestellen. Je kan dan alvast de adressen op de enveloppen schrijven voordat je kindje geboren is. Een heerlijk taakje voor in je verlofperiode. 
 
6. Proefdruk naar wens? Wacht de geboorte van je kindje af
Als je tevreden bent met je proefdruk, hoef je even niets meer te doen. Je kaart blijft opgeslagen in je account onder Jouw bestellingen en deze kun je op elk gewenst moment wijzigen door op Bijbestellen te klikken.

Wanneer je kindje geboren is, wijzig je je kaart (door op Aanpassen & bijbestellen te klikken) en plaats je de uiteindelijke bestelling. Wanneer je je bestelling op een werkdag voor 21:00 uur afrondt, worden je kaartjes dezelfde dag nog verzonden!

Tip: Schrijf je in voor de uitgerekende datum actie! 
Beval jij op je officiële uitgerekende datum? Dan zijn jouw geboortekaartjes van Kaartje2go helemaal gratis! Meld je uiterlijk 3 weken voor de uitgerekende datum aan op deze pagina.
 
Heb je specifieke vragen over jouw bestelling? Vraag het ons klanttevredenheidsteam! Bel 038-808 0234 of mail naar info@kaartje2go.nl.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent over je kaarten, dan doen we daar niet moeilijk over. Je kunt altijd nieuwe kaarten ontvangen of het volledige aankoopbedrag retour krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is even contact opnemen. 

Zo is kaarten maken bij Kaartje2go niet alleen leuk, origineel en gemakkelijk, maar ook nog eens 101% veilig en betrouwbaar!
 

Je bent zelf verantwoordelijk voor:


Ben je niet tevreden, dan kun je je kaarten naar ons terugsturen. Je kunt vervolgens nieuwe kaarten maken, of wij storten het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 

Als het kan, laat ons dan even weten waarom je niet tevreden bent. Jouw reactie zien we namelijk altijd als een kans om onze service te verbeteren.

We hebben regelmatig leuke acties en nieuwtjes die we met onze klanten willen delen!
Als je een account bij Kaartje2go hebt, kun je jezelf eenvoudig in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief onder het kopje Jouw gegevens > E-mailvoorkeuren. Een account maak je gratis en eenvoudig aan door boven in beeld te klikken op Inloggen of Registreren.

Je kunt je ook vrijblijvend voor de nieuwsbrief inschrijven via deze link: https://www.kaartje2go.nl/nieuwsbrief-inschrijven. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van leuke kortingen, winacties en nieuws! Afmelden is op elk moment mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrief.
Het is al verdrietig genoeg dat je op zoek bent naar een rouwkaart. Daarom maken we dit proces voor jou het liefst zo zorgeloos mogelijk.

De collectie rouwkaarten
Onze designers hebben met liefde en aandacht een stijlvolle collectie rouwkaarten ontworpen. Ze hebben hierbij ook rekening gehouden met verschillende soorten kaarten, zoals bedankkaarten voor na het afscheid en speciale condoleancekaarten voor huisdieren.

Heb je een passende rouwkaart gevonden, maar zou je graag nog iets willen wijzigen aan het ontwerp? Laat het ons dan weten. We staan voor je klaar.

Rouwenveloppen
Je kunt bij ons ook voor rouwenveloppen kiezen. Dit zijn witte enveloppen met een donkergrijze rand die de voorkant van de envelop omlijst. Voor rouwenveloppen geldt een kleine meerprijs van € 0,10 per envelop. Je kunt onze rouwenveloppen bestellen in de volgende formaten:

 • 10 x 10 cm
 • 14 x 14 cm
 • 10 x 15 cm
 • 10 x 21 cm
 • 15 x 21 cm

Je kunt onze rouwenveloppen alleen bij een pakketje kaarten bestellen. Je ontvangt de kaarten en rouwenveloppen dus eerst thuis, waarna je ze zelf in alle rust kunt versturen.

Rouwpost bezorging

Elke werkdag geldt: Vóór 21:00 uur besteld en betaald = dezelfde dag nog verzonden.

In de meeste gevallen bezorgt PostNL in Nederland de volgende dag. Maar dit kunnen wij niet garanderen. De bestellingen worden niet standaard als rouwpost verzonden, waardoor PostNL geen speciale voorrang geeft aan de kaarten. Kaartje2go heeft goede ervaringen met PostNL en de kaarten worden bijna altijd de volgende dag bezorgd, precies zoals zou gebeuren als de kaarten wel waren gemerkt als rouwpost.

We kunnen rechtstreeks verstuurde kaarten helaas niet als rouwpost versturen. Omdat we de adressen op de achterkant drukken, kunnen we de kaarten niet versturen in een rouwenvelop. We kunnen de kaarten wel met voorrang bij PostNL aanbieden. Mocht je dit willen, neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam voordat je de bestelling plaatst.

Snel in huis? Neem contact met ons op
Wil je zeker weten dat je het pakket rouwkaarten zo snel mogelijk in huis hebt? Dan kun je ze ook ophalen bij een van onze drukkerijen (Easterein of Vianen). We bieden ook de mogelijkheid om het pakket, tegen extra betaling, per koerier te ontvangen.

Kies je voor rouwenveloppen, dan krijgen deze kaarten niet automatisch voorrang bij PostNL. Voor voorrang heb je speciale rouwzegels nodig. Daarnaast moeten de kaarten in dat geval aangeleverd worden in een verzamelenvelop. Meer informatie over rouwpost kun je hier vinden: https://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/speciale-post/rouwpost/

Ons klanttevredenheidsteam informeert je graag over deze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ze op voordat je de bestelling plaatst
Heb jij interesse om ons team te versterken? Bekijk dan zeker even onze leukste vacatures.
Solliciteren kan door je cv en motivatie te mailen naar plezier@kaartje2go.nl.

Wil je meer weten over werken bij Kaartje2go? 
Neem dan contact op met onze recruiter Kay-Lee | 06 - 82 29 31 46

Voor bedrijven die grote aantallen kaarten geautomatiseerd en gepersonaliseerd willen versturen hebben we een oplossing: de API van Print.one.

Wil je jouw klanten bereiken, bedanken of verrassen met gepersonaliseerde kaarten, en zoek je een handige koppeling met jullie eigen systeem? Print.one heeft een API ontwikkeld die hier perfect op aansluit. Marketing automation met echte kaarten. Makkelijk te koppelen aan eigen systemen, flexibel en alles kan worden ontworpen in jullie eigen huisstijl. Bovendien: echte post valt op en wordt gewaardeerd!

 Print.one heeft koppelingen met onder meer Salesforce, Klaviyo en Squeezely en is dankzij de API eenvoudig te koppelen aan de meeste HRM, CRM of andere systemen.

 Lees meer over de zakelijke kaarten API van Print.one

Bij Kaartje2go vinden we duurzaamheid heel belangrijk. We leven met zijn allen op onze aarde en we willen daar zo goed mogelijk voor zorgen. Zodat niet alleen wij, maar ook toekomstige generaties ten volle kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Zijn we daarin helemaal hartstikke perfect? Nee, maar we doen wel ons best en blijven ons verbeteren!
 
Kaarten, enveloppen en verpakkingen
Je kaarten worden gedrukt in een CO2-neutrale drukkerij, waarbij CO2-uitstoot wordt gecompenseerd en papierverbruik tot een minimum is beperkt. De kaarten zelf zijn gemaakt van papier met het FSC-keurmerk, net zoals de enveloppen. (Het FSC-keurmerk houdt in dat het papier afkomstig is van bomen uit duurzaam beheerde bossen.) Kies je voor de papiersoort luxe gerecycled en/of de enveloppen natuurlijk, kraft en saliegroen, dan is je kaart zelfs gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Alle kartonnen verzendenveloppen en -doosjes zijn ook gemaakt van 100% gerecycled karton. 

Bezorging
Voor de bezorging van onze pakketjes investeren we in het Groene Post project van PostNL. Hiermee compenseren we de CO2-uitstoot die vrijkomt bij de bezorging van je kaarten. Het Groene Post project steunt duurzame klimaatprojecten in binnen- en buitenland.
Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar deze pagina.

Het groene vinkje
Heb jij op de website ons groene vinkje al gespot? Dit gezellige vinkje geeft een duurzame keuze aan. Je vindt hem bijvoorbeeld bij enveloppen van gerecycled papier.

Trees for all, het Kaartje2go bos en de bomenmeter
Ondanks dat al onze papiersoorten een FSC keurmerk hebben, doen we graag iets terug voor de natuur. Daarom werken we samen met Trees for All, een stichting die investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bomen te planten en bos te herstellen. Ze doen dit op een duurzame manier waarbij ook de lokale bevolking wordt betrokken. Kaartje2go investeert in het 1-2-Tree programma van Trees for All. Dit houdt in dat voor elke boom die wij in Nederland planten, er ook een boom in het buitenland wordt geplant.

In 2019 hebben we ons eerste Kaartje2go bos geplant. De daarop volgende jaren kwamen daar in Nederland de volgende bossen bij:
 
 • 2019: Bos in het Bieslandse Bos bij Delft (Zuid-Holland). 
 • 2020: Bos bij in natuurgebied het Zwart Water nabij Venlo (Noord-Limburg).
 • 2021: Bos aan de Oostermaet (in Overijssel).
 • 2022: Bos aan de Buikheide in de gemeente Eersel (Noord-Brabant).
 • 2023: Diverse bossen in de omgeving van de gemeente Stroobos (Friesland). 
 • In 2024 gaan we ook 2.500 bomen planten. De locatie is nog onbekend. 

Meer bomen sparen doen we niet alleen, maar samen met jullie! Want hoe meer kaarten er worden verkocht, hoe meer geld wij kunnen sparen voor het Kaartje2go Bos. Met jouw bestelling draag je dus direct bij aan meer bomen en een betere wereld! Ons doel is om voor 2024 nog eens 2.500 bomen te planten. Op de homepage vind je onze bomenteller. Aan het getal op het boompje kun je zien hoe dicht we al bij ons doel zijn.
 
Staat je vraag hier niet tussen? Klik hier voor meer informatie over Kaartje2go en onze groene keuzes.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.

Wij kunnen jou ook bellen