Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Kerstkaarten 2019 / 2020 maken en versturen

Kerstkaarten 2019 zelf maken

Jouw kerstkaart voor 2019 maak je heel eenvoudig in onze kaartmaker. Upload eenvoudig jouw foto’s, voeg een kersttekst toe en versier jouw kaartje met figuren en kaders. Schrijf een persoonlijke kerstgroet op de kaart of wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar. 

Ben je tevreden met jouw ontworpen kerstkaart? Vraag dan een GRATIS proefdruk aan en beoordeel de hoge kwaliteit van onze 2020 kerstkaarten.

Kaarten voor kerst 2019 / 2020

Wil je voor de kerst van 2019 nog een leuke kerstkaart sturen? Kies dan voor een kerstkaart met het jaartal 2020 erop. Dit is een mooie gelegenheid om iemand zowel fijne kerstdagen als een gelukkig nieuwjaar te wensen. Bij Kaartje2go vind je de mooiste kaarten voor kerst 2019. Kies uit meer dan 250 kerstkaartjes voor 2019 met foto of zonder foto.

Kerstkaarten trends van 2019

Misschien ben je niet op zoek naar een kerstkaart met het jaartal erop, maar wil je wel een kerstkaart die aan de laatste trends voldoet. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal trends voor je op een rij gezet. Zo vind je gegarandeerd een hippe kerstkaart. Wat dacht je van langwerpige kaarten of fotocollagekaarten, botanische of goudlook kaarten? 

Bekijk hier alle trends van 2019.

Kerstkaarten met jaartal sturen

Ben je altijd te laat met kerstkaarten versturen? Komen jouw 2020 kaartjes ook echt pas in 2020 aan? Vergeet je door de kerststress om kaarten te maken of te versturen? Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij Kaartje2go kun je jouw bestelling inplannen. Zo wens je jouw familie en vrienden fijne feestdagen met de mooiste kerstkaart van 2019 / 2020.

Jouw kerstkaarten met 2020 erop komen nog in 2019 aan:

Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go dan kun je jouw kerstkaart van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. Wij doen op de afgesproken dag jouw kerstkaarten op de post. Zo komen jouw kerstkaarten op het juiste moment aan. 

Kerstkaarten bij je thuis ontvangen

Natuurlijk kunnen we de kerstkaarten ook versturen naar jouw eigen adres. Je ontvangt dan een pakketje kaarten, waar je zelf de adressen op kunt schrijven. Het pakketje is gratis en dit jaar ontvang je er ook nog eens prachtige rode enveloppen bij. Maak het kaartje nog leuker door er een prachtige sluitzegel met het jaartal erop te plakken. 

Andere kerstkaarten collecties

Met de handige filters vind je altijd een mooie kerstkaart die bij jou past. Zoek op stijl, op thema of op gelegenheid en ontdek heel snel ons uitgebreide aanbod.

Bekijk ook eens de  leuke en originele kerstkaarten in de verschillende kerstkaarten collecties, zoals onze grappige kerstkaarten, klassieke en hippe kaarten of kaarten met een illustratie.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13197 beoordelingen