Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Kerstkaarten 2019 maken en versturen

Kerstkaarten 2019 zelf maken

Je 2019 kerstkaart maak je heel eenvoudig in onze kaartmaker. Upload je eigen foto’s, voeg een tekst toe en versier jouw kaartje met figuren en kaders. Schrijf een persoonlijke kerstgroet op de kaart of wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar. Ben je klaar met je persoonlijke kerstkaart? Vraag dan een GRATIS proefdruk aan en kijk of de kaart helemaal af is.

Kaarten voor kerst 2018

Bij Kaartje2go vind je de mooiste kaarten voor kerst 2018. Wil je voor de kerst van 2018 nog een leuke kerstkaart sturen? Kies dan voor een kerstkaart met het jaartal 2019 erop. Dit is een mooie gelegenheid om iemand zowel fijne kerstdagen als een gelukkig nieuwjaar te wensen. Kies uit meer dan 250 kerstkaartjes voor 2019 met foto of zonder foto.

Kerstkaarten trends van 2018

Misschien ben je niet op zoek naar een kerstkaart met het jaartal erop, maar wil je wel een kerstkaart die aan de laatste trends voldoet. We hebben een aantal trends voor je op een rij gezet, zo vind je gegarandeerd een hippe kerstkaart. Wat dacht je van langwerpige kaarten of fotocollagekaarten, botanische of goudlook kaarten? Bekijk hier alle trends.

Kerstkaarten met jaartal sturen

Komen jouw 2019 kaartjes ook echt pas in 2019 aan? Vergeet je door de kerststress om kaarten te maken of te versturen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go dan kun je jouw kerstkaart van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. Wij doen op de afgesproken dag jouw kerstkaarten op de post. Jouw kerstkaarten voor 2019 komen dan nog in 2018 aan.

Natuurlijk kunnen we de kerstkaarten ook versturen naar jouw eigen adres. Je ontvangt dan een pakketje kaarten, waar je zelf de adressen op kunt schrijven. Het pakketje is gratis en dit jaar ontvang je er ook nog eens prachtige rode enveloppen bij. Maak het kaartje nog leuker door er een prachtige sluitzegel met het jaartal erop te plakken. Zo wens je jouw familie en vrienden fijne feestdagen met de mooiste kerstkaart van 2019.

Andere kerstkaarten collecties

Bij Kaartje2go vind je leuke en originele kerstkaarten in veel verschillende kerstkaarten collecties. Bekijk eens onze grappige kerstkaarten, klassieke en hippe kaarten of kaarten met een illustratie. Met de handige filters vind je altijd een mooie kerstkaart die bij jou past. Zoek op stijl, op thema of op gelegenheid en ontdek heel snel ons uitgebreide aanbod.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11402 beoordelingen