Ga naar de inhoud

Kerstkaarten 2022 / 2023

Wil jij je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar en prettige feestdagen wensen? Dan is een kerstkaart met jaartal een uitstekende keuze. Dit zijn prachtige kaarten op de voorkant het jaartal 2023. Ga knallend het jaar uit en breng je warmste kerstgroet over met onze 2022 kerstkaarten. Kies uit meer dan 250 kerstkaartjes, ontwerp je eigen kaart en bestel meteen een gratis proefdruk.

Kaarten voor kerst 2022 / 2023 maken en versturen

Wil je voor de kerst van 2022 nog een leuke kerstkaart sturen? Kies dan voor een kerstkaart met het jaartal 2023 erop. Dit is een mooie gelegenheid om iemand zowel fijne kerstdagen als een gelukkig nieuwjaar te wensen

Bij Kaartje2go vind je de mooiste kaarten voor kerst 2022 die je eenvoudig zelf kunt aanpassen. We hebben meer dan 250 verschillende kerstkaarten met jaartal, waar je zelf foto’s en figuren aan kunt toevoegen en waarvan je de tekst eenvoudig kunt aanpassen. 

Kerstkaarten 2022 zelf maken

Jouw kerstkaart met kerstwensen voor 2022 maak je heel eenvoudig in onze kaartmaker.  Upload je eigen foto, pas de kleuren aan en versier je kaartje met figuren en kaders, zoals sterren, rendieren of de kerstman. Schrijf een persoonlijke kerstgroet op de kaart of voeg een van de kerstige teksten toe en wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar. 

Zo wens je jouw familie en vrienden fijne feestdagen met de mooiste kerstkaart van 2022 / 2023. 

Gratis proefdruk van je kerstkaart

Ben je tevreden met jouw ontworpen kerstkaart? Vraag dan een GRATIS proefdruk aan en ervaar zelf de uitstekende kwaliteit van onze kerstkaarten.

Kerstkaarten met jaartal sturen

Ben je altijd te laat met kerstkaarten versturen? Vergeet je door de kerststress om kaarten te maken? En komen jouw 2023 kaartjes ook echt pas in 2023 aan? Dat is vanaf nu verleden tijd. Want bij Kaartje2go kun je jouw bestelling van tevoren inplannen. 

Wanneer je een account aanmaakt kun je jouw kerstkaart van tevoren maken, een bestelling plaatsen en de verzenddatum opgeven. Wij doen op de afgesproken dag jouw kerstkaarten op de post en versturen ze zelfs rechtstreeks naar de ontvanger. Zo komen jouw kerstkaarten met 2023 erop zeker nog dit jaar aan.

Kerstkaarten bij je thuis ontvangen

Natuurlijk kunnen we de kerstkaarten ook versturen naar je eigen adres. Je ontvangt dan een pakketje kaarten, waar je zelf de adressen op kunt schrijven. Het pakketje is gratis en dit jaar ontvang je er ook nog eens gratis rode enveloppen bij. Maak het kaartje nog leuker door er een prachtige sluitzegel met jaartal erop te plakken. 

De kerstkaarten trends van 2022

Misschien ben je niet op zoek naar een kerstkaart met het jaartal erop, maar wil je wel een kerstkaart die aan de laatste trends voldoet. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal trends voor je op een rij gezet.

Bekijk hier alle trends

Andere kerstkaarten collecties

Met de handige filters vind je altijd een mooie kerstkaart die bij jou past. Zoek op stijl, op thema of op gelegenheid en ontdek heel snel ons uitgebreide aanbod. 

​Bekijk ook eens de leuke en originele kerstkaarten in de verschillende kerstkaarten collecties, zoals onze hippe en moderne kerstkaarten. Ga je liever 30, 40 of 50 jaar terug in de tijd? Dan zijn onze klassieke of vintage kerstkaarten echt iets voor jou. Of wat dacht je van fotocollage kaarten, botanische of goudlook kerstkaarten? En als humor echt jouw ding is, bekijk dan zeker onze grappige kerstkaarten. Waar je ook naar zoekt, wij hebben een (kerst)kaart die bij je past.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.773 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.