Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met sterren

Het is december, begin van de avond. De sneeuw ontbreekt, maar het vriest en de hemel is kraakhelder. Jij zit binnen bij de openhaard. Je geniet van de warmte en de tijd met elkaar. Terwijl iedereen gezellig met elkaar praat, dwalen jouw gedachten even af. Je kijkt naar buiten en ziet een prachtige, heldere hemel vol sterren. De fonkelende lichtjes brengen een glimlach op jouw gezicht. Dit is magisch! Geef jouw vrienden of familie ook een magisch moment. Maak en verstuur een kerstkaart met sterren, maan of zon met Kaartje2go.

Kies een zon, maan of sterren op je kerstkaart

Wil je zelf een gave kerstkaart maken voor je familie en vrienden? Kies dan voor het maken van een kaart in onze snelle en handige kaartmaker. Hoe werkt het? Je gaat aan de slag met een blanco kaart en kiest ervoor om te starten met een eigen foto. Deze foto kun je gemakkelijk importeren vanaf je computer of vanuit je social media kanalen. Ga daarna aan de slag met allerlei leuke figuren en symbolen die de kaart verder opvrolijken. Voeg bijvoorbeeld een zon, maan, engel of sterren toe aan je kerstkaart. Zo zullen je vrienden en familie direct het ultieme kerstgevoel ervaren. Bespaar je liever nog meer tijd en wil je een bestaande kaart kiezen? Wij beschikken ook over een ruim assortiment aan bestaande kaarten.

Kerstkaarten met sterren zijn ook een mooi lichtpuntje bij een kerst met ziekte of verdriet.

Kerstachtige kaarten met sterren 

Omdat het in de winter zo snel donker is, zijn de sterren vaak zichtbaar. Een kerstkaart met sterren geeft dat gezellige, winterse gevoel. Hartstikke leuk dus, om jouw vrienden, familie of kennissen te verrassen met zo’n kaart. Je kiest één van onze ontwerpen met sterren, maan of zon. En dat zijn er nogal wat! Kerstkaarten met een complete sterrenhemel of juist één ster. Designs met een kerstfiguur, dier of jaartal. Een kerstkaart in botanische stijl, modern of grappig. Er zit altijd wel een mooie kerstkaart met ster(ren) voor jou bij! 

Makkelijk zoeken in de kerstkaarten met sterren, maan of zon

Overweldigd? Maak het jezelf makkelijk door het filtermenu te gebruiken. Selecteer van welke stijl jij kerstkaarten met sterren wilt zien. Of kies voor een specifiek kerstfiguur of dier, bijvoorbeeld. Zodra jij een wens aanklikt, verschijnen de kerstkaarten die hieraan voldoen in beeld. Je kunt ook meerdere opties aanklikken. Dat maakt het kiezen van de perfecte kerstkaart met sterren overzichtelijk en makkelijk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.