Ga naar de inhoud

Kerstkaarten met sterren

Het is december, begin van de avond. De sneeuw ontbreekt, maar het vriest en de hemel is kraakhelder. Jij zit binnen bij de openhaard. Je geniet van de warmte en de tijd met elkaar. Terwijl iedereen gezellig met elkaar praat, dwalen jouw gedachten even af. Je kijkt naar buiten en ziet een prachtige, heldere hemel vol sterren. De fonkelende lichtjes brengen een glimlach op jouw gezicht. Dit is magisch! Geef jouw vrienden of familie ook een magisch moment. Maak en verstuur een kerstkaart met sterren, maan of zon met Kaartje2go.

Kies een zon, maan of sterren op je kerstkaart

Wil je zelf een gave kerstkaart maken voor je familie en vrienden? Kies dan voor het maken van een kaart in onze snelle en handige kaartmaker. Hoe werkt het? Je gaat aan de slag met een blanco kaart en kiest ervoor om te starten met een eigen foto. Deze foto kun je gemakkelijk importeren vanaf je computer of vanuit je social media kanalen. Ga daarna aan de slag met allerlei leuke figuren en symbolen die de kaart verder opvrolijken. Voeg bijvoorbeeld een zon, maan, engel of sterren toe aan je kerstkaart. Zo zullen je vrienden en familie direct het ultieme kerstgevoel ervaren. Bespaar je liever nog meer tijd en wil je een bestaande kaart kiezen? Wij beschikken ook over een ruim assortiment aan bestaande kaarten.

Kerstkaarten met sterren zijn ook een mooi lichtpuntje bij een kerst met ziekte of verdriet en bij corona.

Kerstachtige kaarten met sterren 

Omdat het in de winter zo snel donker is, zijn de sterren vaak zichtbaar. Een kerstkaart met sterren geeft dat gezellige, winterse gevoel. Hartstikke leuk dus, om jouw vrienden, familie of kennissen te verrassen met zo’n kaart. Je kiest één van onze ontwerpen met sterren, maan of zon. En dat zijn er nogal wat! Kerstkaarten met een complete sterrenhemel of juist één ster. Designs met een kerstfiguur, dier of jaartal. Een kerstkaart in botanische stijl, modern of grappig. Er zit altijd wel een mooie kerstkaart met ster(ren) voor jou bij! 

Makkelijk zoeken in de kerstkaarten met sterren, maan of zon

Overweldigd? Maak het jezelf makkelijk door het filtermenu te gebruiken. Selecteer van welke stijl jij kerstkaarten met sterren wilt zien. Of kies voor een specifiek kerstfiguur of dier, bijvoorbeeld. Zodra jij een wens aanklikt, verschijnen de kerstkaarten die hieraan voldoen in beeld. Je kunt ook meerdere opties aanklikken. Dat maakt het kiezen van de perfecte kerstkaart met sterren overzichtelijk en makkelijk.

Jouw kerstkaart met ster(ren), jouw creatie

Je hebt gezien dat we allerlei kerstkaart ontwerpen met sterren hebben. Wist je dat je deze kaarten heel makkelijk kunt aanpassen? Dan hebben we het niet alleen over de tekst. Want ook over het ontwerp kun je naar hartelust wijzigen. Het aanpassen van een kerstkaart doe je met onze kaartmaker. Dat werkt zo:

  1. Klik op de kerstkaart met sterren die jij mooi vindt
  2. Kies voor een enkele of dubbele kaart en het gewenste aantal kaarten
  3. Klik op ‘Kaart bewerken’ (Wil je een proefdruk bestellen? Klik dan op ‘Gratis proefdruk’)

Nu verschijnt de Kaartje2go kaartmaker op je scherm. Klik op de tekst of afbeelding die je wilt veranderen. Pas de kleur, grootte of het lettertype aan. Ook kun je de leukste figuren en kaders toevoegen. Wil je de kaart voorzien van een eigen foto of een zelfgemaakte illustratie van sterren, bijvoorbeeld? Ook dat is mogelijk. Klik op het camera icoontje en upload jouw eigen creatie(s). Hiermee geef je de kerstkaart een extra persoonlijke tintje.

Is jouw kerstkaart met sterren klaar? Verzenden maar! 

Waarom een sterachtige kerstkaart versturen met Kaartje2go?

Een kerstkaart met sterren maken en versturen met Kaartje2go heeft meerdere voordelen. Is het je eerste bestelling? Dan krijg je van ons de eerste kaart cadeau. Je kan ook eerst een gratis proefdruk bestellen om de goede kwaliteit van onze kaarten te ervaren. Je zit hierbij nergens aan vast. Als je op werkdagen bestelt voor 20:00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wij vinden het ook belangrijk om mee te denken met het milieu, daarom worden al onze kaartjes CO2-neutraal gedrukt. Heb je nog vragen over onze gave kaartjes? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kunnen je alles vertellen over onze kaartjes en service. Alvast fijne feestdagen gewenst! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.