Kerstkaarten met sterren maken

De dikke winterjas hangt aan de kapstok. De kachel staat binnen aan. Buiten vallen de sneeuwvlokken uit de donkere lucht. Het is december, en bijna kerst. Een hele leuke en gezellige maand. Tijd om kerstkaarten te maken voor je dierbare vrienden en familieleden. Kerstkaarten met sterren bijvoorbeeld, herkenbare figuurtjes waar jouw vrienden direct een kerstgevoel van krijgen. Op deze kerstkaarten kun je bijvoorbeeld een zon of een maan toevoegen. Een complete kerstkaart kun je makkelijk en snel maken in onze kaartmaker. Ga je liever voor een mooie kaart die is af is? Kies dan uit het grote assortiment van onze designers!

Kies een zon, maan of sterren op je kerstkaart

Wil je zelf een gave kerstkaart maken voor je familie en vrienden? Kies dan voor het maken van een kaart in onze snelle en handige kaartmaker. Hoe werkt het? Je gaat aan de slag met een blanco kaart en kiest ervoor om te starten met een eigen foto. Deze foto kun je gemakkelijk importeren vanaf je computer of vanuit je social media kanalen. Ga daarna aan de slag met allerlei leuke figuren en symbolen die de kaart verder opvrolijken. Voeg bijvoorbeeld een zon, maan of sterren toe aan je kerstkaart. Zo zullen je vrienden en familie direct het ultieme kerstgevoel ervaren. Bespaar je liever nog meer tijd en wil je een bestaande kaart kiezen? Wij beschikken ook over een ruim assortiment aan bestaande kaarten.

Kerstkaarten met sterren zijn ook een mooi lichtpuntje bij een kerst met ziekte of verdriet en bij corona.

Waarom kiezen voor Kaartje2go?

Een kerstkaart met sterren bestellen bij Kaartje2go heeft meerdere voordelen. Is het je eerste bestelling? Dan krijg je van ons de eerste kaart cadeau. Je kan ook eerst een gratis proefdruk bestellen om de goede kwaliteit van onze kaarten te ervaren. Je zit hierbij nergens aan vast. Als je op werkdagen bestelt voor 20:00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wij vinden het ook belangrijk om mee te denken met het milieu, daarom worden al onze kaartjes CO2-neutraal gedrukt. Heb je nog vragen over onze gave kaartjes? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kunnen je alles vertellen over onze kaartjes en service. Alvast fijne feestdagen gewenst! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen