Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging verjaardag 60 jaar

Een uitnodiging sturen voor je 60e verjaardag? Maak eenvoudig en snel een orginele of grappige kaart in onze kaartmaker. Bestel voor 20:00 en we verzenden de kaart vandaag nog.

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging verjaardag 60 jaar maken

Wat een reis is het al geweest. Je loopt al aardig wat jaren mee op deze aardbol. Huizen gekocht, kinderen gekregen en misschien al opa of oma. Een uitnodiging maken voor een 60-jarige verjaardag is daarom zeker de moeite waard. Het vieren van je 60 jarige verjaardag is namelijk een speciaal moment. Een moment om even stil te staan bij wat je allemaal al hebt meegemaakt in je leven. En een moment om het leven te vieren. Je wil toch dat je dierbare vrienden en familie hierbij aanwezig zijn? Maak daarom de leukste en meest originele uitnodigingen voor je 60e verjaardag makkelijk en snel in de kaartmaker van Kaartje2go.

Zelf een uitnodiging voor je 60e jarige verjaardag maken?

Bij Kaartje2go hebben we je van alle gemakken voorzien. Wil je snel een kaartje uitzoeken en bestellen? Kies dan een leuk kaartje uit ons bestaande aanbod. Wil je zelf een persoonlijk kaartje ontwerpen? Hiervoor hebben wij een handige en eenvoudige kaartmaker ontwikkeld. Voeg zelf unieke teksten, kaders, figuren en achtergronden toe en richt de kaart helemaal naar eigen wens in. Hieronder nogmaals een opsomming van de mogelijkheden: Kaders Figuren Lettertypen Fotocollages Papiersoorten En nog veel meer.. Een uitnodiging maken voor een verjaardag bij 60 jaar is dus een feestje geworden. Ga direct aan de slag en ontwerp een kaartje dat perfect bij jou past. Je vrienden en familie zetten de datum van het feest vast direct in hun agenda!

Ideeën voor jouw 60e verjaardag

De uitnodiging voor je 60-jarige verjaardag is gemaakt. Maar nu nog een activiteit kiezen. Weet jij al wat je wil gaan doen met vrienden of familie tijdens je verjaardag? Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet: Een high tea: Dit is een lichte maaltijd waarbij je heerlijke koppen thee combineert met verschillende kleine hartige en zoete hapjes. Lekker en gezellig. Een boottocht: Vier je je verjaardag in de zomer en wordt er lekker weer voorspeld? Boek dan een leuk arrangement en vaar samen over de grachten. Lekker ouderwets uit eten: Boek een grote tafel in een fijn restaurant en geniet met je familie en vrienden van een heerlijke maaltijd. Bezoek een museum: Samen lekker genieten van alle kunst die Nederland te bieden heeft. Een kookworkshop: Ga lekker samen kokkerellen en maak er een fantastische en culinaire middag van. Zoals je leest zijn er legio mogelijkheden voor het leukste uitje op jouw 60e verjaardag. Dit is ook leuk om te vermelden op de uitnodiging. Maar om de spanning erin te houden kun je er ook voor kiezen om het nog even in het midden te laten. Bekijk voor meer inspiratie ook onze uitnodigingen voor 40 jaar en 50 jaar

De voordelen van Kaartje2go

Wil je graag weten waarom jij voor de uitnodigingen van Kaartje2go moet kiezen? Door de mix van leuke bestaande kaarten en de mogelijkheid makkelijk je eigen kaartje te maken, vind je bij ons veel mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat al onze kaarten CO2-neutraal worden gedrukt waardoor je je steentje bijdraagt aan het milieu. Nadat jij de kaart voor de uitnodiging van je 60e verjaardag hebt ontworpen kun je er ook nog verschillende extra’s bij bestellen. Zo is het mogelijk om mooie bijbehorende enveloppen te bestellen of te kiezen voor luxe papiersoorten. Ga direct aan de slag!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.