Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kaarten geregistreerd partnerschap

Uitnodiging geregistreerd partnerschap

Een geregistreerd partnerschap aangaan is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Nodig je vrienden en familieleden daarom uit om dit bijzondere moment samen met jullie te vieren. Hoe je jullie liefde ook wilt vieren; vertel het je dierbaren met een persoonlijke geregistreerd partnerschap uitnodiging.

Verstuur een geregistreerd partnerschap uitnodiging

In onze collectie vind je twee soorten kaarten voor geregistreerd partnerschap. Namelijk, uitnodigingen geregistreerd partnerschap, om jullie dierbaren te vragen deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen. Maar ook felicitatiekaarten geregistreerd partnerschap om te proosten op andere happy couples. In de kaartmaker kun je trouwens elk ontwerp eenvoudig aanpassen, zodat jullie de perfecte geregistreerd partnerschap uitnodiging kunnen sturen. 

Uitnodiging geregistreerd partnerschap: De stijlen en trends

Heb je al een idee welke stijl jullie mooi vinden voor de uitnodiging geregistreerd partnerschap? Er is van alles mogelijk; van botanisch tot houtlook en modern. Dit zijn zomaar wat voorbeelden, het is maar net wat bij jullie past. Elk jaar duiken er ook een aantal nieuwe trouwkaarten trends op, zoals tickets en bloemen. Zijn jullie al enthousiast?

Geregistreerd partnerschap uitnodigingen met foliedruk

Speciaal voor een dag met een gouden randje; uitnodigingen voor jullie geregistreerd partnerschap met goudfolie! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kaartje met zilveren, koperen en holografische details. Je herkent deze trouwkaarten met foliedruk door de tag ‘foliedruk’. Aan de kleur van deze tag kun je ook zien welke kleur foliedruk de geregistreerd partnerschap uitnodiging heeft. 

Tekst uitnodiging geregistreerd partnerschap

Welke tekst zet je op een uitnodiging voor een geregistreerd partnerschap? We kunnen ons voorstellen dat je niet direct de juiste woorden kunt vinden. Wij gaan trouwen is misschien niet wat je wilt communiceren. Daarom staan op veel van onze geregistreerd partnerschap uitnodigingen vlotte teksten. Wat vind je bijvoorbeeld van: 

  • Partners in crime
  • Hi partner!
  • Better together
  • Partners voor ‘t leven
  • Jij en ik voor altijd

In de kaartmaker kun je de standaard teksten op onze geregistreerd partnerschap uitnodigingen altijd nog aanpassen. Probeer ook eens te spelen met verschillende lettertypes en kleuren. Zo springt de tekst op jullie uitnodiging geregistreerd partnerschap er pas écht uit! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.