Geregistreerd partnerschap kaarten

Een geregistreerd partnerschap aangaan is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Nodig je vrienden en favoriete familieleden daarom uit om dit bijzondere moment samen met jullie te vieren. Misschien wil je het wel klein en intiem houden met een etentje of een borrel bij jullie thuis. Je kunt het natuurlijk ook groots aanpakken en een zaal afhuren voor een geweldig feest. Hoe je jullie verbintenis ook wilt vieren; vertel het je dierbaren met een persoonlijke geregistreerd partnerschap kaart.

Een kaart voor geregistreerd partnerschap kiezen

Zit ‘the one’ niet tussen onze geregistreerd partnerschap kaarten? Dan kun je ook een kijkje nemen bij onze trouwkaarten, save the date kaarten of uitnodigingen. Alle kaarten van Kaartje2go zijn namelijk eenvoudig aan te passen en te personaliseren. Heb je een kaart gevonden waar je hart sneller van gaat kloppen? Dan kun je deze helemaal naar wens maken met onze online kaartenmaker. Hiermee pas je heel gemakkelijk tekst, afbeeldingen en andere illustraties aan. Ook kun je foto’s en leuke figuren aan de kaart toevoegen. Vind je het leuk om een mooie foto van jou en je partner in crime op de voorkant te plaatsen? Filter dan op ‘eigen foto’ en ontdek bij welke kaarten dit mogelijk is. 

Tekst toevoegen aan de geregisteerd partnerschap kaart

Welke tekst je op de kaart wilt zetten is afhankelijk van de bedoeling van de kaart. Misschien wil je vrienden en familie alleen op de hoogte stellen van jullie geregistreerd partnerschap op een persoonlijke manier. Dan is het leuk om een foto van jullie samen, een quote of spreuk en de datum van de verbintenis te vermelden. Dient de kaart (ook) als uitnodiging? Zet er dan op waarvoor je die persoon uitnodigt, wanneer het plaatsvindt en ook waar. Daarnaast is het handig om je 06-nummer op de kaart te zetten. Zo kan de ontvanger laten weten of hij of zij aanwezig kan zijn. Plaats voor de volledigheid ook jullie namen onderaan de kaart om eventuele verwarring te voorkomen.

Voor 20.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Is de kaart helemaal naar wens? Dan hoef je alleen nog maar de adresgegevens van de ontvangers in te vullen. Gaat het om een groot aantal mensen? Dan kun je ervoor kiezen om de gegevens te uploaden via een Excel-bestand. Dat bespaart weer een hoop geknip en geplak. Doe je dit op een doordeweekse dag voor 20.00 uur ‘s avonds? Dan doen wij de kaarten dezelfde dag nog voor je op de post. In 95% van de gevallen komt de postbode de volgende werkdag al langs om de kaarten te bezorgen. Vind je het leuk als de kaart extra opvalt tussen andere post? Kies dan voor gekleurde enveloppen of bestel bijpassende sluitzegels.

Net als bij een huwelijk heb je ook bij een geregistreerd partnerschap een getuige nodig. Wil je je beste vriend(in) of dierbare familielid op een originele manier vragen om je getuige te zijn? Maak dan een mooie ‘wil je mijn getuige zijn’-kaart om hem of haar te verrassen. 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze stijlvolle, bijzondere en originele trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen