Ga naar de inhoud
Kaarten geregistreerd partnerschap

Geregistreerd partnerschap uitnodiging

Een geregistreerd partnerschap aangaan is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Nodig je vrienden en favoriete familieleden daarom uit om dit bijzondere moment samen met jullie te vieren. Hoe je jullie liefde ook wilt vieren; vertel het je dierbaren met een persoonlijke geregistreerd partnerschap kaart.

💒 Bekijk ook eens onze veelzijdige collectie trouwkaarten.

Kaarten geregistreerd partnerschap

In onze collectie vind je eigenlijk twee soorten kaarten voor geregistreerd partnerschap. Namelijk, uitnodigingen geregistreerd partnerschap, om jullie dierbaren te vragen deze bijzondere gebeurtenis samen met jullie te voeren. Maar ook kaarten om vrienden en familie te laten weten dat jullie voortaan als geregistreerd partners door het leven gaan. In de kaartmaker bouw je trouwens elk ontwerp ook heel eenvoudig om naar jullie perfecte geregistreerd partnerschap kaartje. 

Uitnodiging geregistreerd partnerschap: De stijlen en trends 

Heb je al een idee welke stijl jullie geregistreerd partnerschap kaartje moet zijn? Er is van alles mogelijk. Botanisch, houtlook of een moderne stijl. Zomaar wat voorbeelden, het is maar net wat bij jullie past. Elk jaar duiken er ook een aantal nieuwe trouwkaarten trends op, zoals romantische kaarten en goudaccenten. Zijn jullie al enthousiast? 

Geregistreerd partnerschap kaarten met foliedruk

Speciaal voor een dag met een gouden randje: uitnodigingen voor jullie geregistreerd partnerschap met goudfolie! Maar je kunt ook kiezen uit kaartjes met zilveren, koperen en holografische details. Je herkent deze fonkelende kaartjes in de collectie geregistreerd partnerschap kaarten aan de tag ‘foliedruk’. Aan de kleur van deze tag kun je ook zien welke kleur de foliedruk heeft. 

Tekst geregistreerd partnerschap uitnodiging

Wat zet je op het kaartje? We kunnen ons voorstellen dat je niet direct de juiste woorden kunt vinden. Wij gaan trouwen is misschien niet wat je wilt communiceren. Daarom staan op veel van onze kaarten voor geregistreerd partnerschap al leuke, vlotte teksten. Wat vind je bijvoorbeeld van:

  • Partners in crime
  • Hi partner!
  • Better together
  • Partners voor ‘t leven
  • Jij en ik voor altijd

In de kaartmaker kun je de standaard teksten op onze geregistreerd partnerschap uitnodigingen altijd nog aanpassen. Probeer ook eens te spelen met verschillende lettertypes en kleuren, want daarmee maak je jullie kaartje helemaal eigen. 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.