Ga naar de inhoudGa naar het filter
Erkenning in de media

Erkenning in de media

We krijgen veel lovende woorden van onze klanten, maar ook de media is vaak enthousiast over ons bedrijf. Een aantal van deze nieuwsberichten hebben we hieronder uitgelicht:

Kaartje2go Best Workplace 2023

Kaartje2go is Best Workplace 2023

Bron: Kaartje2go

Naast Great Place To Work certified mogen we onszelf nu ook Best Workplace 2023 noemen. Bij Kaartje2go doen we alles voor blije klanten, maar dat begint bij blije collega’s. 

Lees meer
Kaartje2go Great Place To Work Certified

Kaartje2go Great Place To Work Certified

Bron: Kaartje2go

We vroegen onze medewerkers naar o.a. hun mate van vertrouwen, trots en plezier. En wauw, wat een positieve feedback kregen we. Het is voor ons dan ook een eer dat we Great Place to Work Certified zijn.

Lees meer
Kaartje2go beste winkel 2022

Kaartje2go beste webwinkel van Nederland!

Bron: Kaartje2go

De winnaars van dé Nederlandse e-commerceprijzen, de Shopping Awards, zijn bekend. Kaartje2go is de grote winnaar.  Kaartje2go pakte de belangrijkste titel: Beste Webwinkel 2022.

Lees meer
Klantvriendelijkste kaartenwebshop volgens onafhankelijk onderzoek

Kaartje2go opnieuw klantvriendelijkste kaartenwinkel

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go mag zich de klantvriendelijkste kaartenwebshop van Nederland noemen! Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van MarketResponse. Daarnaast staat Kaartje2go op plek 8 van alle organisaties in Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

 

Lees meer
Kaartje2go wint opnieuw Shopping Award publieksprijs

Kaartje2go wint opnieuw een Shopping Award

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go is door vakexperts en consumenten verkozen tot winnaar van een Shopping Award in de categorie Foto artikelen. 

Lees meer
ik-denk-aan-je kaartjes bij Kaartje2go

Heel Holland stuurt kaartjes

Bron: De Stentor (03-04-2020)

Waar veel bedrijven plat liggen door de coronacrisis draait de Zwolse kaartenwebshop Kaartje2go op volle toeren. Binnen no time stampte het bedrijf zelfs een geheel nieuwe kaartenlijn uit de grond. Met teksten als Jullie verdienen een lintje (voor hulpverleners), Stay Safe (om elkaar een hart onder de riem te steken) en Change the date (voor uitgestelde feestjes).

Lees meer
kerstkaarten onderzoek 2019

Man kiest voor gemak bij versturen kerstkaarten

Bron: Kaartje2go

Mannen kiezen massaal voor gemak bij het versturen van kerstkaarten. Dit blijkt uit onderzoek van Kaartje2go.nl. 58% brengt zijn kerstgroet namelijk niet zelf naar de brievenbus, maar laat deze rechtstreeks naar de ontvanger versturen. Van de vrouwen stuurt maar 37% haar kerstkaarten direct naar de ontvangers. 

Lees meer
Kaartje2go wint shopping awards XL 2019

Kaartje2go wint shopping awards XL 2019

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go is door consumenten verkozen tot winnaar in de verkiezing Beste Webshop van 2019 in de categorie Cadeaus. De publieksprijzen werden voor de 18e keer uitgereikt tijdens het Shopping Awards gala op donderdag 28 maart.

Lees meer

Kaartje2go en Cards to care gaan samenwerking aan

Bron: Cards to Care (oktober 2017)

Vele ziekenhuizen door het hele land hebben zich aangesloten bij Cards to care.  Wil je iemand die in het ziekenhuis ligt een kaartje sturen? Klik op de link op de website van het ziekenhuis, maak & verstuur je kaartje via Kaartje2go en doneer een klein bedrag aan het ziekenhuis.

Lees meer

‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest

Uit: ‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest (07-12-2015)

ZWOLLE - Het tv-programma Radar heeft de ‘warme douche’ toegekend aan Kaartje2go. De online kaartenwinkel redde het kraamfeest van een jong gezin uit Capelle aan den IJssel door razendsnel te handelen. Het consumentenprogramma vond dat Kaartje2go hiermee een ‘warme douche’ heeft verdiend. De enthousiaste klant heeft de prijs in de uitzending van maandagavond 7 december uitgereikt.

Lees meer

Consumentengids: 'Wij zijn verbaasd over zo'n topservice'

Uit: Consumentengids 11 2015 (Pagina 49) (04-11-2015)

Kaartje2go ontvangt pluim in de gids van de Consumentenbond. Wim & Arjanne bedankt voor jullie mooie woorden!

Lees meer

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.