Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Fotokaarten maken

Wil je een leuke kaart sturen? Verstuur dan een fotokaart! Fotokaarten zijn de meest persoonlijke en bijzondere wenskaarten die er bestaan. Je kan fotokaarten maken in alle soorten en maten. Een fotokaart maak je erg eenvoudig zelf en je kunt de kaart zo mooi, stijlvol of grappig maken als je zelf wilt. Upload een foto die je hebt gemaakt of gebruik je eigen foto in één van de bestaande ontwerpen van onze designers.

Bij ons worden dagelijks de meest originele en persoonlijke fotokaarten gemaakt. Deze kaarten worden altijd heel goed ontvangen. We zijn niet voor niets al meerdere malen als hoogste uit de test gekomen bij zowel de Consumentenbond als bij het consumentenprogramma Kassa.

Fotokaart maken met je eigen foto’s

Zelf fotokaarten maken is heel eenvoudig. Kies een mooie fotokaart, een fotocollage of maak een eigen ontwerp op een blanco kaart en voeg je foto’s toe. Maak voor elke gelegenheid een persoonlijke fotokaart. Je kunt de kaart met foto zo mooi, stijlvol en grappig maken als je zelf wilt.

Fotokaart maken met je mobiel

Ook op je mobiele telefoon maak je gemakkelijk een fotokaart bij Kaartje2go. Onze mobiele website is net zo gemakkelijk op je telefoon als op je laptop en tablet. Het was nog nooit zo eenvoudig om jouw foto op de kaart te zetten!

Fotokaarten voor nog meer plezier

Een fotokaart maken is bij Kaartje2go heel eenvoudig en ook nog eens heel leuk! Niet alleen het maken van de fotokaart is leuk, maar ook het maken van de foto zorgt voor veel plezier. Je kan voor die ene leuke foto een speciale fotoshoot houden, bijvoorbeeld met je vriend/vriendin, familie of vriendinnen. Zorg dat jullie er allemaal tip top in orde uitzien en de fotokaart wordt er sowieso een om in te lijsten. 

Fotokaarten maken en versturen

Wil je liever dat wij de kaarten direct voor je op de post doen? Geen probleem: vul het adres van de ontvangers in, betaal de kaarten en wij doen ze gauw voor je op de bus. Doe je dit voor 20.00 uur op werkdagen, dan wordt jouw kaart de volgende dag al bezorgd! Moet de kaart naar je hele familie en vriendenkring verstuurd worden? Ook dat doen we graag voor je: upload een excelbestand met alle adressen. Wij drukken je kaarten meteen af en doen ze ook direct voor je op de post. Als je bent ingelogd kun je bovendien ook je adressenboekje gebruiken.

Kijk ook eens bij onze geboortekaartjes en trouwkaarten!

Kies uit de collectie en maak jouw eigen fotokaart

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden