Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Fotokaarten maken

Wil je een leuke kaart sturen? Verstuur dan een fotokaart! Fotokaarten zijn de meest persoonlijke en bijzondere wenskaarten die er bestaan. Je kan fotokaarten maken in alle soorten en maten en voor elke gelegenheid. Een foto kaart maak je erg eenvoudig zelf. Je kunt de kaart zo mooi, stijlvol of grappig maken als je zelf wilt. Upload een foto die je hebt gemaakt of gebruik je eigen foto in één van de bestaande ontwerpen. Nieuwe klant = 1e kaart cadeau ツ

Collage 4 foto's vierkant 'Vakantiegroetjes'
Fotocollagekaart liggend met 10 foto's en de tekst groetjes
Collagekaart met 6 foto's vierkant
Collagekaart liggend met 5 stoere foto's en label
Foto vakantie ansichtkaart met 4 foto's en tekst
Collage vierkant met 6 foto's
Collage met 5 foto's
Collagekaart 'groetjes!' met fotocollage
Staande fotokaart met 1 grote foto en aanpasbare tekst
Fotocollage 3 foto's trouwdag
Fotokaart met 1 grote foto en aanpasbare tekst - vakantie
Collagekaart zomer 4 foto's
Fotocollagekaart met ruimte voor 10 eigen foto's en love you
Vierkante fotocollage kaart met  8 vierkante foto's en tekst
Fotokaart met 1 grote foto
Collage 3 foto's
fotocollage 'Live in the moment'
Fotocollage kaart met 12 eigen foto's en gouden confetti
Collagekaart met 7 eigen foto's
fotocollage 9 foto's met aanpasbare teksten
Fotocollage met 13 foto's
fotocollage 4 foto's met liefs
Fotocollage rechthoekig liggend met panorama foto
fotokaart collage 3 foto's
  • Beste kwaliteit fotokaarten
  • Upload je eigen foto’s
  • Eenvoudig personaliseren
Fotokaart met 3 foto's en feestthema ballonnen en confetti
Collage 9 foto's
fotocollage polaroids met blauwe waterverf
fotocollage met 9 foto's en vlakken
Collage van 4 eigen foto's
Collage vierkant hout met foto's en spijkers
Fotocollagekaart krijtbord zwart met polaroids en confetti
Collagekaart trendy met 5 foto's
Vrolijke fotocollagekaart zomervakantie met 3 foto's en ijs
Fotocollage Groeten uit
fotocollage met gouden tekst ik hou van jou
Collagekaart fotocollage met vlakken
Fotocollagekaart 3 foto's
Fotocollage met 3 foto's door de jaren heen en confetti
Fotokaart template met 2 grote foto's en aanpasbare tekst
Fotocollage met gouden takjes en besjes
Liggende save the date fotokaart met 3 eigen foto's en datum
Leuke fotocollage polaroids kaart met gouden hartjes
 fotocollage 7 foto's vierkant
fotocollage met ballonnen en fotostrip
fotocollage 8 foto's met confetti
Fotocollage rechthoekig staand 5 foto's
Fotocollage polaroids met groene waterverf
Vierkante ouderwetse polaroid fotokaart met eigen tekst

Fotokaart maken met jouw eigen foto’s

Zelf een fotokaart maken is heel eenvoudig. Kies een hippe fotokaart of fotocollage uit de collectie of maak een eigen ontwerp op een blanco kaart. Upload je foto’s, bewerk de kaart en verstuur je unieke foto kaart. Zo ontwerp je in een handomdraai een fotokaart voor elke gelegenheid.

Hoe maak ik een fotokaart?

Zo maak je een fotokaart

Heb je een fotokaart gevonden? Mooi, dan is het tijd om deze verder te personaliseren in de kaartmaker. Vervang hier de voorbeeldfoto’s en upload je eigen fotos. Voeg vervolgens een leuk fotokader toe of breng een fotofilter aan. Plaats daarna een leuke tekst, wens of groet en je persoonlijke fotokaart is klaar.

Wist je dat een fotokaart veel langer blijft staan dan een gewone wenskaart. Door de persoonlijke touch zijn fotokaarten veel leuker om te bewaren. Plaats ze bijvoorbeeld op de kast of zet ze in een fotolijstje.

Voor alle momenten en elke gelegenheid

Een fotokaart is er voor elk moment en alle gelegenheden. Stuur bijvoorbeeld jouw kaart naar papa voor vaderdag of naar mama voor moederdag. Stuur je vriendin een gekke selfie toe op een zelfgemaakt verjaardagskaart of geef je valentijn een kaart met een lieve foto van jezelf. Maar ook een geboortekaartje met de foto van je baby of een trouwkaarten met jullie leukste of liefste foto is erg leuk om te maken (en te ontvangen).

Fotokaarten voor nog meer plezier

Een fotokaart maken is heel eenvoudig en ook nog eens heel leuk! Niet alleen het maken van de fotokaart is leuk, maar ook het maken van de foto zorgt voor veel plezier. Je kan voor die ene leuke foto een speciale fotoshoot houden, bijvoorbeeld met je vriend/vriendin, familie of vriendinnen. Zorg dat jullie er allemaal tip top in orde uitzien en de fotokaart wordt er sowieso een om in te lijsten.

Fotokaart maken met je mobiel

Op je mobiele telefoon maak je heel eenvoudig een persoonlijke fotokaart. Selecteer in de kaartmaker de foto’s die je wilt uploaden vanuit je galerij (kies bijvoorbeeld je favoriete selfie van jou en je vriendin of je mooiste vakantie-selfie). Nadat je de foto’s hebt geüpload kun je de kaart nog verder ontwerpen. Het was nog nooit zo eenvoudig om jouw foto op de kaart te zetten!

Onze mobiele website werkt gemakkelijk vanaf je telefoon, maar ook vanaf je laptop of tablet. Vanuit je luie stoel, in de trein, de bus of vanaf je vakantiebestemming maak en verstuur je dus heel eenvoudig een kaartje met je mobiele telefoon.

TIP: Heb je een account bij Kaartje2go? Dan kun je de kaart altijd opslaan en verder bewerken vanaf een ander apparaat.

Fotokaart met een #selfie

Een selfie is zo gemaakt, maar wist je dat je van je selfie ook heel makkelijk een fotokaart kan maken? Kies een leuke fotokaart uit, upload je selfie en klaar ben je! Zo maak je bijvoorbeeld een persoonlijke kaart met een selfie van je nieuwe huis of je vakantiebestemming. Maar een selfie van jou en je partner op een valentijnskaart is natuurlijk ook heel leuk. Net als die gekke foto van jou en je vriendin op een verjaardagskaart voor haar.

Zo maak je de perfecte selfie

  • Licht is alles: maak een foto op een goed verlichte plek, maar zorg dat het licht niet in de lens schijnt of recht in je gezicht. Teveel licht zorgt voor harde schaduwen.
  • De juiste hoek: speel met de achtergrond en de hoogte van de camera om de juiste hoek te vinden. Zet jezelf niet helemaal in het midden, maar ietsje meer naar de randen toe.
  • #filter: Maak gebruik van de fotofilters op je camera om de foto helemaal af te maken. Speel met de verschillende instellingen om het perfecte filter te vinden.

Fotokaarten bestellen en versturen

Wil je liever dat wij de kaarten direct voor je op de post doen? Geen probleem: vul het adres van de ontvangers in, betaal de kaarten en wij doen ze gauw voor je op de bus. Doe je dit voor 20.00 uur op werkdagen, dan wordt jouw kaart de volgende dag al bezorgd! Moet de kaart naar je hele familie en vriendenkring verstuurd worden? Ook dat doen we graag voor je: upload een excelbestand met alle adressen. Wij drukken je kaarten meteen af en doen ze ook direct voor je op de post. Als je bent ingelogd kun je bovendien ook je adressenboekje gebruiken.

Kies uit de collectie en maak jouw eigen fotokaart