Ga naar de inhoudGa naar het filter

Fotokaarten maken

Fotokaart bedankt collega 9 foto's confetti goud
Fotokaart liefs met 3 eigen foto's vakantie
Fotokaart kerst fijne feestdagen fotocollage sterretjes goud
Fotokaart terrakleur dikke knuffel hartjes fotocollage
Fotokaartje bedankt geboorte met grote eigen foto en naam
Vierkante fotokaart met collage van 6 foto's
  • Beste kwaliteit fotokaarten
  • Upload je eigen foto’s
  • Eenvoudig personaliseren
 Fotokaartje met collage en gouden tekst veel liefs uit
Fotokaartje met gouden tekst veel liefs collage zwart
Fotokaartje met regenboog tekst groetjes
Fotokaart collage met 13 foto's
Vrolijke fotocollage kaart met regenboog typografie groetjes
Fotokaart verjaardagsknuffel en waterverf in natureltinten
  • Kaart is volledig aan te passen
  • Beste kwaliteit fotokaarten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Een fotokaart maken is heel eenvoudig en dé manier om een uniek en persoonlijk kaartje te sturen. Kies een hippe fotokaart, fotocollage of maak een eigen ontwerp op een blanco kaart. Upload je foto’s, bewerk de kaart en verstuur je unieke fotokaart. Zo kun je in een handomdraai een fotokaart voor elke gelegenheid maken.

Fotokaart maken met jouw eigen foto’s

Fotokaarten zijn de leukste kaarten om te versturen. Het zijn de meest persoonlijke en unieke wenskaarten die er bestaan. Wil je een eigen fotokaart maken? Upload een foto die je hebt gemaakt of gebruik je eigen foto in één van de bestaande ontwerpen. Zo maak je zelf eenvoudig een fotokaart.

Wist je dat een fotokaart veel langer blijft staan dan een gewone wenskaart. Door de persoonlijke touch zijn fotokaarten veel leuker om te bewaren. Plaats ze bijvoorbeeld op de kast of zet ze in een fotolijstje. Je kan fotokaarten maken in alle soorten en maten en voor elke gelegenheid. Zo maak je de kaart zelf zo mooi, stijlvol of grappig als je zelf wilt.

Veelgestelde vragen over fotokaarten

Zo maak je een fotokaart

Voor alle momenten en elke gelegenheid

Een fotokaart is er voor elk moment en alle gelegenheden. Stuur bijvoorbeeld jouw kaart naar papa voor vaderdag of naar mama voor moederdag. Stuur je vriendin een gekke selfie toe op een zelfgemaakt verjaardagskaart of geef je valentijn een kaart met een lieve foto van jezelf. Maar ook een geboortekaartje met de foto van je baby of een trouwkaarten met jullie leukste of liefste foto is erg leuk om te maken (en te ontvangen).

Fotokaarten voor nog meer plezier

Een fotokaart maken is heel eenvoudig en ook nog eens heel leuk! Niet alleen het maken van de fotokaart is leuk, maar ook het maken van de foto zorgt voor veel plezier. Je kan voor die ene leuke foto een speciale fotoshoot houden, bijvoorbeeld met je vriend/vriendin, familie of vriendinnen. Zorg dat jullie er allemaal tip top in orde uitzien en de fotokaart wordt er sowieso een om in te lijsten.

Fotokaart maken met je mobiel

Op je mobiele telefoon maak je heel eenvoudig een persoonlijke fotokaart. Selecteer in de kaartmaker de foto’s die je wilt uploaden vanuit je galerij (kies bijvoorbeeld je favoriete selfie van jou en je vriendin of je mooiste vakantie-selfie). Nadat je de foto’s hebt geüpload kun je de kaart nog verder ontwerpen. Het was nog nooit zo eenvoudig om jouw foto op de kaart te zetten!

Onze mobiele website werkt gemakkelijk vanaf je telefoon, maar ook vanaf je laptop of tablet. Vanuit je luie stoel, in de trein, de bus of vanaf je vakantiebestemming maak en verstuur je dus heel eenvoudig een kaartje met je mobiele telefoon.

TIP: Heb je een account bij Kaartje2go? Dan kun je de kaart altijd opslaan en verder bewerken vanaf een ander apparaat.

Fotokaart met een #selfie

Een selfie is zo gemaakt, maar wist je dat je van je selfie ook heel makkelijk een fotokaart kan maken? Kies een leuke fotokaart uit, upload je selfie en klaar ben je! Zo maak je bijvoorbeeld een persoonlijke kaart met een selfie van je nieuwe huis of je vakantiebestemming. Maar een selfie van jou en je partner op een valentijnskaart is natuurlijk ook heel leuk. Net als die gekke foto van jou en je vriendin op een verjaardagskaart voor haar.

Zo maak je de perfecte selfie

  • Licht is alles: maak een foto op een goed verlichte plek, maar zorg dat het licht niet in de lens schijnt of recht in je gezicht. Teveel licht zorgt voor harde schaduwen.
  • De juiste hoek: speel met de achtergrond en de hoogte van de camera om de juiste hoek te vinden. Zet jezelf niet helemaal in het midden, maar ietsje meer naar de randen toe.
  • #filter: Maak gebruik van de fotofilters op je camera om de foto helemaal af te maken. Speel met de verschillende instellingen om het perfecte filter te vinden.

Fotokaarten bestellen en versturen

Wil je liever dat wij de kaarten direct voor je op de post doen? Geen probleem: vul het adres van de ontvangers in, betaal de kaarten en wij doen ze gauw voor je op de bus. Doe je dit voor 20.00 uur op werkdagen, dan wordt jouw kaart de volgende dag al bezorgd! Moet de kaart naar je hele familie en vriendenkring verstuurd worden? Ook dat doen we graag voor je: upload een excelbestand met alle adressen. Wij drukken je kaarten meteen af en doen ze ook direct voor je op de post. Als je bent ingelogd kun je bovendien ook je adressenboekje gebruiken.

Kies uit de collectie en maak jouw eigen fotokaart

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.