Kerstkaarten met illustratie maken en versturen

Kerstkaart met illustratie sturen

Wil jij dit jaar een leuke kerstkaart aan iemand sturen? Kies dan voor een kerstkaart met illustratie. Deze kun je heel eenvoudig maken in onze online kaartmaker. Begin met het kiezen van een kaart, voeg zelf leuke foto’s toe, plaats een mooie tekst toe (bekijk ook onze kerstkaart teksten) en versier de kaart met mooie figuren en kaders.

Kies uit 200+ leuke kerst illustraties

Elke kerstkaart kun je eenvoudig extra versieren door illustraties toe te voegen. Met de kerstfiguren vergroot je de kerstsfeer en maak je ook nog eens een uniek kerstkaartje. De illustraties kun je vergroten, verkleinen, roteren en in sommige gevallen ook nog een kleur geven. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstkaart met silhouet maken of met sterren.

Arrenslee, de kerstman & rendieren
Kerstfiguren - Merry christmas, let it snow
Kerstmutsen, de baard van de kerstman & andere fotofiguren
Kerstballen & kerstverlichting

Tips voor je illustratie kerstkaart

  • De figuren kun je draaien, vergroten en verkleinen zodat het perfect past.
  • Voeg extra kerstversiering toe aan een bestaande kaart, zoals kerstballen, strikken, kerstlampjes, sterren of hulsttakjes
  • Met de hertjes, de kerstman, een sneeuwpop en andere vrolijke dieren maak je eenvoudig je eigen illustratie kerstkaart.
  • De figuren zijn ook leuk om te gebruiken bij je fotokaarten. Geef jezelf een kerstmuts, de hond elf oren of de kat een baard van de kerstman. Dit is ook leuk voor op kerstkaart met humor.

Versturen van kerstkaartjes

Verstuur jij met de kerstdagen meer kaartjes dan je ontvangt? Dan is een Kaartje2go-account echt iets voor jou. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Ook kun je een bestelling op een later tijdstip laten versturen. Maak je kerstkaart van tevoren en geef een verzenddatum op. Handig, want zo vergeet je nooit meer om de kerstkaart te versturen door kerststress. Wij verzenden de kerstkaarten op de afgesproken datum en een paar dagen later heb je ze al in huis!

Kies voor de kerstigste verpakking

Kies voor onze luxe papiersoorten en geef je kerstkaartjes met illustratie extra verve. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals glans, mat, linnen en meer. Elke stijl geeft je kerstkaart een eigen karakter mee. Ideaal om je kaarten verder te personaliseren.

Je kerstkaartjes zijn pas helemaal af met de gaafste enveloppen. Daarom kun je tijdens de kerstdagen kiezen voor onze rode enveloppen. Rood is de kleur van kerst en je vrienden en familie zullen deze envelop natuurlijk gelijk openen. Een super leuke toevoeging aan jouw kerstkaarten.

Als kers op de taart kun je ook nog leuke sluitzegels bestellen. Deze sluitzegels zijn niet alleen mooi, maar ook handig! Zo hoef je de envelop niet dicht te likken, dit scheelt tijd en een vervelende smaak in je mond. Je kan kiezen uit verschillende soorten sluitzegels voor kerstkaarten zoals een rendier, kerstman, ster en meer!

Bekijk ook onze hippe kerstkaarten, klassieke kerstkaarten en kerstkaarten speciaal voor kinderen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen