Ga naar de inhoudGa naar het filter
Persoonlijke fotokaarten
Persoonlijk met jouw foto
Wil een extra persoonlijke kaart maken? Maak een fotokaart! Voeg leuke figuren en kaders toe en ontwerp je kaart helemaal zelf.
Uitnodiging maken
Wie nodig jij uit?
Vind bij ons uitnodigingen voor elke gelegenheid. Een verjaardag, tuinfeest, kinderfeestje of housewarming; jouw uitnodiging vind je hier!
Lieve, leuke en mooie geboortekaartjes
Lieve geboortekaartjes
Ontdek onze ruime collectie leuke, lieve, originele, retro, vintage & hippe geboortekaartjes. Bestel gratis een proefdruk!
Save the date kaart
Save the date!
Kondig jullie trouwdatum aan met een originele en unieke save the date kaart. Zo weet je zeker dat iedereen erbij kan zijn op jullie trouwdag!
Beterschapskaart sturen
Een opkikkertje
Ziek zijn is niet leuk. Ontvang je een beterschapskaart, dan kan dat je troosten of en een glimlach op je gezicht.
Felicitatiekaarten
Felicitaties voor elk moment
Maak heel eenvoudig de leukste felicitatiekaarten voor iedereen in je omgeving. Maak de kaart persoonlijk met een foto en een leuke tekst.
Trouwkaarten
Voor jullie mooiste dag
Prachtige trouwkaarten in allerlei stijlen en thema's. Met of zonder foto, je maakt altijd een persoonlijke en unieke huwelijksuitnodiging die bij jullie past!
Verhuiskaart maken
Happy new home
Ga je verhuizen of samenwonen? Geef je adreswijziging door aan je familie en vrienden met een originele verhuiskaart.
Communiekaarten
Kom je op mijn communiefeestje?
De eerste communie is een bijzonder moment en daar horen mooie uitnodigingen bij. Maak samen met je zoon of dochter unieke communiekaartjes.
Valentijnskaart sturen
All you need is love en een persoonlijk kaartje
Met een valentijnskaart vertel jij de liefde van je leven dat je van hem of haar houdt. Bij Kaartje2go verstuur je jouw valentijnskaart ook anoniem!
Zomaar een kaartje sturen
Wees dichtbij met een kaartje
Iemand bedanken, sterkte wensen of een knuffel geven? Met deze mooie kaarten steek je een hart onder de riem!
Jubileum uitnodiging
Vier de liefde!
Ben je 12,5 jaar, 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd? Dan geef je een feest en nodig je jouw gasten uit met een prachtige jubileumkaart!
 • Niet goed = geld terug
 • Voor 21:00 uur besteld: vandaag verstuurd
 • Veilig en gemakkelijk betalen
Vakantiekaart
Voor vakantiekiekjes
Laat het thuisfront weten hoe fantastisch jouw vakantie is, met een mooie vakantiekaart. De kaart maak je gemakkelijk met je smartphone vanaf je vakantieadres!
Kerstkaarten maken

Persoonlijke kerstgroetjes

Bezorg je geliefden een prachtige kerst met een lieve kerstwens op een kaart. Maak je kerstkaart helemaal af met rode of gouden enveloppen.
Nieuwjaar wensen kaarten

Beste wensen!

Laat vrienden en familie weten dat je aan ze denkt. Stuur ze een nieuwjaarskaart en wens ze een gezegend en gelukkig nieuwjaar.

Moederdag kaarten
Mama is de liefste
De moederdag kaarten van Kaartje2go zijn uniek en origineel. Speciaal voor Moederdag hebben wij een hele nieuwe collectie kaarten.
Papa een kaart sturen voor vaderdag
Voor alle stoere & lieve papa's
Je vader, bonuspapa, schoonvader of iemand die als een vader voor je is… Ze verdienen allemaal een dikke knuffel over de post
 • Niet goed = geld terug
 • Voor 21:00 uur besteld: vandaag verstuurd
 • Veilig en gemakkelijk betalen

Een kaart maken en versturen, op ieder moment

In Nederland worden heel veel wenskaarten verstuurd. Dat zal vast geen verrassing zijn, want zelf ontvang of verstuur je vast ook regelmatig een kaartje. Een kaart sturen is een hele mooie manier om een boodschap over te brengen en dat kan vanalles zijn. Belangrijke momenten voor een kaartje zijn kerst, geboortes, bruiloften, condoleance, overlijden en natuurlijk bij jubileums, feestjes en verjaardagen sturen we veel kaarten.

Maak snel en eenvoudig je eigen kaart

Het gemak van een kaartje versturen is nog nooit zo groot geweest. Je kan bij ons eenvoudig een kaart bewerken en helemaal maken zoals jij dat wilt. Upload bijvoorbeeld een leuke foto voor een mooie fotokaart of voeg kaders en figuren toe voor een persoonlijke tint. Zet er een mooie tekst op, voer het adres in, en versturen maar. Wij doen jouw kaartje als hij klaar is met veel plezier voor je op de bus. Zo heb jij er geen omkijken naar. Makkelijk, toch?

Als je een kaart stuurt wil je hem misschien morgen al in huis hebben. Verstuur je kaart dan voor 21:00 uur ‘s avonds en we doen hem dezelfde dag nog op de post. Wanneer hij dan precies aankomt is uiteraard nog wel afhankelijk van de postbode.

Wat kost een kaart versturen?

De kosten van een kaart versturen bestaat uit twee delen; de prijs van de kaart en de prijs voor het versturen van de kaart (portokosten). Bijvoorbeeld: Een kaart van 10x15 cm kost €1,59. De verzendkosten binnen Nederland zijn €1,09. De totale kosten voor het versturen van de kaart zijn €2,68.

Er zijn meer factoren die invloed hebben op de prijs van jouw kaartje (bekijk hier de actuele prijzen).

 • Het formaat van de kaart (kleine kaartjes zijn goedkoper)
 • Het type kaart (enkel of dubbel)
 • Het aantal kaarten (meer kaarten, meer korting)
 • De verzendmethode (rechtstreeks of een pakketje)
 • Het aantal postzegels (vanaf 50 gram, 2 postzegels)

Nog een voorbeeld: De enkele kaart van 10x15 cm kun je ook als pakketje bestellen. Bestel je niet één kaart, maar honderd, dan betaal je voor de kaarten €109,00. De verzendkosten binnen Nederland voor een pakketje zijn €2,95. Wil je de kaarten daarna alsnog op de post doen, dan betaal je €1,09 portokosten voor een totaal van €2,18 per kaart. Deel je de kaarten zelf uit aan je vrienden of familie, dan betaal je maar €1,09 per kaart.

Een pakketje kaarten is vooral aantrekkelijk als je meerdere kaarten wil bestellen. Bijvoorbeeld trouwkaarten, geboortekaartjes of uitnodigingen.

Een passende kaart op elk moment in je leven

Op elk moment in je leven kun je een kaartje versturen. Heb je even geen reden, dan kun je altijd nog zomaar een kaartje sturen. Gewoon om te laten weten dat je iemand aardig vindt of een gezellige dag hebt gehad.

Trouwen

Ga je trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd! Natuurlijk wil je dat iedereen komt, dus begin je met het sturen van een save the date kaartje, daarna stuur je een trouwkaart om iedereen uit te nodigen. Ben je dankbaar voor een mooie huwelijksdag? Stuur dan eventueel nog een bedankkaartje naar je gasten.

Geboorte

De geboorte van een kindje is een bijzondere gelegenheid. Natuurlijk wil je de wereld laten weten dat jullie kleine is geboren. Stuur daarom naar vrienden en familie een leuk, lief of hip geboortekaartje! Eventueel kun je ook nog een uitnodiging voor een kraamfeest of babyborrel sturen.

Feestje

Er is altijd wel een reden om te feesten, of je nu al jaren gelukkig samen bent of een kinderfeestje geeft, of je nu al jaren ergens werkt of een verjaardag viert. Met een leuke uitnodiging kun je, heel persoonlijk, familie, vrienden en collega’s uitnodigen voor jouw feestje. Gegarandeerd dat iedereen bij jouw feestje aanwezig wil zijn.

Kerst & Nieuwjaar

Kerst is hét moment om wenskaarten te sturen. Dat kan heel persoonlijk met een zelfgemaakte kaart of wat minder persoonlijk door alleen je naam op de kaart te zetten. Vrienden, familie, kennissen en collega’s draag je een warm hart toe en wens je fijne feestdagen. Jouw kerstkaarten verstuur je eenvoudig via onze website direct aan je geliefde.

Natuurlijk kun je de kerstgroet ook combineren met nieuwjaarswensen. Stuur in dat geval een leuke nieuwjaarskaart en wens je geliefden een gelukkig nieuwjaar.

Valentijn

Er is niets leuker dan je grote liefde te verrassen met Valentijnsdag. 14 februari is dan ook het moment om een valentijnskaart te sturen. Zet daarom meteen jouw liefde op de kaart met een leuke valentijnsboodschap of maak jouw eigen valentijn fotokaart!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.