Bedankkaartjes voor na de bruiloft

Zelf huwelijk bedankkaartjes maken

Voor jullie speciale dag heb je overal een persoonlijke touch aan gegegeven, dus ook aan je bedankkaartjes. Maak daarom eenvoudig de mooiste bedankkaartjes met onze kaartenmaker. Heb je een hippe of originele bedankkaart gevonden, pas hem dan geheel naar eigen wens aan. Wat in ieder geval niet mag ontbreken is een leuke tekst en een prachtige foto van jullie als bruidspaar op de huwelijksdag. Met jouw unieke bedankkaartjes bedank je de bruiloftsgasten na afloop van de bruiloft voor hun aanwezigheid.

TIP: Veel stellen kiezen voor één thema voor alle kaarten. Zo heb je een passende stijl voor je trouwkaarten, save-the-date kaarten, bedankkaartjes en menukaarten.

Hoe lang na de bruiloft verstuur je de bedankkaartjes?

Het is gebruikelijk om bedankkaartjes binnen een maand na de huwelijksreis te versturen. De bruiloft is dan nog niet zo heel lang geleden en het staat nog vers in het geheugen van je gasten. Natuurlijk kun je ze ook aan het einde van de huwelijksdag meegeven, maar dan ontbreekt wel jullie persoonlijke foto. Een laatste optie is om ze voor je bruiloft te bestellen en later op het kaartje een polaroid-foto te plakken. Ook kun je gebruikmaken van een fotograaf met 1-uurs-service.

Trouwbedankjes

Natuurlijk hoeft je niet alleen een bedankkaartje te doen. Het is heel leuk om je kaartje te combineren met een give-away, een kleinigheidje. Wil je al tijdens de huwelijksdag je dankbaarheid tonen, plaats dan op elke tafel een bedankkaartje. Gegarandeerd dat het de sfeer ten goede komt!

Bedankkaartjes met een persoonlijke boodschap

Er worden steeds meer originele trouwbedankjes bedacht. Het overgrote gedeelte van deze bedankjes voor aanwezigheid bij het huwelijk wordt begeleid met een leuk bedankkaartje waarop het pasgetrouwde stel een mooie persoonlijke boodschap heeft gezet.

Inspiratie voor mooie bedank teksten

Wij geven je graag inspiratie voor een goede tekst op je bedankkaart. Natuurlijk wil je dat de tekst op de kaart past bij de sfeer van de bruiloft. Daarom hebben wij diverse teksten voor je op een rij gezet.

 • Bedankt voor je komst.
   
 • Thank you for being there.
  We had a great day and you made it happen.

   
 • Wat was het een prachtige dag!
  We willen je hartelijk bedanken voor je komst!
  Onze trouwdag is dankzij jullie een onvergetelijke,
  fantastische dag geworden!

   
 • Bedankt voor alle mooie woorden, geschenken,
  muziek en feestvreugde.

 

De meeste bedankkaartjes bevatten een leuke tekst die je zelf heel gemakkelijk kan aanpassen. Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan onze pagina met bedankteksten voor een bruiloft.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9957 beoordelingen