Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Franse kerstkaarten

Spreken jouw vrienden of familieleden de taal van de liefde? Verras ze deze feestdagen dan met een Franse kerstkaart! Kies een van de Franse kerstkaarten uit onze collectie en pas het ontwerp naar wens aan in de kaartmaker.

Franse kerstkaart maken

Naast duizenden kerstkaarten in verschillende stijlen vind je bij Kaartje2go ook kerstkaarten met een internationaal karakter. Ideaal voor als je vrienden, familieleden of kennissen hebt die een andere taal spreken. Behalve Franse kerstkaarten vind je in onze collectie ook Engelse, Duitse en Spaanse kerstkaarten. Taal hoeft dus geen barrière te zijn om dierbaren een Joyeux Noël & Bonne Année toe te wensen!

Wat voor soort Franse kerstkaarten zijn er?

Onze designers hebben een aantal kerstkaarten met een Franse tekst ontworpen. Word je juist blij van een van onze andere kerstkaarten? Geen zorgen, open het ontwerp van jouw favoriete kerstkaart in de kaartmaker en vervang de tekst door een Franse kerstwens, spreuk of quote. Voilà!

Hoe kan ik een Franse kerstkaart maken?

Een Franse kerstkaart maken begint bij het kiezen van een ontwerp. Bekijk de kaarten op deze pagina of kies een van onze andere kerstkaarten. Heb je een mooi exemplaar gevonden? Een kerstkaart personaliseren is très simple met onze kaartmaker. Vervang bijvoorbeeld de tekst, voeg kaders toe of versier de kaart met figuren. Om een persoonlijke draai aan de Franse kerstkaart te geven, kun je ook nog een foto of een QR-code naar een video toevoegen. Hoe leuk is dat?! 

Kerstkaarten schrijven in het Frans

Hoewel Frans de taal van de liefde is, spreken maar weinig Nederlanders het vloeiend. Dus hoe zet je nou een lieve, leuke of grappige Franse kerstkaart tekst op papier? Om je een handje te helpen, hebben we enkele Franse kerstwensen voor je op een rijtje gezet. Welke van deze teksten spreekt jou het meest aan?

Noël est là

Je vous envoie mes souhaits les plus chaleureux, pour un Noël joyeux et harmonieux. Passez de très bonnes fêtes, avec tous ceux que vous aimez. 

Je vous embrasse et à l’année prochaine

Amour et bisous

Joyeux noël et bonne année

Un petit, sincère souhait de Noël

pour chaque animal et de chaque être humain:

Paix et l’harmonie sur terre.

Et que chacun dans sa valeur

Amour et câlin

Joyeux noël et bonne année

Pour les personnes très spéciales, cette carte avec amende souhaite bonne santé et montagnes du bonheur avec beaucoup de plaisir pendant une année.

Franse kerstkaarten bestellen

Is het ontwerp van je Franse kerstkaart af? Dan rest nog één taak: het bestellen van de kerstkaarten. Hieronder lichten we toe hoe dat in z’n werk gaat.

Kan ik een gratis proefdruk van mijn Franse kerstkaart bestellen?

Ja, elke klant mag een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt de proefdruk samen met een waaier van onze envelopkleuren en papiersoorten. Zo kun je kijken of de Franse kerstkaart helemaal naar wens is en met welke extra’s de kerstkaart nog mooier wordt.

Leuke extra’s voor Franse kerstkaarten

Ben je van plan om de Franse kerstkaarten thuis te laten bezorgen? Vergeet dan niet tussen onze extra’s te neuzen. Onze (matchende) sluitzegels en winterse adresstickers maken van je kerstkaart een feestje in de brievenbus!

Franse kerstkaarten versturen

Is je Franse kerstkaart helemaal naar wens? Dan hoef je alleen nog maar de verzendmethode te kiezen. Dit zijn de opties voor het verzenden van je Franse kerstkaart:

⭐ Direct versturen

Laat je je kerstkaarten direct versturen? Dan heb je nergens meer omkijken meer naar. Je hoeft alleen maar de adresgegevens van de ontvanger(s) door te geven en een verzenddatum te kiezen: wij regelen de rest. Houd er wel rekening mee dat post er in de decembermaand langer over doet. Verstuur kerstkaarten daarom uiterlijk een week voor kerst.

⭐ Thuis ontvangen

Kies je voor thuis ontvangen? Dan bezorgen we de kerstkaarten bij je thuis, samen met eventuele sluitzegels of adresstickers. Je kunt de kerstkaarten vervolgens naar wens verpakken en zelf op de post doen. Heb je iets leuks bij de envelop ingestopt? Denk er dan aan om het extra gewicht te compenseren met voldoende postzegels.

Hulp nodig bij het bestellen van Franse kerstkaarten?

Loop je een beetje spaak bij het maken of bestellen van je Franse kerstkaarten? De medewerkers van ons klanttevredenheidsteam helpen je graag. Neem contact met ons op of bekijk de meestgestelde vragen. Heb je niet een helpende hand, maar een flinke dosis inspiratie nodig? Op onze kerstblog delen we de leukste tips en ideeën voor een onvergetelijke kerst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.