Ga naar de inhoud

‘Wil je mijn getuige zijn’ kaarten

Een getuige vragen is één van die leuke bruiloft voorbereidingen waarmee je een ander kunt verrassen. Met onze getuige kaarten stel jij de vraag ‘wil je mijn getuige zijn?’ op een originele manier. 

Zie ook: Klassiek | Hip en trendy | Kraftlook

Wil je mijn getuige zijn?

De getuigen op je bruiloft hebben een belangrijke en speciale taak. De handtekeningen van de getuigen op je trouwakte bewijzen namelijk dat jij en je partner elk het jawoord hebben gegeven. Zonder deze handtekeningen is je huwelijk niet rechtsgeldig. Maar getuige zijn is niet alleen een officiële taak, het is ook een eervolle taak. Want als getuige kies je meestal iemand die je dierbaar is, zoals een vriendin, broer, zus, vader of moeder.

Voor je huwelijk kies je minimaal 2 en maximaal 4 getuigen uit, verdeeld over jezelf én je partner. Waarschijnlijk weet je al lang wie je als getuige wilt, maar zoek je alleen nog naar een originele manier om het te vragen. Met onze getuige kaarten stel jij de vraag ‘wil je mijn getuige zijn?’ en kun je in je eigen woorden vertellen waarom je deze persoon kiest.

Getuige kaart maken

Zoek je een bijzondere kaart om een getuige te vragen? Met deze geweldige kaarten kan de getuige bijna niet anders dan ‘ja’ zeggen op jullie vraag.

Een ‘wil je mijn getuige zijn’ kaart maken is heel eenvoudig. Kies een kaart uit de collectie en maak de kaart af door deze te personaliseren. Zoek een speciale quote of tekst uit en vergeet niet om in de kaart te zetten waarom je deze persoon als getuige hebt gekozen. 

Jouw getuige zal de kaart waarschijnlijk nog lang bewaren als eervol aandenken. Daarom hebben we de mooiste en grappigste ontwerpen verzameld, zodat jij een kaart kan maken die bij jullie past.

We hebben getuige vraag kaarten voor mannen en vrouwen, zodat jij een passende kaart voor je broer of zus, vriend of vriend, vader of moeder en opa of oma kunt maken. 

Tip: Bestel je kaart als pakketje van 1 kaart. Zo krijg je je kaart met envelop thuisbezorgd in een pakketje.

Wil je mijn ceremoniemeester zijn?

Op dezelfde manier als dat je je getuige hebt gevraagd, kun je ook de ceremoniemeester vragen. Omdat je onze kaarten eenvoudig kunt aanpassen, kun je getuige eenvoudig aanpassen naar ceremoniemeester. Met een ceremoniemeester kaart, vraag je op een originele manier ‘wil je mijn ceremoniemeester zijn?’

Kaart om het bruidsmeisje te vragen

Ook voor de rol van bruidsmeisje kun je een kaart geven. Maak een persoonlijke kaart met een leuke tekst. Geef de kaart op een geschikt moment en vraag ‘wil je mijn bruidsmeisje zijn?’

Alle kaarten in dezelfde stijl

Wil jij graag de save the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten in dezelfde stijl? We hebben prachtige trouwkaarten sets die net zo goed bij elkaar passen als jij en je partner: een match made in heaven!

Cadeau bij je kaart bestellen

Een getuige vragen is heel leuk, maar met een klein cadeau maak je het nóg leuker. Geef bijvoorbeeld een fles bier of wijn cadeau en verras de getuige met deze eervolle taak.

Wil je een getuige vragen met een bijzonder cadeau? Op ons blog vind je fantastische ideeën voor cadeaus om je getuigen mee te vragen.

Wil je mijn getuige zijn teksten

De teksten kun je aanpassen om een getuige te vragen

--------------------

Ik kan niet trouwen met mijn verloofde
zonder degene die altijd in mij geloofde

--------------------

Ik heb de liefde van mijn leven gevonden, nu nog een getuige… 

--------------------

Ze zij ‘ja’! Wil jij mijn getuige zijn?

--------------------

Ik zou het een geweldige eer vinden als jij mijn getuige wilt zijn!

--------------------

Van mijn verloofde moest ik je een kaart sturen… wil je mijn getuige zijn?

--------------------

Shit, she said YES! Will you be my best man?

--------------------

Sisters from the start
Best friends from the heart

--------------------

I found my mister but I still need my sister! So I was wondering… will you be my bridesmaid?

--------------------

My future wife made me send this card… Will you be my best man?

--------------------

Hier vind je nog veel meer leuke teksten en quotes om getuigen mee te vragen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.569 beoordelingen