Ga naar de inhoudGa naar het filter

‘Wil je mijn getuige zijn’ kaarten

🤍 Wauw, wat een liefdevol nieuws: binnenkort stappen jij en je partner in het huwelijksbootje. Gefeliciteerd! De getuigen vragen is één van de meest bijzondere momenten tijdens de voorbereidingen voor jullie huwelijk. Weet je al wie je als getuige gaat vragen? Met onze getuige kaarten stel je de vraag ‘Wil je mijn getuige zijn’ op een originele manier.

Een getuige kaart maken 

De getuigen zijn onmisbaar op jullie trouwdag. De handtekening van de getuige bewijst namelijk dat jij en je partner elkaar het jawoord hebben gegeven. Voor deze eervolle taak kies je meestal iemand die je dierbaar is. Waarschijnlijk weet je al wie dit gaat zijn, maar zoek je nog een bijzondere kaart om de getuige te vragen. Met onze getuige kaarten kan het bijna niet anders dan dat hij of zij ‘ja’ zegt op jullie vraag. 

Getuigen vragen: Onze kaartcollectie

Je getuige zal de kaart waarschijnlijk nog lang bewaren als aandenken aan die bijzondere dag. Daarom hebben onze ontwerpers hard gewerkt om een collectie vol liefdevolle getuige kaartjes te maken. Duik in de allergrootste kaartcollectie van Nederland en vind met behulp van het filtermenu de perfecte kaart om jullie getuigen te vragen. Selecteer bijvoorbeeld de stijl botanisch of klassiek. Of kies voor een thema dat goed past bij jullie trouwkaart

We hebben getuige vraag kaarten voor mannen en vrouwen, zodat jij op een passende manier je broer, zus, opa, of vriendin als getuige kunt vragen. 

Wil je mijn ceremoniemeester zijn? 

Op dezelfde manier als dat je de getuigen vraagt, kun je ook de ceremoniemeester vragen. Kies een mooi kaartje uit en pas het woordje ‘getuige’ aan naar ‘ceremoniemeester’. Zo vraag je op een persoonlijke manier de ceremoniemeester voor jullie bruiloft. 

Zelf een getuige kaart maken 

Een ‘Wil je mijn getuige zijn’ kaart maken is heel eenvoudig. Kies een kaart uit de collectie en maak de kaart af door deze te personaliseren. Zoek een speciale quote of tekst uit en vergeet niet om in de kaart te zetten waarom je deze persoon als getuige hebt gekozen. Het is ook mogelijk om te beginnen met blanco of fotokaart. 

Getuige vragen teksten

Ze zei ‘Ja!’, wil je mijn getuige zijn? Een kaart is niet compleet zonder een leuke tekst. Schrijf bijvoorbeeld hoe jullie elkaar hebben leren kennen of wat je favoriete herinnering samen is. Meer inspiratie vind je op onze blog over het vragen van getuigen

Cadeau bij je getuige kaart bestellen

Wil je de getuige op een extra speciale manier vragen? Stuur dan een cadeau met de ‘wil je mijn getuige zijn’ kaart mee. Geef bijvoorbeeld een lekker biertje of een fles wijn cadeau en verras de getuige met deze eervolle taak. Je kunt er ook voor kiezen om samen iets leuks te doen en daarna de kaart te geven. Neem hem bijvoorbeeld mee naar een lekker diner of maak een lange wandeling met haar. 

🤍 Leestip: Op onze blog vind je toffe ideeën voor cadeaus om je getuigen mee te vragen

Veelgestelde vragen over getuige vragen kaarten

Wat leuk dat je zelf een kaart wilt maken! Zo past het kaartje perfect bij de ontvanger, of je nou een vriendin of je ouders als getuige wilt vragen. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stappen doorlopen: 

  1. Kies je favoriete kaart uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Personaliseer de kaart in onze kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld kaders, figuren en foto’s toe. Onze tip? Plaats je lievelingsfoto van jou en de getuige op de kaart. Ontzettend persoonlijk!
  3. Schrijf een tekst op de kaart waarmee je de getuige vraagt. 
  4. Tevreden? Bestel een proefdruk of plaats je definitieve bestelling.

Natuurlijk kan dat! We willen dat je de getuige met het perfecte kaartje kunt vragen. Je ontvangt van ons een pakketje met daarin een proefdruk van jouw zelfgemaakte kaart en voorbeelden van onze luxe papiersoorten en envelopkleuren. Houd het kaartje vast en bekijk of deze helemaal naar wens is. Zo ja, veel plezier met het vragen van je getuigen! Zo niet, we hebben het kaartje in je account opgeslagen zodat je de laatste aanpassingen kunt doen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.