Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kaartjes die je bij Kaartje2go kunt bestellen

Wij zijn Kaartje2go

Een kaartje is een klein gebaar, maar kan iemands dag net een beetje mooier maken. Wat het moment ook is. En daarom noemen we jou een heuse ‘blijmaker’. Want of je nou stilstaat bij een gezellige verjaardag, ingrijpende operatie of spannende eerste werkweek, met een kaartje kan je veel voor iemand betekenen. En wij helpen je daarbij. Dat hebben we de afgelopen jaren al voor meer dan een miljoen klanten mogen doen. En daar worden wij dan weer heel blij van!

Momenten delen - daar zijn we goed in聽

Bij Kaartje2go kun je heel makkelijk zelf je eigen kaartjes maken. Onze designers hebben de leukste ontwerpen al voor je getekend, geverfd en geïllustreerd, en die kun je eenvoudig aanpassen. Zo maak je van je kaartje een unieke verrassing, die we ook nog eens razendsnel voor je op de post doen. Van de geboorte van je kindje tot je welverdiende pensioenfeest, en van warme kerstwensen tot liefdevolle huwelijksfelicitaties: het leven is gevuld met bijzondere mijlpalen en kleine geluksmomentjes. En met een persoonlijk kaartje geef je ze nog meer betekenis. 

Verbinden

Kaartje2go: al bijna 20 jaar blijmakers

Prijzen

Het verhaal van Kaartje2go begon in 2006, met een idee van Klaas en Foppe – twee vrienden met een flinke dosis lef, creativiteit en Friese nuchterheid. Vanaf het allereerste begin was de missie duidelijk: mensen blij maken, verbinden en verrassen. Bijvoorbeeld met de mooiste kaartontwerpen, maar ook met onverwachts goede service. Die combinatie zorgde ervoor dat Kaartje2go steeds succesvoller werd. In 2022 wonnen we zelfs de Shopping Award voor Beste Webwinkel van Nederland! Momenteel zijn we naast Nederland ook actief in Vlaanderen (kaartje2go.be) en Duitsland (sendasmile.de).

100 collega鈥檚, expertise in huis en mooie prijzen in de kast

Bij Kaartje2go staan we nooit stil. Denk aan het ontwerpen van de mooiste kaartjes, het ontwikkelen van nieuwe producten en de website draaiende houden. Maar ook aan het constant optimaliseren van de website én onze klanten zo goed mogelijk helpen. Met meer dan 100 collega’s hebben we alle specialismen in huis. Samen met 2 fantastische drukkerijen in Easterein en Vianen proberen we elke dag het verschil te maken. Want hoe beter we je helpen, hoe makkelijker het voor jou wordt om iemand te verrassen met een kaartje. Onze klanten blij maken begint trouwens bij onszelf. Zo zijn we in 2022 uitgeroepen tot Great Place To Work en stonden we in 2023 in de top 10 Best Workplaces van Nederland

Z贸 blij zijn onze klanten

Yes we did it!

Bij Kaartje2go werken we met aandacht voor elkaar. Die positieve sfeer proberen we ook over te brengen naar jou als klant. En dat lijkt aardig te lukken. Zo hebben we een eKomi-score van 9.4/10 uit meer dan 23.000 beoordelingen. En in 2024 zijn we, op basis van onafhankelijk onderzoek, voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot klantvriendelijkste kaartenwinkel van Nederland. We stonden zelfs in de top 10 van klantvriendelijkste bedrijven in Nederland!

Send a Smile

De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest om het maken, bestellen en versturen van wenskaarten voor onze Duitse klanten een stuk makkelijker te maken. Daarom hebben we in 2019 een webshop in Duitsland opgezet. Eerst onder de naam Kaartje2go en sinds september 2022 onder de naam Send a Smile. Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor in Zwolle staan onze Duitse collega’s elke dag klaar om klanten in Duitsland zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast werken onze ontwikkelaars dagelijks aan een optimale website en zorgen onze marketing specialisten ervoor dat Send a Smile steeds bekender wordt in Duitsland. De kaartjes zelf worden gedrukt en verstuurd door onze drukkerij in Berlijn, waar we elke dag goed contact mee hebben. Zo hopen we ook in Duitsland steeds meer blije gezichten te bezorgen!

Send a Smile kaartenwebshop development

Mijlpalen

 • 2024: Kaartje2go bekroond als de beste App van Nederland en wint opnieuw klantvriendelijkste kaartenwinkel
 • 2023: Al meer dan 100 miljoen kaarten verstuurd!
 • 2023: Kaartje2go 3e jaar op rij klantvriendelijkste kaartenwinkel van Nederland
 • 2023: Kaartje2go beste App van Nederland en wint ABN AMRO Webshop of the Year award
 • 2022: Kaartje2go Beste Webwinkel van Nederland en opnieuw klantvriendelijkste kaartenwinkel van Nederland
 • 2021: Kaartje2go klantvriendelijkste kaartenwebshop volgens onafhankelijk onderzoek
 • 2020: Lancering mobiele App
 • 2019: Kaartje2go wint Shopping Award in de categorie Cadeaus
 • 2019: Al meer dan 50 miljoen kaarten verstuurd!
 • 2019: Start Kaartje2go in Duitsland
 • 2018: Start met verkoop van cadeaus
 • 2017: Kaartje2go bereikt 120.000 Facebook fans
 • 2017: Start Kaartje2go in België
 • 2016: Kaartje2go bestaat 10 jaar
 • 2016: Al meer dan 20 miljoen kaarten verstuurd
 • 2011: Kaartje2go wint zilver bij de Thuiswinkel Awards en is als beste kaartenservice getest door Kassa
 • 2010: Aanbod van meer dan 10.000 kaarten
 • 2008: Kaartje als beste kaartenservice getest door de Consumentenbond
 • 2007: 1000e kaart verstuurd
 • 2006: Start van Kaartje2go.nl 
 • 2006: Kaartje2go wint de Utrechtse Start: beste ondernemingsplan van de provincie Utrecht.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.