Chocolade en snoep door de brievenbus

Wil je iemand feliciteren met zijn verjaardag of wil je graag een bedankje sturen? Een chocolade cadeau is een verrassing om je vingers bij af te likken! Stuur heerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely of De Euforij met jouw kaart! Beide merken zijn van Nederlandse bodem met een mooie missie en lekkere chocola. Of kies voor een chocoladereep met likeur van Jack Daniel’s, of overheerlijke hartjesbonbons. 

chocolade

Verras iemand met chocola en een kaart

Chocola met een kaart versturen? Bij Kaartje2go bestel je de lekkerste chocolade per post! En als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, versturen we je chocoladecadeau dezelfde dag nog! Bijna iedereen houdt van chocola. Wij hebben daarom een aantal heerlijke soorten chocola gekozen om te verzenden bij je kaart. Een persoonlijk kaartje op de deurmat vinden is namelijk al een verrassing, maar een kaart met chocola per post krijgen is helemaal een feestje! Bestel daarom nu een heerlijke reep chocola voor je moeder, vriend of buurvrouw en maak er een lief kaartje bij. Bestel daarom nu een heerlijke chocoladereep met een kaart en maak de ontvanger blij.

Hoe bestel ik chocolade per post?

Een cadeau bestellen met een kaart is erg gemakkelijk. Kies als eerste de reep chocola die het beste bij de ontvanger past. Vervolgens kies je je kaart. Maak je kaart persoonlijk met een foto, vrolijke figuren en een leuke tekst. Plaats je bestelling, waarna jouw chocoladecadeau onderweg is naar de ontvanger! Je kunt natuurlijk ook eerst een kaart maken en hierna een chocoladereep toevoegen. Maak dan eerst de kaart en doorloop het bestelproces. Nadat je de papiersoort gekozen hebt, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je de reep chocola en plaats je je bestelling. 

Chocolade cadeau geven van Tony’s Chocolonely en De Euforij

Voor ons assortiment met chocoladerepen hebben we twee Nederlandse merken met een mooie missie gekozen. Tony’s Chocolonely streeft bijvoorbeeld naar 100% slaafvrije chocola. Het bedrijf maakt zijn cacaoboeren in West-Afrika bewust van te zware arbeid en betaalt een hogere prijs voor hun cacao. Op deze manier wordt armoede teruggedrongen en slavernij aangepakt. De Zaanse chocolademaker De Euforij werkt ook aan een mooi product. Samen met vaklieden, machines en ingrediënten uit de streek maakt dit Nederlandse bedrijf de volle en (h)eerlijke chocola van vroeger. Hiermee bracht het merk chocolade maken weer naar de Zaanstreek en maakt het tegelijkertijd heel veel mensen blij met zijn chocola!

Nuts about you: Hartjesbonbons!

Met de hartjesbonbons maak je echt indruk bij de ontvanger! Overheerlijke praliné bonbons in mooie kleuren. In de doos zitten 15 bonbons in prachtige smaken: Precious Pistache, Wonderful Walnut, Handsome Hazelnut, Pretty Pecan en Awesome Almond. Deze bonbons zijn in 2018 als beste getest door Vara Kassa. 

Chocolade met een twist: Jack Daniel’s en Cointreau likeur

Voor mannen en stoere vrouwen hebben we chocolade met likeur van Jack Daniel’s of Cointreau. De blokjes van de reep met Zwitserse melkchocolade zijn gevuld met heerlijke zoete likeur. Het alcoholpercentage is 8%, dus je moet wel een beetje van drank houden. Een heerlijk cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag! 

Autodrop Total Loss: gevarieerd snoepen

Speciaal voor wie dol is op zoetigheid, maar chocolade liever laat staan. Deze uitdeelzak Autodrop Total Loss is gevuld met maar liefst 11 verschillende soorten snoep. Perfect om te delen, maar ook heel verleidelijk om in je eentje van te smullen. Verstuur dit snoepcadeau voor een verjaardag, diploma, jubileum of als bedankje. En met een door jou ontworpen kaart kan je verrassing niet meer stuk.

Chocola versturen bij je kaartje is altijd een goed idee!

Met deze mooie merken is chocolade met een kaart versturen niet alleen een feestje voor de ontvanger, maar ook voor jezelf! Bestel dus nu chocolade met een kaart en geef een onverwacht cadeau. Heb je vragen over het bestellen van chocola met een kaart? Lees dan onze meestgestelde vragen over cadeaus of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!