Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 12 5 jaar getrouwd

Vieren jij en je partner binnenkort jullie 12,5 jarig huwelijk? Van harte gefeliciteerd, wat een mooie mijlpaal. Dat vraagt om een feestje! Maak nu de uitnodigingen voor het 12,5 jaar getrouwd feest en nodig jullie vrienden en familie uit voor een geweldige fuif. Vraag een gratis proefdruk aan en bestel de uitnodigingen voor het jubileumfeest.

Uitnodigingen voor 12,5 trouwjubileum maken

Bij een feestje hoort een leuke uitnodiging. Zo geef je je familie en vrienden op feestelijke wijze de datum voor de grote dag door. 

Over onze thema’s en stijlen voor jubilea uitnodigingen

In onze collectie met 12,5 jaar getrouwd uitnodigingen vind je meer dan 600 uitnodigingskaarten voor jullie huwelijksjubileum. De uitnodigingen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Je vindt hippe, stoere, originele of klassieke jubileumkaarten in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Gebruik het filtermenu om de kaart te vinden die het beste bij jullie past of ontwerp je eigen 12 1/2 jaar getrouwd kaart. 

Uitnodiging 12 5 jaar getrouwd: Fonkelend goudfolie

Wil je je 12,5 jaar getrouwd uitnodiging voorzien van een prachtige schittering? Kies dan voor goudfolie. Ga voor een gouden, zilveren of koperen glans en geef de uitnodiging net dat beetje extra. Onze ontwerpers zijn druk bezig om deze collectie nog verder te laten groeien. Goed om te weten: de levertijd van een kaartje met goudfolie is wel iets langer dan bij een gewoon kaartje. Hou voor de zekerheid rekening met 2-3 werkdagen.

Zelf een uitnodiging voor het 12,5 jarig trouwjubileum ontwerpen 

Ga je liever zelf aan de slag? Steek je creatieve handen uit de mouwen en start met een blanco kaart. Ontwerp in de kaartmaker je eigen kaartje met een foto, leuke kaders en liefdevolle symbolen. Wil je een mooie foto van jullie samen op de kaart? Bijvoorbeeld van jullie trouwdag of een ander romantisch kiekje. Kies dan voor een fotokaart maken

Extra’s om je jubileum uitnodigingen nog mooier te maken

Fleur de uitnodiging voor het 12,5 jaar huwelijk nog meer op met leuke jubileumkaarten extra’s. Kies een mooie papiersoort, een gekleurde envelop en een bijpassende sluitzegel. Of kies een  leuke adressticker om de envelop af te maken. 

Uitnodigingen 12,5 trouwjubileum versturen

Tijd om de jubileumkaarten te gaan versturen. Of breng je ze liever zelf rond? Het is beide mogelijk.  

Direct versturen 

Verstuur de kaartjes direct naar jullie familie en vrienden. Vraag met de handige adresverzoeker de adressen van jullie geliefden op. Zo staan ze direct in je adresboek en hoef je ze alleen nog maar te selecteren tijdens het bestellen. Ze blijven ook veilig bewaard, zodat je bij een volgende verjaardag of jubileum direct het juiste adres te pakken hebt.

Thuis ontvangen

Je kan de kaartjes ook naar je eigen adres versturen. Zo kun je ze zelf rondbrengen, gezellig! Plak een mooie adressticker op de envelop. Zo krijgen jullie familie en vrienden direct zin in een gezellig feestje.

Veelgestelde vragen over een 12 5 jaar getrouwd uitnodiging

Een leuke uitnodiging voor je jubileumfeest maken is makkelijk en snel zelf te doen. Hoe dit in zijn werk gaat? We leggen het je graag uit. 

  1. Klik op de leukste kaart uit de galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg een mooie foto toe met kaders en symbolen.
  3. Schrijf een persoonlijke uitnodigingstekst op de kaart.
  4. Rond de bestelling af of kies voor de gratis proefdruk.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je kaart? Bekijk de uitnodigingen voor een 25 jarig trouwjubileum. Zo maak je er een spetterend feest van.

Ja, dat kan zeker! Bestel een gratis proefdruk en ontvang de uitnodiging voor het 12,5 jarig huwelijk in een leuk pakketje thuis. Bij het kaartje krijg jeook een waaier met voorbeelden van onze envelopkleuren en papiersoorten. Als je ingelogd bent kun je tijdens het bestellen van het kaartje kiezen voor de optie ‘Gratis proefdruk bestellen’.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.