Ga naar de inhoud

Kerstkaarten voor baby's eerste kerst

Hoera, jullie kleine spruit mag zijn eerste kaarsje(s) uitblazen! Wat een jaar is dit voor jullie gezin geweest. Viert jullie kindje zijn of haar verjaardag rondom de kerstdagen? Stuur dan een leuke ‘eerste kerst baby kerstkaart’ naar je familie en vrienden met een foto van jullie mini. Zo gaat iedereen met een glimlach de kerstdagen in!

Een mooie kerstkaart voor baby's eerste kerst maken

Het afgelopen jaar hebben jullie ongetwijfeld veel leuke foto’s van jullie kindje gemaakt. Daar zit vast een mooi kiekje tussen dat een plek op een kerstkaartje verdient. In een paar simpele stappen zet je de baby, voor zijn eerste kerst, op de kaart. 

  1. Bekijk de kaartjes in de galerij, klik op de leukste en kies ‘Kaart bewerken’.
  2. Nu bevind je je in de kaartmaker, waar je al je creativiteit kwijt kan. Voeg de leukste kaders, figuren en symbolen toe aan de kaart.
  3. Sleep een tekstvak op de kaart en schrijf een persoonlijke tekst waarin je bijvoorbeeld iets leuks over jullie kindje vertelt. 
  4. Bestel de gratis proefdruk of rondde bestelling met de kaartjes direct af. 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze baby op komst-, foto-, en verjaardag kerstkaarten. 

De leukste teksten op je eerste kerst baby kerstkaart

Een baby kerstkaart is pas echt af met een leuke en persoonlijke tekst. Weet jij al wat je gaat schrijven? Dit kan best lastig zijn! Maar wij zouden Kaartje2go niet zijn als we niet een stap vooruit denken. Daarom hebben we de leukste kerstkaarten teksten al voor je klaargezet. Kies bijvoorbeeld voor een sprankelend gedicht of een mooie christelijke tekst. Je hoeft ze alleen nog te kopiëren op je kaart. Handig! 

Gratis proefdruk en leuke extra’s

Willen jij en je partner je eerst oriënteren op het leukste baby kerstkaartje? Maak dan een eerste kerst baby kerstkaart en vraag de gratis proefdruk aan. Ontvang het kaartje thuis in een leuk pakketje met informatie over onze toffe extra’s. Voel de kwaliteit van het papier, lees je tekst nog eens goed door en zet het baby kerstkaartje een paar dagen op tafel. Tevreden of toch nog even verder kijken? Het is beide mogelijk, zonder ergens aan vast te zitten. Lees ook meer over de leuke kerstkaarten extra’s zoals rode enveloppen, papiersoorten, adresstickers en meer!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.689 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.