Ga naar de inhoudGa naar het filter
Klantervaringen

Ervaringen met Kaartje2go

Het begon allemaal in 2008. Toen we de titel “Als beste getest door Vara Kassa” ontvingen. In 2011 kwam daar het label “Als beste getest door de Consumentenbond” bij, maar daar hield het niet op. In december 2015 ontvingen we de “Warme Douche” van Tros Radar en tussen 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 en 2024 wonnen we een Shopping Award. Ook zo’n prachtige publieksprijs. Bovendien werden we ook nog verkozen tot de klantvriendelijkste kaartenwebshop van Nederland.

Toch zijn we aller-aller-allertrotst op de reacties die we van jullie krijgen! En deze reacties vind je overal. Op Facebook, Google en Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten. Voor ons is dit de motivatie om onze klanten elke dag opnieuw blij te maken. 

Dat we al meer dan een miljoen mensen bij ons een kaart hebben verstuurd hebben we aan al deze leuke reacties te danken. Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken? Stuur ons een e-mail met jouw ervaring naar info@kaartje2go.nl of plaats zelf ergens je reactie. Alvast bedankt!

Ruime keuze, op tijd verzonden, goede kwaliteit., precies hetgeen nodig is om de geadresseerde blij te maken
Hele mooie kaarten, precies zoals besteld en netjes optijd verstuurd
Ik vind het handig om uit te zoeken en hoef niet naar een winkel , ik ben namelijk beperkt
Het is makelijker gemaakt op de telefoon.sneller klaar
👍🏻
Zeer tevreden, mooie kaarten, ga zo door!
Perfect op tijd geleverd Ziet er keurig uit Mooie kaarten, mooie kleuren Volgende bestelling is 100% weer bij kaart je2go!!!
Makkelijke website/
Nou we vinden het fijn dat je geheel in eigen stijl je kaart kunt maken. Valt niet altijd mee maar op den duur komen we er altijd uit hoor. We zijn niet zo bedreven met de PC. Opmerking GEEN.
Veel keus aan kaarten en erg makkelijk, enige tijd geleden was een kaart niet aangekomen, contact gezocht en werd dezelfde kaart nogmaals verzonden, gratis. Zeer goede service
Leuke keuze’s
Makkelijk om kaart te ontwerpen en te versturen
De kaart is een dag te laat geleverd. Het ligt niet aan jullie, maar denk bij Post NL Ik zal voortaan een kaart eerder versturen. Wel jammer.
Het wijzigen van tekst is gemakkelijker als je direct het hele tekstblokken kunt wijzigen en niet- de aanhef, tekst en ondertekening apart
Ik ben uiterst tevreden over jullie manier van werken, ga zo door. Heerlijk om op zo’n gemakkelijke manier je kaart uit te zieken en te laten versturen.
Voor onze dochter heb ik de geboortekaartjes gemaakt en besteld. Ze waren prachtig, ze was er heel blij mee.
Snel leveren
Ruime keuze, gemakkelijk aanpassen van de kaart, duidelijk bestelproces.
Kaarten bestellen bij jullie is altijd top. Makkelijk goede prijs. Snel.
Er zit altijd wel een mooi en passend kaartje tussen het assortiment. Helaas de laatste keer niet een echt geschikt kadootje om mee op te sturen naar een zieke meneer. Kaartjes worden ook altijd snel bezorgt dat is fijn.
Het verloopt altijd naar wens.
Ben hel tevreden over de service, alles wordt altijd keurig op tijd bezorgt, informatie hierover is ook altijd duidelijk. Verder vin ik het assortiment heel divers en gezellig.
Goede en duidelijk website. Wordt op tjd bezorgd
Altijd alles op tijd geleverd. Veel keus. Heb af en toe wel moeite met de tekst in te vullen maar dat kan aan mij liggen. Verder heel tevreden
leuke kaarten, grote variëteit aan figuurtjes om in te voegen.
Snelle en vriendelijke service. Bestellingen worden goed verpakt aangeleverd. Veel mogelijkheden om tot een eigen/uniek ontwerp te komen. Kortom: tevreden!
Vanuit iedere plek te versturen. Ideaal op vakantieadres!
Deze manier om kaartje td sturen werkt erg goed en gemakkelijk. We maken er vaak gebruik van
Het is allemaal goed overzichtelijk. Heel veel mogelijkheden en categorieën. Allerlei kleurtjes mogelijk en ook veel verschillende figuren om er bij te zetten voor versiering. Ik vind dit de beste kaartenmaker die ik tot nu toe gevonden en al veel gebruikt heb. Ook heb ik veel lof waardering van de ontvangers gekregen.
Ruime keuze aan kaarten ...de kado's een beetje te prijzig. Helaas is het bij postNL een chaos en komen de kaartjes te laat aan. Sommige kaartjes stuur ik dus 4 dagen eerder op de post. Leuke acties en punten sparen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.