Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Verjaardag vrouw: verjaardagskaart

Ben je op zoek naar een leuke verjaardagskaart voor een vrouw? Onze ontwerpers hebben een collectie verjaardagskaarten, speciaal voor vrouwen, ontworpen. Onze unieke en originele verjaardagskaartjes zorgen ongetwijfeld voor een glimlach bij de jarige en enkel het maken van de kaartjes is al een feestje. Zeker als je kiest voor een van humor kaartjes.

Gefeliciteerd! Voor een vrouw

De mooie en soms ook grappige verjaardagskaarten die je hierboven ziet, leuk je zelf op met een boodschap voor de jarige. Als je helemaal je creativiteit in de verjaardagskaart kwijt wil, dan versier je de kaart met leuke figuren, kaders en teksten. Als je voor 20.00 uur 's avonds je kaart maakt, dan zorgen wij dat de kaart vandaag nog op de bus gaat. We hopen dat de jarige de verjaardagskaart zo precies op de goede dag ontvangt!

Wordt de jarige 50? Kijk dan eens bij onze 50 jaar verjaardagskaart selectie, speciaal voor een Sarah of Abraham.

Waarom speciale verjaardagskaarten voor vrouwen?

Het is geen geheim dat de smaak van vrouwen heel anders is dan die van mannen. Het is als vrouw zijnde daarom niet altijd leuk om een heel algemeen kaartje of zelfs een verjaardagskaart voor mannen te ontvangen. Daarom hebben we bij Kaartje2go een collectie met verjaardagskaarten voor vrouwen ontworpen. Tenslotte wil jouw vriendin, buurvrouw of moeder ten alle tijden met een passend kaartje kunnen verrassen. 

Terug naar boven