Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Verjaardag man - Verjaardagskaart

We vinden het allemaal leuk om op onze verjaardag een kaartje te ontvangen! Zowel mannen als vrouwen worden graag verrast door een persoonlijke boodschap op de deurmat. Toch is het aantal kaartjes dat past bij de smaak van mannen kleiner dan het aantal kaartjes dat past bij de smaak van vrouwen. En het blijft raar om aan een man een heel algemeen of zelfs vrouwelijk verjaardagskaartje te sturen. Daarom heeft Kaartje2go voor jou de ideale selectie verjaardagskaarten voor mannen samengesteld, met onder andere veel humor kaarten. Onze ontwerpers hebben gekeken naar wat mannen leuk vinden en daar een collectie mooie kaartjes bij ontworpen. 

Verjaardagskaart voor man maken

Onze ontwerpers zijn heel creatief dus als je even geen inspiratie hebt kun je bij ons toch een mooie verjaardagskaart voor een man vinden. Natuurlijk is het ook leuk om wel zelf je creativiteit uit te testen door een kaart helemaal naar smaak te versieren. Plaats bijvoorbeeld een leuke persoonlijke tekst aan de binnenzijde en combineer dit met één van de verjaardag figuren die beschikbaar zijn. Je hoeft zelf niet met postzegels in de weer, want wij versturen je kaart gewoon naar de jarige job. 

Ben je op zoek naar een verjaardagskaart speciaal voor een man die Abraham gaat zien? Bekijk dan onze collectie 50 jaar verjaardagskaarten.

Terug naar boven