Verjaardag man - Verjaardagskaart

We vinden het allemaal leuk om op onze verjaardag een kaartje te ontvangen! Zowel mannen als vrouwen worden graag verrast door een persoonlijke boodschap op de deurmat. Toch is het aantal kaartjes dat past bij de smaak van mannen kleiner dan het aantal kaartjes dat past bij de smaak van vrouwen. En het blijft raar om aan een man een heel algemeen of zelfs vrouwelijk verjaardagskaartje te sturen. Daarom heeft Kaartje2go voor jou de ideale selectie verjaardagskaarten voor mannen samengesteld, met onder andere veel humor kaarten. Onze ontwerpers hebben gekeken naar wat mannen leuk vinden en daar een collectie mooie kaartjes bij ontworpen. 

Verjaardagskaart voor man maken

Onze ontwerpers zijn heel creatief dus als je even geen inspiratie hebt kun je bij ons toch een mooie verjaardagskaart voor een man vinden. Natuurlijk is het ook leuk om wel zelf je creativiteit uit te testen door een verjaardagskaart helemaal naar smaak te versieren. Plaats bijvoorbeeld een leuke persoonlijke tekst aan de binnenzijde en combineer dit met één van de verjaardag figuren die beschikbaar zijn. Je hoeft zelf niet met postzegels in de weer, want wij versturen je kaart gewoon naar de jarige job. 

Ben je op zoek naar een verjaardagskaart speciaal voor een man die Abraham gaat zien? Bekijk dan onze collectie 50 jaar verjaardagskaarten voor mannen.

Wanneer ben je een man?

Er bestaat nogal wat verwarring over wanneer iemand van een jongen in een man verandert. Deels omdat het samenhangt met een leeftijdsinschatting en anderzijds omdat man zijn over een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel gaat. Maar of iemand nu een jongen, net 18 jaar of al een echte man is, wij hebben altijd een passende verjaardagskaart voor de ontvanger.

Is iemand al jarig geweest? Stuur dan een verjaardagskaart te laat of een andere grappige verjaardagskaart.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14980 beoordelingen