Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatie verloving

De save the date is binnen: volgend jaar rond deze tijd trek je je mooiste kleren aan voor een geweldig trouwfeest. Nog eventjes wachten en dan stapt je broer, je zus, een goede vriendin of collega in het huwelijksbootje. Dat is toch een felicitatie waard? Stuur daarom vandaag nog een verloving felicitatiekaart en wens het bruidspaar een goede voorbereiding.

Felicitatiekaart verloving maken

Wat is het toch ontzettend mooi wanneer twee mensen elkaar het jawoord geven en beslissen om hun liefde voor altijd te bezegelen met een huwelijk. Dat is dan ook een uitstekend moment om ze een verloofd kaartje te sturen. 

De allerleukste kaarten om te geven zijn de kaarten waar je een beetje van jezelf in hebt gelegd. Daar helpen we je graag een handje bij. Met onze kaartmaker maak je in een paar eenvoudige stappen zelf een originele verloving felicitatiekaart. Nieuw bij Kaartje2go? Dan krijg je je eerste kaart cadeau.

  1. Kies een leuke kaart uit de collectie en klik op “Kaart bewerken”.
  2. Pas de kleuren, het lettertype en bijvoorbeeld de achtergrond van de kaart aan.
  3. Upload je eigen foto op de kaart om hem nog verder te personaliseren.
  4. Schrijf een leuke tekst in de kaart om het bruidspaar persoonlijk te feliciteren met hun verloving en trouwplannen.

Ben je klaar met het ontwerpen van de felicitatiekaart voor de verloving? Dan is het tijd om de kaart op de post te doen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, versturen wij de kaart nog dezelfde dag. In 95% van de gevallen ligt deze de volgende dag al bij de ontvanger op de deurmat.

Felicitatie verloving: kaart met een cadeau

Hoera, ze gaan trouwen! Wanneer twee mensen elkaar eeuwige trouw beloven en van plan zijn in het huwelijksbootje te stappen zijn ze officieel verloofd. En dat moet natuurlijk gevierd worden met champagne en cadeaus. Stuur het aanstaande bruidspaar daarom een heerlijke fles wijn toe, of geef chocolade en thee door de brievenbus cadeau. Bekijk voor nog veel meer inspiratie de huwelijkscadeaus.

Felicitatie verloving kaartteksten

Een felicitatiekaart voor de verloving is natuurlijk pas compleet met een passende tekst erop. Feliciteer het aanstaande bruidspaar met hun voorgenomen huwelijk en wens ze meteen veel succes met de voorbereidingen. Dat kun je bijvoorbeeld doen met een van deze felicitaties: 

  • ‘Gefeliciteerd met jullie verloving!’
  • ‘Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!’
  • ‘Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.’

Natuurlijk kun je er ook een persoonlijke stukje bij zetten. Bijvoorbeeld hoe je altijd al had gedacht dat zij elkaar zouden vinden, of over dat gezellige etentje samen, of hoe je zag dat ze elkaar aankeken en toen wist dat ze perfect voor elkaar zouden zijn. Of een van de vele andere mooie verhalen die er te vertellen zijn. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook ons blog Wat voor tekst zet je op een verlovingskaart?

De mooiste (trouw)kaarten voor elk moment

Bij Kaartje2go vind je de mooiste kaarten voor elk moment. Naast verloving felicitaties vind je felicitatiekaarten voor een trouwdag of een huwelijksjubileum. Daarnaast hebben we prachtige  trouwkaarten, schitterende save the date kaarten en verrassende verlovingskaarten voor als je zelf de gelukkige bent die gaat trouwen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.