Ga naar de inhoudGa naar het filter

50 jaar uitnodiging

🎶 Er is er één jarig, hoera, hoera! 🎶 Van harte gefeliciteerd met de bijzondere mijlpaal van je 50e verjaardag. Je bent nu een halve eeuw oud jong, en dat is een uitstekende reden om een groot feest te geven. En dat feestje begint al bij de 50 jaar uitnodiging maken. 

 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten
 • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging 50 jaar maken

Een 50-feestje geven is ontzettend gezellig en vier je natuurlijk helemaal op je eigen manier. Ga jij voor een groot feest met familie, vrienden en collega’s? Of houd je het klein en knus?  Maar of je nu een gezellig etentje met een paar goede vrienden uitnodigt of een grote fuif in de kroeg organiseert, de 50 jaar uitnodiging mag natuurlijk niet ontbreken.

Feestje vieren? Bekijk onze ruime collectie 50 jaar uitnodigingen

Bij Kaartje2go vind je het grootste kaartenaanbod van Nederland in uiteenlopende stijlen en thema’s. Kies bijvoorbeeld voor een originele 50 jaar uitnodiging met een klassiek, stijlvol of hip ontwerp. Of ga voor een feestelijke themakaart met confetti, ballonnen of slingers. De keuze is reuze en daarom geven we je graag een paar leuke ideeën.

Grappige uitnodiging 50 jaar

Je hebt het misschien al bijna een jaar moeten aanhoren: je wordt vijftig! Nu is het zover en staat er in de tuin een grote Abraham of Sarah pop en hangt er een spandoek met grappige tekst aan het huis. Aan je 50e verjaardag komt veel humor te pas. Ga je als frisse vijftiger graag mee in deze gekte? Dan is een grappige 50 jaar uitnodiging echt iets voor jou!

Uitnodiging surprise party

Word je niet zelf 50 jaar, maar wil je graag iemand verrassen met een verrassingsfeestje? Wij kunnen wel een geheimpje bewaren. En om je te helpen met het in het geheim uitnodigen van de gasten hebben we leuke 50 jaar surprise party uitnodigingen. Zo kun je jouw man, vrouw, vader, moeder of goede vriend verrassen met een geweldig feest.

Uitnodiging Abraham of Sarah

Wanneer een man de leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt hij wel Abraham genoemd. En een vrouw die haar 50e verjaardag viert noemen we Sarah. Speciaal voor hem en haar hebben we aparte collecties gemaakt. Je kunt ze vinden door het filter te gebruiken.

Tip: Zijn jullie vlak na elkaar jarig? Vier dan een samen 100 jaar feest. Dubbel zo leuk!

Een leuk 50e verjaardagfeest gehad? Bedank of feliciteer!

Stiekem weten we al dat je feest een knaller gaat worden. Maak daarom meteen de bedankkaartjes om de feestbeesten en sfeermakers te bedanken voor hun gezelligheid. En wil je zelf iemand feliciteren met zijn 50e verjaardag? Bekijk dan onze verjaardagskaarten 50 jaar.

Tip: Het huwelijksjubileum is ook een feestje waard. Speciaal voor die gelegenheid hebben we 50 jaar getrouwd uitnodigingen.

Veelgestelde vragen 50 jaar uitnodiging

50e verjaardag vieren? In een paar simpele stappen kun je de uitnodiging voor de 50e verjaardag maken in onze handige kaartmaker.

1. Zoek een kaart

In onze galerij vind je leuke en originele kaarten voor een 50 jaar feestje. Gebruik de zoekfunctie en filters om de perfecte kaart te vinden, of begin met een blanco kaart en ontwerp de uitnodigingskaart helemaal zelf.

2. Ontwerp de kaart

Het ontwerpen van de kaart doe je in de kaartmaker. Schrijf een leuke uitnodigingstekst of pas de lettertypes en kleuren aan. Voeg figuren, leuke elementen en kaders toe aan de kaart of upload een foto. Zo kan jij in een handomdraai een originele 50 jaar uitnodiging met foto maken.

3. Verstuur de kaart

Ben je helemaal tevreden over je gepersonaliseerde uitnodiging? Verstuur de kaart dan meteen naar de genodigden en de voorpret kan beginnen. Eerst een proefdruk aanvragen kan ook en is zelfs helemaal gratis.

Natuurlijk! We helpen je graag om de perfecte uitnodigingskaart te ontwerpen. Daarom krijg je van ons een gratis proefdruk. Zo kun je de kaart in het echt zien, voordat je deze naar familie en vrienden verstuurt. Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aanmaken. We bewaren je kaart in je account zodat je jouw ontwerp eenvoudig kan terugvinden.

Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen over de gratis proefdruk.

De uitnodiging voor de 50e verjaardag stuur je naar iedereen met wie je graag jouw feestje wilt vieren. Omdat het toch wel een bijzondere leeftijd is, wil je het misschien wat groter aanpakken dan normaal. Je kunt bijvoorbeeld deze dierbaren uitnodigen:

 • Je ouders en/of schoonouders
 • Kinderen en kleinkinderen
 • Broers, zussen, neven en nichten
 • Eventuele ooms en tantes waar je goed mee overweg kunt
 • Goede vrienden
 • Kennissen
 • Buren
 • Collega’s

Om precies te bepalen wie je wilt uitnodigen kun je jezelf eerst een paar andere vragen stellen, zoals: Hoe wil ik het vieren? Wanneer wil ik het vieren? En waar ga ik het vieren?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.